taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Φαντάζομαι θα παίρνει και πολλαπλές ημερομηνίες για πολλαπλά ταξίδια σε ένα μέρος, ε?Δε θα είναι υποχρεωτική η ημερομηνία
Φαντάζομαι θα παίρνει και πολλαπλές ημερομηνίες για πολλαπλά ταξίδια σε ένα μέρος, ε?Δε θα είναι υποχρεωτική η ημερομηνία
Καλά ναι, αν έχει κάποιος όρεξη να ασχοληθεί τόσο εντάξει. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα επισταμένα με κάποιον ταξιδιωτικό χάρτη μέλους και το βρίσκω υπέρχλωμο να κάθομαι να ζουμάρω για να δω πού ακριβώς έχει πάει ποιός. Το ίδιο φαντάζομαι ότι ισχύει και για τους περισσότερους, λίγοι νομίζω έχουν διάθεση/ενδιαφέρον/περιέργεια να "εντρυφήσουν" στους ταξιδιωτικούς χάρτες των άλλων.Όσο αφορά το επιχείρημα ότι η μια πινέζα θα πέφτει πάνω στην άλλη, αυτό δεν υφίσταται γιατί στο συγκεκριμένο χάρτη νομίζω ότι μπορείς να κάνεις ζουμ και να δεις καθαρά τις πόλεις που έχει επισκεφθεί κάποιος.
Αυτό θα ήταν καλή εναλλακτική.Νομίζω πως θα ήταν καλή ιδέα (δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει τεχνικά) με το που μπαίνει μια πινέζα να "χρωματίζεται" και η χώρα. Έτσι με μια ματιά θα έβλεπες τις χώρες που έχει επισκεφθεί κάποιος και θα μπορούσες αν ήθελες να δεις και σε ποιες πόλεις έχει πάει.
Σχετικά με αυτό τώρα:Επίσης κοιτάω να δω μήπως συνδέσουμε τα photo albums με τα ταξίδια, δηλαδή κάθε εγγραφή στο χάρτη θα μπορείς αν θες να τη συνδέσεις με ένα από τα άλμπουμ σου, ή να φτιάξεις ένα καινούριο άλμπουμ.
εδώ έχει δοθεί το μεγαλύτερο βάρος έτσι κι'αλλιώς, αλλά είναι πιο δύσκολη η εξίσωση απ'ότι φαίνεται, και ψάχνω ακόμα την βέλτιση λύση, θα δούμε.Θα επένδυα περισσότερο στην δημιουργία οδηγών ανά χώρα με μαζεμένα tips (ξενοδοχεία, εστιατόρια, αξιοθέατα κλπ) τύπου virtualtourist ώστε να ανατρέχει έυκολα ο ενδιαφερόμενος. Αυτό μπορεί να ανανεώνεται (πχ ένα εστιατόριο έκλεισε) καθώς τίποτα στη ζωή δεν παραμενει αιώνια (πλην των αξιοθεάτων κι αυτό με επιφύλαξη βλέπε Μπαμιάν, Τιμπουκτού)
Είναι ήδη έτοιμο αυτό στα καινούρια albums. Ουσιαστικά αυτό που θα γίνει είναι ότι θα διατηρήσουμε την κεντρική γκάλερυ αλλά απλά ως σημείο αναφοράς, και θα δώσουμε βάρος στα προσωπικά άλμπουμ. Εκεί λοιπόν όταν κάνεις κλικ σε μια φωτογραφία ανοίγει ένα overlay και εκεί μπορείς να βλέπεις τις φωτογραφίες δεξιά/αριστερά χωρίς να φορτώνει η σελίδα ξανά.Και μια πρόταση για τα photo albums. Δε ξέρω αν έχει συζητηθεί αλλά είναι κουραστικό για να δεις τις φωτογραφίες ενός άλμπουμ να κάνει load όλη η σελίδα για να πας στην επόμενη φωτογραφία.. Δε γίνεται να πατάμε το βελάκι και να φορτώνει στην ίδια σελίδα η επόμενη/προηγούμενη φωτογραφία;