• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travelstories επόμενα βήματα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ο παλιός χάρτης δε θα μπορεί να διατηρηθεί δυστυχώς. Η αλλαγή που γίνεται γίνεται για το καλύτερο, η flash τεχνολογία που έχουμε τώρα στο χάρτη δεν μας επιτρέπει πολλά πράγματα. Ο νέος χάρτης στο μέλλον θα επεκταθεί και με άλλα καλούδια :)
Κι έτσι αυτόματα θα εκλείψει από την ελληνική γλώσσα το ρήμα "πορτοκαλίζω ". :(:( :bleh:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
:D :D :D

Θα βρούμε άλλο. "Πινεζιάζω" ή κάτι παρόμοιο :haha:

chrisbd

Member
Def, μέχρι τώρα τρέχαμε να πορτοκαλίσουμε το χάρτη και απο δω και πέρα να τον πινεζιάσουμε....μετά τι;; να σουβλίσουμε την υδρόγειο;;:D

φαίνεται πιο σωστό μεν αλλά κομματάκι δύσκολο αν κάποιος θελήσει να βάλει και χωριά.....

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Def, μέχρι τώρα τρέχαμε να πορτοκαλίσουμε το χάρτη και απο δω και πέρα να τον πινεζιάσουμε....μετά τι;; να σουβλίσουμε την υδρόγειο;;:D
Σωστός. Οχι πινέζες και αμερικανιές. Κάτι σε καλαμακι από σουβλάκι μπορεί να έχει αντι για πινέζα;

Elenik

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ - ΑΛΑΣΚΑ
και θα σταματήσει να μετράει και τι ποσοστό του κόσμου έχουμε επισκεφθεί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Στο mobile application θα μπει το "ευχαριστω";
Θα έχουμε πια πλήρως responsive layout , δηλαδή όταν μπαίνεις στο σάιτ από το κινητό σου θα το βλέπεις ως "application", θα βλέπεις δηλαδή μια mobile έκδοση του site. :)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ο παλιός χάρτης δε θα μπορεί να διατηρηθεί δυστυχώς καθώς αλλάζει συνολικά και όχι ανά μέλος.
Διαβλέπω ένα ρίσκο σε αυτό. Ενώ σήμερα η μεγάλη πλειοψηφία των μελών έχουν συμπληρωμένο τον χάρτη τους, με το νέο σύστημα για ένα μεγάλο μεταβατικό διάστημα η εικόνα θα είναι εντελώς αντίστροφη. Φοβάμαι ότι μόνο τα μέλη με σημαντική ενεργή παρουσία καθώς και τα νεοεγγραφόμενα μέλη θα ανταποκριθούν άμεσα στην συμπλήρωση του νέου χάρτη. Αντιθέτως μεγάλος αριθμός αδρανοποιημένων ή εχόντων αραιή παρουσία θα αργήσουν να συμπληρώσουν το χάρτη ή δεν θα τον συμπληρώσουν ποτέ.
Έχω την άποψη ότι δεν θα είναι καλό για την εικόνα ενός ταξιδιωτικού site να ελλείπει σε μεγάλο ποσοστό μελών του το βασικό στοιχείο ταυτότητας αυτών, που είναι η ταξιδιωτική τους εικόνα. Δεδομένου δε ότι ειδικότερα τα νέα μέλη, ανατρέχουν συχνά στις καρτέλες των μελών προκειμένου να γνωρίσουν "πρόσωπα και πράγματα", φοβάμαι ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι πιθανόν ανασχετικό του ρυθμού νέων εγγραφών.
Θα πρότεινα λοιπόν, αφού δεν μπορεί να συνυπάρξει η παλιά τεχνολογία με την καινούργια, να αποτυπωθεί σε μορφή jpg ο σημερινός συμπληρωμένος ταξιδιωτικός χάρτης των μελών, ο οποίος και να εμφανίζεται "παγωμένος", χωρίς δυνατότητα διορθώσεων, μέχρι το μέλος να συμπληρώσει τον νέο του χάρτη.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νομίζω ότι ενώ έχεις δίκιο όπως το περιγράφεις, η πραγματική πρόκληση είναι να κάνουμε τα αδρανή μέλη να ενεργοποιηθούν ξανά. Και όχι το να φαίνονται γεμάτοι οι χάρτες τους ακόμα και αν αυτά τα μέλη έχουν να πατήσουν χρόνια στο site - εξάλλου έχουμε 17.000 μέλη, δεν τόχω ψάξει αλλά είμαι βέβαιος ότι ελάχιστος αριθμός αυτών θα έχει συμπληρωμένο ταξιδιωτικό χάρτη.

Επίσης ο καινούριος χάρτης καθώς έχω στο μυαλό μου να προσθέσω και άλλες λειτουργίες, θα προωθηθεί αρκετά ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον από παλιά και νέα μέλη για να τον συμπληρώσουν. :)

karfitsa

Member
Επίσης ο καινούριος χάρτης καθώς έχω στο μυαλό μου να προσθέσω και άλλες λειτουργίες, θα προωθηθεί αρκετά ώστε να υπάρξει ενδιαφέρον από παλιά και νέα μέλη για να τον συμπληρώσουν. :)
Θα χαριζετε μπλουζακια αν τον συμπληρωσουν?:bleh:
(Υ.Γ.παρακαλω,να εχετε σαφεις οδηγιες γιατι υπαρχουν μελη-π.χ.εγω-που δεν εχουν και την καλυτερη σχεση με τις νεες τεχνολογιες)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα