• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travelstories επόμενα βήματα

echo2011

Member
Είναι ήδη έτοιμο αυτό στα καινούρια albums. Ουσιαστικά αυτό που θα γίνει είναι ότι θα διατηρήσουμε την κεντρική γκάλερυ αλλά απλά ως σημείο αναφοράς, και θα δώσουμε βάρος στα προσωπικά άλμπουμ. Εκεί λοιπόν όταν κάνεις κλικ σε μια φωτογραφία ανοίγει ένα overlay και εκεί μπορείς να βλέπεις τις φωτογραφίες δεξιά/αριστερά χωρίς να φορτώνει η σελίδα ξανά. :)
Πολύ χρήσιμο αυτό! :clap: Ηταν χρονοβόρο να φορτώνει η σελίδα ξανα, να κατεβάζεις την μπάρα και να ξανασημαδεύεις το βελάκι για να δεις την επόμενη φωτογραφία..

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γενικά η νέα πλατφόρμα είναι πολύ πιο μοντέρνα και θα μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα με λιγότερα κλικ. Ελπίζω γύρω στις 20/4 να έχω μια έκδοση για να μπορέσω να δώσω πρόσβαση σε όσα μέλη θέλουν να παίξουν αν υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όσοι πατάνε ευχαριστώ στο από πάνω καπαρώνουν θέση;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο ένας είναι επειδή λες βαριέσαι να τον συμπληρώσεις,

Ναι, είναι πολύ χρονοβόρο, χώρια που βασικά παίρνει υπόψη μόνο πόλεις...

ο άλλος επειδή είναι πολύ πιο δύσχρηστος (από ποια άποψη και με ποια λογική, τον δοκίμασες;

Ναι, τον δοκίμασα σε άλλο σάιτ. Είναι χαοτικός, λείπουν βασικά αξιοθέατα, μετά γεμίζει όλο πινέζες και πατάει η μία πάνω στην άλλη, τα σύνορα είναι δυσδιάκριτα...πολλή φασαρία για το τίποτε.

και επειδή λες δε θα φορτώνει σε όσους έχουν μεσαιωνικό ίντερνετ (ενώ ο τωρινός τι?)

Ο τωρινός μου βγαίνει με τη μία. Ο άλλος προφανώς απαιτεί μεγαλύτερες ταχύτητες ή software που δεν έχω κατεβάσει ούτε εγώ ούτε τα περισσότερα καφέ εδώ και δεν έχω τόση υπομονή. Το ζουμ είναι χαοτικό επίσης. Γενικώς... δεν.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σαν πολύ ντόρος γίνεται με το χάρτη,ενώ στην πραγματικότητα είναι μια ελάχιστη λεπτομέρεια του φόρουμ και σίγουρα όχι η πιο καθοριστική.Μήπως πρέπει να σχολιάσουμε τίποτα πιο ενδιαφέρον;

υ.γ. Όσο για τους τριτοκοσμικούς,το φόρουμ είναι .gr όταν το ανοίξει ο Def και σε .cu θα δούμε τι DOS εφαρμογή να βάλουμε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η μόνη λύση που βλέπω είναι να μου δίνει το σύστημα έτοιμο κατάλογο πόλεων και να επιλέγω.
Έχεις σκεφτεί πόση δουλειά και πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει αυτή τη λίστα για κάθε χώρα; Και μιλάμε μόνο για τις πόλεις, όχι και για τα αξιοθέατα, ε; Δεν υπάρχει περίπτωση...

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Έχεις σκεφτεί πόση δουλειά και πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να φτιάξει αυτή τη λίστα για κάθε χώρα; Και μιλάμε μόνο για τις πόλεις, όχι και για τα αξιοθέατα, ε; Δεν υπάρχει περίπτωση...
Για σας που έχετε πάει παντού, για μας είναι πιο εύκολο..
Καλά να πάθετε :bleh::bleh:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σαν πολύ ντόρος γίνεται με το χάρτη,ενώ στην πραγματικότητα είναι μια ελάχιστη λεπτομέρεια του φόρουμ και σίγουρα όχι η πιο καθοριστική.Μήπως πρέπει να σχολιάσουμε τίποτα πιο ενδιαφέρον;
σοφά τα λες, από την άλλη επειδή ήταν το πρώτο πράγμα που έγραψα εδώ, λογικό ειναι να σχολιάζεται.

Σε κάθε περίπτωση, προχωρώ στα επόμενα:

Όπως έγραψα και προηγουμένως η κεντρική γκάλερυ θα διατηρηθεί ως αρχειό αλλά προσανατολίζομαι να μην δέχεται άλλες φωτογραφίες - τη "φωτογραφική" δραστηριότητά μας στο σάιτ θα πάρουν τα προσωπικά άλμπουμ που στην καινούρια πλατφόρμα έχουν ωραίες λειτουργίες, πιο εύκολη πλοήγηση και ειδοποιήσεις για σχόλια κλπ.

Επίσης αυτή τη στιγμή ως έχουν τα πράγματα μάλλον δε θα υπάρχει κανένας περιορισμός όσον αφορά άλμπουμς και φωτογραφίες που θα μπορούν να έχουν τα μέλη.

Όσον αφορά τις πληροφορίες ανά προορισμό, έχω δύο λύσεις ως πιθανές τις εξετάζω αυτές τις μέρες και μέχρι τη Δευτέρα θα έχω καταλήξει. Αυτό που θέλω στο τέλος να έχουμε ως αποτέλεσμα είναι να μπορεί κάθε μέλος να καταγράψει μια πληροφορία, ένα τιπ, ένα άρθρο, ότι θέλει, πολύ εύκολα και γρήγορα σε μια βάση και να ταξινομείται αυτό το πράγμα ανά προορισμό και τύπο κειμένου (πχ αξιοθέατο, βόλτα, εστιατόριο κλπ) και να υπάρχει κάποιου είδους rating ώστε τα χρήσιμα tips να εμφανίζονται πιο ψηλά από τα λιγότερο χρήσιμα ή κάτι τέτοιο.

Στη διαδικασία αυτή αν κάποιος έχει διάθεση και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει είτε με ιδέες είτε με brainstorming μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. :)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτές είναι όντως πιο αξιόλογες πληροφορίες.
Θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε φωτό μας από την κεντρική σε προσωπικά μας άλμπουμ,μιας και το βάρος θα πέσει σε αυτά;

Επίσης,ψιλοάσχετο,κανένας φωτοδιαγωνισμός θα ξαναγίνει;
Πολύ τους απολαμβάνω,κι ας μην κερδίζω.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
μεταφορά δε θα μπορεί να γίνει, αλλά αφού θα έχουμε καινούριο σύστημα με τα άλμπουμς μπορεί απλώς όποιος θέλει να ανεβάσει τις φωτογραφίες του εκεί.

Για τους φωτοδιαγωνισμούς έχεις δίκιο κι'εγώ τους απολαμβάνω, απλά φεύγουν πολλά λεφτά τώρα με τις αλλαγές που σημαίνει πρέπει να βρεθεί δωροθέτης.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για τους φωτοδιαγωνισμούς έχεις δίκιο κι'εγώ τους απολαμβάνω, απλά φεύγουν πολλά λεφτά τώρα με τις αλλαγές που σημαίνει πρέπει να βρεθεί δωροθέτης.
Αστεία πράγματα.Με την ανάπτυξη που έχουμε λογικά δεν θα προλαβαίνεις τους σπόνσορες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα