alma
Member
Έτσι φαντάζομαι θα λυθεί και το θέμα που πολλοί είχαν ζητήσει να υπάρξει χάρτης με τις περιοχές της Ελλάδας που έχουμε επισκεφτεί.Θα μπορούμε να "πινεζιάζουμε" και τις ελληνικές περιοχές.
Τείνω να συμφωνήσω. Παρόμοια λογική μ΄ αυτή που περιγράφεται έχει και ο χάρτης του "Cities i've visited" του tripadvisor, που υπάρχει και ως ανεξάρτητη εφαρμογή για το facebook. Τα λειτουργικά θέματα τα έχουμε δει κι από κει. Ένα σωρό φίλοι και γνωστοί μου τον έχουν συμπληρώσει, αλλά οι περισσότεροι, ακόμα και πολύ ταξιδεμένοι, δεν το συντηρούν (με εξαίρεση κάνα δυο που απορώ αν κάνουν ποτέ τίποτε άλλο στο facebook...).Δε θ'έλω να γκρινιάζω, αλλά δυστυχώς κι εγώ είμαι κατά του νέου χάρτη, υπάρχει και σε άλλα σάιτ και είναι πολύ πιο δύσχρηστος, λίγοι τον συμπληρώνουν, σε αυτούς που έχουμε μεσαιωνική σύνδεση δε θα εμφανίζεται καν, για να δεις ποιος πήγε σε ποια χώρα θα είναι πιο δυσδιάκριτο και ειλικρινά να κάτσω να βάλω μερικές χιλιάδες πόλεις είναι κάτι που δεν πρόκειται να κάνω. Θα μου λείψει ο παλιός...
Με ποια συλλογιστική;Α, επίσης, για να ξεφορτωθούμε τα χρυσάυγουλα και τους λοιπούς εθνικιστές, ας εξαιρεθεί τελείως η Ελλάδα από το χάρτη.
Άστο. δεν είναι για δω, όντως, αυτή η κουβέντα. Εγώ διέγραψα το σχετικό απόσπασμα. Καντο κι εσύ καλύτερα.Δεν γράψαμε πολιτικά.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί η ύπαρξη της Ελλάδας στο χάρτη προσελκύει Χαυγίτες όπως λέει ο taver.
Δεν γράψαμε πολιτικά.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί η ύπαρξη της Ελλάδας στο χάρτη προσελκύει Χαυγίτες όπως λέει ο taver.