• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Travelstories επόμενα βήματα

alma

Member
Έτσι φαντάζομαι θα λυθεί και το θέμα που πολλοί είχαν ζητήσει να υπάρξει χάρτης με τις περιοχές της Ελλάδας που έχουμε επισκεφτεί.Θα μπορούμε να "πινεζιάζουμε" και τις ελληνικές περιοχές.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δε θ'έλω να γκρινιάζω, αλλά δυστυχώς κι εγώ είμαι κατά του νέου χάρτη, υπάρχει και σε άλλα σάιτ και είναι πολύ πιο δύσχρηστος, λίγοι τον συμπληρώνουν, σε αυτούς που έχουμε μεσαιωνική σύνδεση δε θα εμφανίζεται καν, για να δεις ποιος πήγε σε ποια χώρα θα είναι πιο δυσδιάκριτο και ειλικρινά να κάτσω να βάλω μερικές χιλιάδες πόλεις είναι κάτι που δεν πρόκειται να κάνω. Θα μου λείψει ο παλιός...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΑΔυνατώ να καταλάβω τους λόγους που αναφέρεις. Ο ένας είναι επειδή λες βαριέσαι να τον συμπληρώσεις, ο άλλος επειδή είναι πολύ πιο δύσχρηστος (από ποια άποψη και με ποια λογική, τον δοκίμασες; εκτός αν το εννοείς πάλι από την άποψη του πρώτου επιχειρήματος οπότε πάω πάσο), και επειδή λες δε θα φορτώνει σε όσους έχουν μεσαιωνικό ίντερνετ (ενώ ο τωρινός τι?)

:roll:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε θ'έλω να γκρινιάζω, αλλά δυστυχώς κι εγώ είμαι κατά του νέου χάρτη, υπάρχει και σε άλλα σάιτ και είναι πολύ πιο δύσχρηστος, λίγοι τον συμπληρώνουν, σε αυτούς που έχουμε μεσαιωνική σύνδεση δε θα εμφανίζεται καν, για να δεις ποιος πήγε σε ποια χώρα θα είναι πιο δυσδιάκριτο και ειλικρινά να κάτσω να βάλω μερικές χιλιάδες πόλεις είναι κάτι που δεν πρόκειται να κάνω. Θα μου λείψει ο παλιός...
Τείνω να συμφωνήσω. Παρόμοια λογική μ΄ αυτή που περιγράφεται έχει και ο χάρτης του "Cities i've visited" του tripadvisor, που υπάρχει και ως ανεξάρτητη εφαρμογή για το facebook. Τα λειτουργικά θέματα τα έχουμε δει κι από κει. Ένα σωρό φίλοι και γνωστοί μου τον έχουν συμπληρώσει, αλλά οι περισσότεροι, ακόμα και πολύ ταξιδεμένοι, δεν το συντηρούν (με εξαίρεση κάνα δυο που απορώ αν κάνουν ποτέ τίποτε άλλο στο facebook...).

Επίσης, ένα σωρό μικρές πόλεις, αρχαιολογικούς χώρους/μνημεία κλπ. πολύ συχνά δεν τα έχει ο χάρτης για "πινάρισμα". Όση προσπάθεια και να καταβάλλει κανείς για τη συντήρηση της βάσης δεδομένων πίσω από το χάρτη, ποτέ δε μπορεί να φτάσει στο 100%.

Θα πρότεινα να διατηρηθούν ΚΑΙ ΟΙ 2 χάρτες, και ο καθένας να συμπληρώνει αν θέλει τον ένα μόνο ή και τους 2.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έγραψα ήδη ότι δε θα παραμείνει και ο παλιός χάρτης.

Τα πολιτικά σας έξω από αυτό το τόπικ. Υπάρχει σχετικός χώρος να γράφετε γι'αυτά. Όχι εδώ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν γράψαμε πολιτικά.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί η ύπαρξη της Ελλάδας στο χάρτη προσελκύει Χαυγίτες όπως λέει ο taver.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν γράψαμε πολιτικά.
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί η ύπαρξη της Ελλάδας στο χάρτη προσελκύει Χαυγίτες όπως λέει ο taver.
Άστο. δεν είναι για δω, όντως, αυτή η κουβέντα. Εγώ διέγραψα το σχετικό απόσπασμα. Καντο κι εσύ καλύτερα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν μπορώ.Ας μου τα διαγράψουν οι mods.

alma

Member
Δεν γράψαμε πολιτικά.

Έλα ντε.Κατά αρχήν υπάρχουν χρυσαύγουλα σε ταξιδιωτικά site? :shock::shock::shock:
Ο μόνος που φαντάζομαι μπορεί να μη θέλει την υπάρξη της Ελλάδας στο site μπορεί να είναι κάποιος που δεν την έχει επισκεφτεί πολύ,αλλά θέλει να καμαρώνει πόσο έμπειρος είναι βασιζόμενος στα ταξίδια του στο εξωτερικό μόνο.

Πάντως Def από ότι είδα ο νέος χάρτης θα έχει και ημερομηνίες επίσκεψης?Όντως θα είναι δύσκολο να συμπληρωθεί,άσε που δύσκολα θα θυμόμαστε τις ακριβείς ημερομηνίες που είχαμε πάει σε κάθε μέρος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα