Travel-Wars #2: Βιέννη vs Πράγα

TRAVEL-WAR #2: Βιέννη vs Πράγα

• Total voters
    151

ANEL

Member
βρε dik μήπως κάνουμε αρνητική διαφήμιση με τις τσέχες??:roll:
οι άντρες έπαψαν να ψηφίζουν μετά από όσα είδαν:bleh: και οι γυναίκες ψηφίζουν Βιέννη!!:cool:
προτείνω σύσκεψη για ανασυγκρότηση δυνάμεων και σχεδιασμό νέας διαφημιστικής καμπάνιας!!:haha::haha:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τοσες μερες διαβαζω, διαβαζω, διαβαζω,βλεπω να αναρτωνται τσοντοφωτογραφιες με μοντελα αμφιβολου ποιοτητος και δεν μιλω!! Επειδη λοιπον βλεπω τον dik-7 και αλλους συμφορουμιτες να εχουν βγει απο τα ρουχα τους με τις Τσεχες καλλονες θα ηθελα και εγω να παραθεσω την αποψη μου για τις 2 πολεις.
Στην Βιεννη αν και πηγα καταχειμωνο, το κατευχαριστηθηκα. Ομορφα δομημενη πολη, ακομα και ο πιο χαζος μπορει ανετα να ελλιχθει χωρις βοηθεια στους δρομους. Αυτη η πολη εχει στυλ, ειναι αριστοκρατισσα το ιδιο και οι κατοικοι της. Μπορει να μην θεωρειται γραφικη,αλλα παντα βρισκεις κατι να σε συγκινησει.Εμενα με συγκινησε το "φιλι" του Klimt στο Belvedere,η Οπερα, ενα ποτηρι ζεστο γλυκο κρασι στον δρομο.
Στην Πραγα εφτασα 3 μερες αργοτερα. Περα απο το ιστορικο κεντρο το οποιο ειναι πανεμορφο, αλλα μεχρι εκει δεν κοψαμε και φλεβες, τα υπολοιπα ηταν αδιαφορα εως και ενοχλητικα. Η αγενεια σε κατοικους και υπαλληλους καταστηματων η εστιατοριων ηταν προκλητικη , εριχνε κατα πολυ το επιπεδο της πολης.Το μονο Plus σε ολη την κατασταση ηταν τα jazz clubs και το μαγαζι Michael Negrin με υπεροχα χειροποιητα κοσμηματα το οποιο απο οτι εμαθα εκλεισε πριν λιγους μηνες:(
Για την αγενεια λοιπον καταψηφιζω την Πραγα και δινω την ψηφο μου στην Βιεννη στην οποια ευελπιστω να βρεθω ξανα σε συντομο χρονικο διαστημα
Καλώς την και ας άργησε. Επειδή πολλά λέτε για τη ΔΗΘΕΝ αγένεια των Τσέχων έχω να καταθέσω ότι και στις δύο επισκέψεις μου δεν ειχα κανένα πρόβλημα.
Αντιθέτως ήταν ευγενικοί και μάλιστα την πρώτη φορά που έψαχνα για φαρμακείο, ένας Τσέχος παράτησε τη δουλειά του και περπάτησε μαζί μου κανά οκτάλεπτο για να με πάει στο φαρμακείο.Όσο για τους υπαλλήλους οι περισσότεροι είναι ξένοι, οπότε πάμε σε άλλη κατηγορία, Και εγώ πλακώθηκα με έναν Σκοπιανό, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους Τσέχους.
Τώρα Ευαγγελία να μιλάς για αμφιβόλου ποιοτητας μοντέλα, όταν ο μεγαλύτερος πολέμιος της Πράγας δήλωσε ότι οι Τσέχες ανήκουν στο τοπ-5, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Κατά τα άλλα γούστο του καθενός να ψηφίζει ό,τι θέλει. Ας μην τα παίρνουμε και τόσο σοβαρά.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλώς την και ας άργησε. Επειδή πολλά λέτε για τη ΔΗΘΕΝ αγένεια των Τσέχων έχω να καταθέσω ότι και στις δύο επισκέψεις μου δεν ειχα κανένα πρόβλημα.
Αντιθέτως ήταν ευγενικοί και μάλιστα την πρώτη φορά που έψαχνα για φαρμακείο, ένας Τσέχος παράτησε τη δουλειά του και περπάτησε μαζί μου κανά οκτάλεπτο για να με πάει στο φαρμακείο.Όσο για τους υπαλλήλους οι περισσότεροι είναι ξένοι, οπότε πάμε σε άλλη κατηγορία, Και εγώ πλακώθηκα με έναν Σκοπιανό, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τους Τσέχους.
Τώρα Ευαγγελία να μιλάς για αμφιβόλου ποιοτητας μοντέλα, όταν ο μεγαλύτερος πολέμιος της Πράγας δήλωσε ότι οι Τσέχες ανήκουν στο τοπ-5, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Κατά τα άλλα γούστο του καθενός να ψηφίζει ό,τι θέλει. Ας μην τα παίρνουμε και τόσο σοβαρά.
Εγω και σοβαροτητα δεν ταιριαζουμε!!! Εσυ λες για τον τυπο και το φαρμακειο και γω σου λεω για εναν σερβιτορο ο οποιος μονο που δεν μου πεταξε τον καπουτσινο στην μουρη οταν μου τον σερβιρε και εβριζε στα Τσεχικα.
Εχε χαρη που δεν ειναι μελος του φορουμ μας ενας φιλος Τσεχος που βρισκοταν στην παρεα και καταλαβε τι ελεγε ακριβως.
Το ιδιο περιπου μας συνεβει και στο εστιατοριο Pravda οταν επι 15 λεπτα ζητουσαμε ενα μπουκαλι κρασι χωρις καμια ανταποκριση, την ιδια συμπεριφορα αντιμετωπισα και στο ξενοδοχειο που εμενα απο τον ιδιο τον διευθυντη

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εγω και σοβαροτητα δεν ταιριαζουμε!!! Εσυ λες για τον τυπο και το φαρμακειο και γω σου λεω για εναν σερβιτορο ο οποιος μονο που δεν μου πεταξε τον καπουτσινο στην μουρη οταν μου τον σερβιρε και εβριζε στα Τσεχικα.
Εχε χαρη που δεν ειναι μελος του φορουμ μας ενας φιλος Τσεχος που βρισκοταν στην παρεα και καταλαβε τι ελεγε ακριβως.
Το ιδιο περιπου μας συνεβει και στο εστιατοριο Pravda οταν επι 15 λεπτα ζητουσαμε ενα μπουκαλι κρασι χωρις καμια ανταποκριση, την ιδια συμπεριφορα αντιμετωπισα και στο ξενοδοχειο που εμενα απο τον ιδιο τον διευθυντη

Α πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα.
Ενώ στη Βιέννη σε όλα τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία η συμπεριφορά είναι άψογη.
Α ρε ξύλο που θέλετε. Είπαμε να προσελκύτε ψήφους, αλλά όχι και έτσι....
Τέτοιες συμπεριφορες υπάρχουν παντού. Παρόμοιο πρόβλημα είχα σε καλό εστιατόριο στο Λονδίνο, τι σημαίνει ότι οι Αγγλοι είναι αγενείς; Για χαλαρωστε...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Α πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα.
Ενώ στη Βιέννη σε όλα τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία η συμπεριφορά είναι άψογη.
Α ρε ξύλο που θέλετε. Είπαμε να προσελκύτε ψήφους, αλλά όχι και έτσι....
Τέτοιες συμπεριφορες υπάρχουν παντού. Παρόμοιο πρόβλημα είχα σε καλό εστιατόριο στο Λονδίνο, τι σημαίνει ότι οι Αγγλοι είναι αγενείς; Για χαλαρωστε...
Κάτσε κάτσε γιατί η εξίσωση «Πράγα= Αγένεια» πλησιάζει να χαρακτηριστεί αξίωμα! Και εγώ νόμιζα ότι όλοι οι γνωστοί μου ήταν άτυχοι αλλά όταν μπήκα στο forum και διάβασα ότι η πόλη κατακεραυνώνεται για τους αγενείς κατοίκους της, ζητωκραύγασα. Απλώς dik, και εσύ αλλά και άλλοι αρκετοί, μέσα σε αυτό το post δεν διανοείστε να παραδεχθείτε οτιδήποτε αρνητικό στην επιλογή σας. Πόσο σωστό είναι αυτό?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλα δεν θα κατσω να ξεμαλιαστουμε κιολας.
Θες Πραγα, πηγαινε στην Πραγα!!
Οσες φορες ομως και να πας, οσο και να προσπαθησεις, η Πραγα θα εξακολουθει να ειναι δευτεραντζα και η Βιεννη αριστοκρατισσα. Διαβασε και λιγο ιστορια, μην εθελοτυφλεις!
Στην Πραγα το ανατολικο μπλοκ ειναι ακομα εμφανες... Και οσο και χαριτωμενο κι αν το βρισκεις, οι ανθρωποι εκει ακομα πεινουν

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Κάτσε κάτσε γιατί η εξίσωση «Πράγα= Αγένεια» πλησιάζει να χαρακτηριστεί αξίωμα! Και εγώ νόμιζα ότι όλοι οι γνωστοί μου ήταν άτυχοι αλλά όταν μπήκα στο forum και διάβασα ότι η πόλη κατακεραυνώνεται για τους αγενείς κατοίκους της, ζητωκραύγασα. Απλώς dik, και εσύ αλλά και άλλοι αρκετοί, μέσα σε αυτό το post δεν διανοείστε να παραδεχθείτε οτιδήποτε αρνητικό στην επιλογή σας. Πόσο σωστό είναι αυτό?

Τώρα που το κατάλαβες εσύ αυτό; Φυσικά και έγραψα ότι δεν έχει πολλά αξιόλογα μουσεία, ότι η Οπερα της Βιέννης είναι καλύτερη και ότι λόγω περισσότερων αξιοθεατων έχει περισσότερα πράγματα να κάνεις.
Τώρα ποιοι έχουν γράψει τις χίλιες υπερβολές στο τόπικ, όλοι γνωρίζουν.
Εσείες πάτε στην Πράγα, όταν γυρνάτε γράφετε τα καλύτερα και στο παρόν τοπικ, την παρουσιάζετε ως μια πόλη που πρέπει να μείνει κάποιος το πολύ δυο μέρες.
Αν κάνεις μια περιήγηση σε διάφορα ξένα φόρουμ και στο you tube θα δεις εξαιρετικά σχόλια αποσπά η Πράγα.
Και αυτό έχει την μεγαλύτερη αξία. Τουλάχιστον το 90% των επισκεπτώ γυρνάνε με πολύ καλές εντυπώσεις.
Για διάβασε λίγο τις ιστοριές για την Πραγα στο travelstories

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Καλα δεν θα κατσω να ξεμαλιαστουμε κιολας.
Θες Πραγα, πηγαινε στην Πραγα!!
Οσες φορες ομως και να πας, οσο και να προσπαθησεις, η Πραγα θα εξακολουθει να ειναι δευτεραντζα και η Βιεννη αριστοκρατισσα. Διαβασε και λιγο ιστορια, μην εθελοτυφλεις!
Στην Πραγα το ανατολικο μπλοκ ειναι ακομα εμφανες... Και οσο και χαριτωμενο κι αν το βρισκεις, οι ανθρωποι εκει ακομα πεινουν
Nα ξεμαλιαστώ μαζί σου; Δε με συμφέρει με τόσο μαλί που έχεις θα έχω πολλή δουλειά:haha::haha::haha:.
Τώρα για τα υπόλοιπα κουράστηκα να γράφω ότι μου άρεσε και η Βιέννη, αλλά γουστάρω περισσότερο την Πράγα.
Α και η Αθήνα έχει πανάρχαια ιστορία (χρυσός αιώνας του Περικλή και βάλε), οπότε έιναι μια υπέροχη πόλη:bleh::bleh::bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Nα ξεμαλιαστώ μαζί σου; Δε με συμφέρει με τόσο μαλί που έχεις θα έχω πολλή δουλειά:haha::haha::haha:.
Τώρα για τα υπόλοιπα κουράστηκα να γράφω ότι μου άρεσε και η Βιέννη, αλλά γουστάρω περισσότερο την Πράγα.
Α και η Αθήνα έχει πανάρχαια ιστορία (χρυσός αιώνας του Περικλή και βάλε), οπότε έιναι μια υπέροχη πόλη:bleh::bleh::bleh:
Οταν εγραψα διαβασε λιγο ιστορια εννοουσα το παρακατω:
διεθνιστική εργατική αριστερά - Η άνοιξη της Πράγας

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ατυχεστατο σχολιο.Για δες και εδω στη χωρα σου τι γινεται.
wotan1975 εγω βλεπω τι συμβαινει στην χωρα μου, εκει ομως τα πραγματα ειναι πιο αγρια...
Τελος παντων, ας μην ειμαστε off topic

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπορει οι Τσεχες να ειναι καλονες, αλλα θεικη ειναι η βιενεζα Romy Schneider
.

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις