Travel-Wars #2: Βιέννη vs Πράγα

TRAVEL-WAR #2: Βιέννη vs Πράγα

• Total voters
    151

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
τέλειο!!!! σαν να με περιμένει εκεί στην ερημιά!!!!!
Αντωνη πες αλευρι !!!!! Η Κουλα σε γυρευει !!!!!!

Μην ακους το dik-7 ....τολμησε να ψηφισεις τη Πραγα......και θα σε φτιαξω εγω....:haha::haha: θα τη βαλω στο φορουμ για να δει τι γραφεις !!!!:clap::clap:
Βιεννη.....για να τη γλιτωσεις !!!!!!:bleh::bleh::bleh:

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Μην τρομοκρατείται τους ψηφοφόρους. Τα παραπάνω μηνύματα εμπίπτουν σε απαγορευτικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.
soudiane το κορίτσι ξεκίνησε και γυμναστική για πάρτη σου

Αρκεί να ψηφίσεις Πραγα:clap::clap:

Last edited by a moderator:

σαιτας

Member
Μην τρομοκρατείται τους ψηφοφόρους. Τα παραπάνω μηνύματα εμπίπτουν σε απαγορευτικές διατάξεις του Ποινικού Κώδικα.
soudiane το κορίτσι ξεκίνησε και γυμναστική για πάρτη σου

Αρκεί να ψηφίσεις Πραγα:clap::clap:
αγαπητε dik-7 εγω που δωροδοκουμαι και δεν εχω ψηφισει ακομα, μηπως να μου εκλεινες ενα ραντεβου στην πραγα για γυμναστικη ? και να δεις μετα πως θα ψηφισω

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
φοβάμαι πως θα υποκύψω στο ερωτικό εκβιασμό, μ΄αυτή στην παραλία.
να περιμένω λιγάκι μπας και παρουσιαστεί καμιά Βιενέζα:):)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χρήστο η γυναίκα μου και φυσικά την ξέρει.:bleh::bleh::bleh:Γιατί να την κρύψουμε άλλωστε.:haha::haha::haha:.
Σαιτα πρώτα ψηφίζεις και μετά παίρνεις το δωράκι σου. Τι νόμιζες πρώτα θα σου κλείσω το ραντεβού και μετά να πας να ψηφίσεις Βιέννη.
Ψήφισε Πράγα και έχουμε και καλύτερα κορίτσια.
Και για να προσελκύσω και τους πιο συντηρητικούς ψηφοφόρρους, τους ταξιδευτές και μη που λέει και ο φίλος μου ο traveller παρτε και αυτό
.

Στα σοβαρά τώρα γιατί σταματήσατε να ψηφίζετε;;;

Last edited by a moderator:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
φοβάμαι πως θα υποκύψω στο ερωτικό εκβιασμό, μ΄αυτή στην παραλία.
να περιμένω λιγάκι μπας και παρουσιαστεί καμιά Βιενέζα:):)

Καλά και μόνο που θέτεις προς σύγκριση τις Τσέχες με τις ανέραστες τις Βιεννέζες διαπράττεις ύβρη.
Αντε ψήφισε γιατί σε λίγο θα γίνει ακατάλληλο δια ανηλίκους το φόρουμ.
Το κορίστι γυμνάστηκε για να είναι σε φόρμα και σε περιμένει στην παραλία.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τοσες μερες διαβαζω, διαβαζω, διαβαζω,βλεπω να αναρτωνται τσοντοφωτογραφιες με μοντελα αμφιβολου ποιοτητος και δεν μιλω!! Επειδη λοιπον βλεπω τον dik-7 και αλλους συμφορουμιτες να εχουν βγει απο τα ρουχα τους με τις Τσεχες καλλονες θα ηθελα και εγω να παραθεσω την αποψη μου για τις 2 πολεις.
Στην Βιεννη αν και πηγα καταχειμωνο, το κατευχαριστηθηκα. Ομορφα δομημενη πολη, ακομα και ο πιο χαζος μπορει ανετα να ελλιχθει χωρις βοηθεια στους δρομους. Αυτη η πολη εχει στυλ, ειναι αριστοκρατισσα το ιδιο και οι κατοικοι της. Μπορει να μην θεωρειται γραφικη,αλλα παντα βρισκεις κατι να σε συγκινησει.Εμενα με συγκινησε το "φιλι" του Klimt στο Belvedere,η Οπερα, ενα ποτηρι ζεστο γλυκο κρασι στον δρομο.
Στην Πραγα εφτασα 3 μερες αργοτερα. Περα απο το ιστορικο κεντρο το οποιο ειναι πανεμορφο, αλλα μεχρι εκει δεν κοψαμε και φλεβες, τα υπολοιπα ηταν αδιαφορα εως και ενοχλητικα. Η αγενεια σε κατοικους και υπαλληλους καταστηματων η εστιατοριων ηταν προκλητικη , εριχνε κατα πολυ το επιπεδο της πολης.Το μονο Plus σε ολη την κατασταση ηταν τα jazz clubs και το μαγαζι Michael Negrin με υπεροχα χειροποιητα κοσμηματα το οποιο απο οτι εμαθα εκλεισε πριν λιγους μηνες:(
Για την αγενεια λοιπον καταψηφιζω την Πραγα και δινω την ψηφο μου στην Βιεννη στην οποια ευελπιστω να βρεθω ξανα σε συντομο χρονικο διαστημα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.391
Νεότερο μέλος
Kondy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα