ΕΡΣΗ
Member
Ακομη μια φωτογραφια.
Attachments
-
20,7 KB Προβολές: 28
με 100% γερμανικό γενετικό υλικό...η βιενεζα Romy Schneider.
Κοιτα να δεις που σε αυτο τον πολεμο θα ειμαστε συμμαχοι!! Ε ποτε!!Μπορει οι Τσεχες να ειναι καλονες, αλλα θεικη ειναι η βιενεζα Romy Schneider.
και οι δύο θεωρούνται γερμανοί όμως..her Austrian-born German father Wolf Albach-RettyΠαντως στη Βιεννη γεννηθηκε και αυτη και ο πατερας της... Schneider was born Rosemarie Magdalena Albach in Nazi-era Vienna, six months after the Anschluss, into a family of actors that included her paternal grandmother Rosa Albach-Retty, her Austrian-born German father Wolf Albach-Retty and her German mother Magda Schneider.
Απο τις ιδιες πηγες...
εγω απλα ειπα οτι ο πατερας της και η μανα της ειναι γερμανοι. Ως γερμανιδα την αναφερει η Wikipedia αλλα εσύ επιμένεις να τη βγάλεις αυστριακή! ε άστο αφού δε σε πάει. πάρτο αλλιώς και βρες μια άλλη. δύσκολο το ξέρω..μάλλον αδύνατο. τι να συγκρινουμε τώρα τσέχες με αυστριακές?Η Heidi ειναι ελβετιδα βρε...
Και τι ρατσιστικα δικαια του αιματος ειναι αυτα που επικαλεισαι! Η τοσο η ιδια οσο και ο πατερας της γεννηθηκαν στην Βιεννη. Τωρα απο που βαστα η σκουφια του καθενος τρεχα γυρευε... (Συμφωνα με την οικογενειακη μας παραδοση ειχα και εγω εναν ταλαιπωρο προγονο που ηρθε στην Ελλαδα gastarbeiter με τον Οθωνα. Αυτο ομως δε με κανει και γερμανιδα).
φοβάμαι πως θα υποκύψω στο ερωτικό εκβιασμό, μ΄αυτή στην παραλία.
να περιμένω λιγάκι μπας και παρουσιαστεί καμιά Βιενέζα
Κοιτα κοιτα που θα υπογραψουμε και συνθηκη με την Ερση τοσο πολυ που συμφωνουμε σε αυτον τον πολεμο!!Ο Χελμουτ Μπεργκερ μπορει σπουδαιος ηθοποιος να μην υπηρξε (οτι καταφερε να τον φτιαξει ο Βισκοντι-κατα τα αλλα χαλια) αλλα κουκλος -με το παραπανω...