Travel-Wars #2: Βιέννη vs Πράγα

TRAVEL-WAR #2: Βιέννη vs Πράγα

• Total voters
    151

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Παντως στη Βιεννη γεννηθηκε και αυτη και ο πατερας της... Schneider was born Rosemarie Magdalena Albach in Nazi-era Vienna, six months after the Anschluss, into a family of actors that included her paternal grandmother Rosa Albach-Retty, her Austrian-born German father Wolf Albach-Retty and her German mother Magda Schneider.
Απο τις ιδιες πηγες...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Παντως στη Βιεννη γεννηθηκε και αυτη και ο πατερας της... Schneider was born Rosemarie Magdalena Albach in Nazi-era Vienna, six months after the Anschluss, into a family of actors that included her paternal grandmother Rosa Albach-Retty, her Austrian-born German father Wolf Albach-Retty and her German mother Magda Schneider.
Απο τις ιδιες πηγες...
και οι δύο θεωρούνται γερμανοί όμως..her Austrian-born German father Wolf Albach-Retty
δε βρίσκεις μια πιο αυστριακή να αναφερεις? τωρα θα μου πεις αυστριακή και όμορφη? ε ναι και μένα μόνο αυτή μου ρχεται στο μυαλό...the one and only Heidi.

Attachments

Last edited by a moderator:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η Heidi ειναι ελβετιδα βρε...
Και τι ρατσιστικα δικαια του αιματος ειναι αυτα που επικαλεισαι! Τοσο η ιδια, οσο και ο πατερας της γεννηθηκαν στην Βιεννη. Τωρα απο που βαστα η σκουφια του καθενος τρεχα γυρευε... (Συμφωνα με την οικογενειακη μας παραδοση ειχα και εγω εναν ταλαιπωρο προγονο που ηρθε στην Ελλαδα gastarbeiter με τον Οθωνα. Αυτο ομως δε με κανει και γερμανιδα).

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
H αληθεια ειναι οτι το παρακατω παιδι θα θελαμε να ξεχασουμε οτι ειναι Αυστριακος

Attachments

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Η Heidi ειναι ελβετιδα βρε...
Και τι ρατσιστικα δικαια του αιματος ειναι αυτα που επικαλεισαι! Η τοσο η ιδια οσο και ο πατερας της γεννηθηκαν στην Βιεννη. Τωρα απο που βαστα η σκουφια του καθενος τρεχα γυρευε... (Συμφωνα με την οικογενειακη μας παραδοση ειχα και εγω εναν ταλαιπωρο προγονο που ηρθε στην Ελλαδα gastarbeiter με τον Οθωνα. Αυτο ομως δε με κανει και γερμανιδα).
εγω απλα ειπα οτι ο πατερας της και η μανα της ειναι γερμανοι. Ως γερμανιδα την αναφερει η Wikipedia αλλα εσύ επιμένεις να τη βγάλεις αυστριακή! ε άστο αφού δε σε πάει. πάρτο αλλιώς και βρες μια άλλη. δύσκολο το ξέρω..μάλλον αδύνατο. τι να συγκρινουμε τώρα τσέχες με αυστριακές?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ο Χελμουτ Μπεργκερ μπορει σπουδαιος ηθοποιος να μην υπηρξε (οτι καταφερε να τον φτιαξει ο Βισκοντι-κατα τα αλλα χαλια) αλλα κουκλος -με το παραπανω...

Attachments

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
φοβάμαι πως θα υποκύψω στο ερωτικό εκβιασμό, μ΄αυτή στην παραλία.
να περιμένω λιγάκι μπας και παρουσιαστεί καμιά Βιενέζα:):)

Τζίφος ...
Ξεμπαρκάρω στην παραλία... Βάζω στη πλάτη μου αυτή την "Αφροδίτη" όπως ο Δίας την Ευρώπη, και πάμε στην παλιά πρωτεύουσα της Ευρώπης για Βιενέζικες νύχτες, με μουσική υπόκρουση Μότσαρτ...

Ψήφος ερρίφθη

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ο Χελμουτ Μπεργκερ μπορει σπουδαιος ηθοποιος να μην υπηρξε (οτι καταφερε να τον φτιαξει ο Βισκοντι-κατα τα αλλα χαλια) αλλα κουκλος -με το παραπανω...
Κοιτα κοιτα που θα υπογραψουμε και συνθηκη με την Ερση τοσο πολυ που συμφωνουμε σε αυτον τον πολεμο!!:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος
etspoetry

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom