2 Δεκεμβρίου 2011 #1.033 K kozani bill Member Μηνύματα 25 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΛΟΝΔΙΝΟ Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Αυτες ειναι πλατειες ρε φιλε
3 Δεκεμβρίου 2011 #1.034 D Delmem9770 Guest Εγώ παιδιά πήγα τον περασμένο φεβρουαριο στη Ρώμη και έπαθα την πλακά μου,(πιστεύω αυτό θα αρέσει στο χρηστη Σαμιον) μου άρεσε υπερβολικά πολύ!!! Απλά δεν ψηφίζω γτ θέλω να δω και το Παρίσι για να βγάλω ένα αντικειμενικό συμπέρασμα.
Εγώ παιδιά πήγα τον περασμένο φεβρουαριο στη Ρώμη και έπαθα την πλακά μου,(πιστεύω αυτό θα αρέσει στο χρηστη Σαμιον) μου άρεσε υπερβολικά πολύ!!! Απλά δεν ψηφίζω γτ θέλω να δω και το Παρίσι για να βγάλω ένα αντικειμενικό συμπέρασμα.
3 Δεκεμβρίου 2011 #1.035 K kozani bill Member Μηνύματα 25 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΛΟΝΔΙΝΟ Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ σιγα ρε φιλε,πανε στο Παρισι πρωτα και θα καταλαβεις την διαφορα.το χωριο η Ρωμη μπροστα ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν ειναι τιποτα.
σιγα ρε φιλε,πανε στο Παρισι πρωτα και θα καταλαβεις την διαφορα.το χωριο η Ρωμη μπροστα ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν ειναι τιποτα.
3 Δεκεμβρίου 2011 #1.036 North66 Member Μηνύματα 4.361 Likes 5.217 Ταξίδι-Όνειρο Γροιλανδία kozani bill said: σιγα ρε φιλε,πανέ στο Παρισι πρωτα και θα καταλαβεις την διαφορα.το χωριο η Ρωμη μπροστα ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν ειναι τιποτα. κλικ για όλη την παράθεση... Πανέ τρώει και στο χωριό του ο άνθρωπος, δεν είναι ανάγκη να τρέχει στο Παρίσι. Στη Ρώμη να πάει να δει πολιτισμό!
kozani bill said: σιγα ρε φιλε,πανέ στο Παρισι πρωτα και θα καταλαβεις την διαφορα.το χωριο η Ρωμη μπροστα ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ δεν ειναι τιποτα. κλικ για όλη την παράθεση... Πανέ τρώει και στο χωριό του ο άνθρωπος, δεν είναι ανάγκη να τρέχει στο Παρίσι. Στη Ρώμη να πάει να δει πολιτισμό!
3 Δεκεμβρίου 2011 #1.037 K kozani bill Member Μηνύματα 25 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΛΟΝΔΙΝΟ Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ εχει η Ρωμη πολιτισμο και δεν εχει το Παρισι?πηγες να δεις ρε αλανι?παντως ολοι οι ιταλοφιλοι καπως ειστε.
εχει η Ρωμη πολιτισμο και δεν εχει το Παρισι?πηγες να δεις ρε αλανι?παντως ολοι οι ιταλοφιλοι καπως ειστε.
3 Δεκεμβρίου 2011 #1.038 K kozani bill Member Μηνύματα 25 Likes 4 Επόμενο Ταξίδι ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΛΟΝΔΙΝΟ Ταξίδι-Όνειρο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ρε φιλε πλακα με κανεις,κοροιδευεις κιολας?εσυ δεν πηγες στο ΠΑΡΙΣΙ και μπορεις να συγκρινεις?
3 Δεκεμβρίου 2011 #1.039 tripakias Member Μηνύματα 8.072 Likes 12.297 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Εκεί Ελα ρε Μπιλλαρα... Xαμουτζηδικο κρυο χιουμορ για τη λεξη πανε εκανε ο North...
8 Δεκεμβρίου 2011 #1.040 babaduma Member Μηνύματα 5.057 Likes 7.820 Επόμενο Ταξίδι terra incognita Ταξίδι-Όνειρο α του Κενταύρου Το καινούργιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Piazza Venezia προσθέτει στην ατμόσφαιρα των ημερών:
8 Δεκεμβρίου 2011 #1.041 dmdoc Member Μηνύματα 1.413 Likes 900 'Ετσι όπως το βλέπω,το δέντρο αυτό στο τέλος θα το φάνε...
8 Δεκεμβρίου 2011 #1.042 Samion Member Μηνύματα 10.490 Likes 9.493 Επόμενο Ταξίδι Παλέρμο babaduma said: Το καινούργιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Piazza Venezia προσθέτει στην ατμόσφαιρα των ημερών: κλικ για όλη την παράθεση... να έχεις πιο ενημερωμένες πηγές φίλτατε.. Δεν υπάρχει κανένα τετοιο δέντρο στην piazza Venezia. έλατο 18 μέτρων από την Pistoia. αδιάβαστος.
babaduma said: Το καινούργιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Piazza Venezia προσθέτει στην ατμόσφαιρα των ημερών: κλικ για όλη την παράθεση... να έχεις πιο ενημερωμένες πηγές φίλτατε.. Δεν υπάρχει κανένα τετοιο δέντρο στην piazza Venezia. έλατο 18 μέτρων από την Pistoia. αδιάβαστος.
8 Δεκεμβρίου 2011 #1.044 chrisbd Member Μηνύματα 2.821 Likes 18.194 Έχει δίκιο ο dmdoc.....το πρώτο δέντρο σαν τούρτα έμοιαζε....η μήπως ήταν τεράστιο παγωτό χωνί καρφωμένο ανάποδα....
Έχει δίκιο ο dmdoc.....το πρώτο δέντρο σαν τούρτα έμοιαζε....η μήπως ήταν τεράστιο παγωτό χωνί καρφωμένο ανάποδα....