Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
όπως δεν σου ζήτησα προσωπικά να το διαβάσεις, μη μου ζητας κι εσύ σε ποια γλωσσα να βάλω τα λινκ. τα βαζω σε αυτη που διαβαζω κ μετεφρασα οτι μπορουσα.Σιγα να μη διαβασουμε pdf στα ιταλικα. Βαλ' το σε μια γλωσσα που γνωριζει ο κοσμος...
όχι απ' ότι βλέπω.Εξόσων κατάλαβα είναι ο μισός Ποινικός Κώδικας. Μου έμεινε μια αμφιβολία αν περιλαμβάνονται και τα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας:
οι στατιστικές περιλαμβάνουν ότι καταγράφεται κ φθάνει στις δικαστικές άιθουσες υποθέτω. το έγκλημα είναι έγκλημα και είναι πάντοτε ανεπιθύμητο. και αναμφισβήτητο σε όλες τις στατιστικές ότι η πόλη σας εχει πολλαπλάσια εγκληματικότητα από τη Ρώμη. όποιος έχει στοιχεία για το αντίθετο ας τα παραθέσει αντί να παίζουμε με λέξεις.Μας έχετε μπερδέψει πολύ, φταίνε τα ελληνικά μου, οι βιασμοί δεν μπορεί να είναι γιατί αναφέρονται σε άλλη παράγραφο των εγκυρότατων στατιστικών, στην τελική οι έγκυρες στατιστικές κατατάσουν μαζί το φόνο και το άγριο ξυλοκόπημα με το να πεις καποιον μαλάκα ή κακοντυμένο? (εξύβριση και δυσφήμηση).