zmaria
Member
Αι ρε που μου τα βαψες μαύρα και μας αντιμετωπίζεις πλέον ως ξανθιές!πρωί είναι ακόμα.
Θα το καταλάβει σε λίγο.
Αι ρε που μου τα βαψες μαύρα και μας αντιμετωπίζεις πλέον ως ξανθιές!πρωί είναι ακόμα.
Θα το καταλάβει σε λίγο.
Φωσφοριζω ..σημερα ...φωσφοριζω λεμε.Τραγικό εμένα ήρθε ένα ζεύγος σπίτι μου για επίσκεψη χτες και αντί να φέρουν κανά μπουκάλι κρασί μου έφεραν χριστουγεννιάτικα στολίδια τίγκα στο στρας... 2 ώρες πλενόμουν ρε δε φεύγει με τίποτα λέμε....
πέρσυ στη Μύκονο που είχα πάει με μια φιλενάδα μου, γνωρίσαμε κάτι Αυστραλούς.Δεν ξέρω, έκανα διάφορες υποθέσεις.....
Βασίλισσα με τα όλα σου δηλαδή...Φωσφοριζω ..σημερα ...φωσφοριζω λεμε.
Δεν ήξερε καλή γεωγραφία η φίλη σου και μάλλον μπέρδευε τα του κλίματος..πέρσυ στη Μύκονο που είχα πάει με μια φιλενάδα μου, γνωρίσαμε κάτι Αυστραλούς.
2 μέρες προσπαθούσα να της εξηγήσω αυτό που λέω στην κόρη μου : όταν στην Ελλάδα έχουμε καλοκαίρι στην Αυστραλία έχουν χειμώνα και το αντίθετο.
Την 4η μέρα γνωρίσαμε κάτι Ελβετούς. Το πρώτο πράμα που τους ρώτησε ήταν αν τώρα στην Ελβετία έχουν χειμώνα.
Γιατί σε μένα ;;;;;;;;
Τις χαζές; Μάλλον.Δεν ήξερε καλή γεωγραφία η φίλη σου και μάλλον μπέρδευε τα του κλίματος..
ΥΓ εννοείς ότι τις τραβάς σαν μαγνήτης?...
Κι εγώ έκανα ανασκόπηση του 2011, αλλά μου βγήκε τρομακτική...Κανουμε την ανασκοπιση του 2011 με τη marioulita
Ηταν ωραια κι εντονη χρονια. γνωρισαμε και το travel stories...
+1 εγω .. Πολυ βαρια η Δευτερα στο γραφειο μετα απο 3μερο στο Βελιγραδι ....Λοιπον έχουμε και λέμε....Θεσσαλονίκη Βρότσλαβ είναι 1700 χλμ ....πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και το οδικώς με ΙΧ....:roll:
Σε ποιον τομέα έκανες ανασκόπιση;Κι εγώ έκανα ανασκόπηση του 2011, αλλά μου βγήκε τρομακτική...
Τι εννοείς ;@Φένια: ενδιαφέρουσες διακοπές...
Ότι με μια φίλη με τέτοιες ατάκες πρέπει να ήταν πολύ ενδιαφέρουσες οι διακοπές σουΣε ποιον τομέα έκανες ανασκόπιση;
Εμείς στα βιώματα και απεφάνθημεν ότι περάσαμε υπέροχα αυτό το έτος
Τι εννοείς ;