zmaria
Member
Έλα μωρέ αμάν, χρυσόσκονη είναι όχι λάσπες!!!Το φελεκι μου...ειμαι βουτηγμενη ..οπως και ολο το σπιτι κ τα χαλια .....στη χρυσοσκονη.
Give Xmas a brake!!
Έλα μωρέ αμάν, χρυσόσκονη είναι όχι λάσπες!!!Το φελεκι μου...ειμαι βουτηγμενη ..οπως και ολο το σπιτι κ τα χαλια .....στη χρυσοσκονη.
Τι επιτέλους μουντάδα παιδάκι μου, μας ακούν κι οι χειμωνικοί!!!Buongiorno ! Καλή εβδομάδα
Επιτέλους μουντάδα !!!
Τι να τον κάνω τον ήλιο μες το χειμώνα;Τι επιτέλους μουντάδα παιδάκι μου, μας ακούν κι οι χειμωνικοί!!!
Να κάνει πιο φωτεινή την μέρα σου!Τι να τον κάνω τον ήλιο μες το χειμώνα;
Βρήκες μέρα! Με το που μπήκα στο γραφείο με είπαν ότι έγινα σα γκοθού, φοράω και κατάμαυρα σήμερα.Να κάνει πιο φωτεινή την μέρα σου!
Είναι η έντονη αντίθεση ρε! Βάζε περισσότερο ρουζ εκτός κι αν σ αρέσει το γκοθικ!Βρήκες μέρα! Με το που μπήκα στο γραφείο με είπαν ότι έγινα σα γκοθού, φοράω και κατάμαυρα σήμερα.
Α δε βάφομαι πρωινιάτικα. Είναι που με έχουν συνηθίσει με ροζ γυαλιά και σήμερα ακόμα και τα γυαλιά μου είναι μαύρα.Είναι η έντονη αντίθεση ρε! Βάζε περισσότερο ρουζ εκτός κι αν σ αρέσει το γκοθικ!
Λίγο ρουζ, σιγά το βάψιμο! Αλλά οκ, τσίμπα τα μαγουλάκια σου τότε να αποκτήσουν φυσικό ροζουλί!Α δε βάφομαι πρωινιάτικα. Είναι που με έχουν συνηθίσει με ροζ γυαλιά και σήμερα ακόμα και τα γυαλιά μου είναι μαύρα.