chrisbd
Member
Θανάση θέλουμε φωτο....:xmas_smile:Greek Night σήμερα στην Κρακοβία, πρώτη φορά σαν πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Κρακοβίας
Θανάση θέλουμε φωτο....:xmas_smile:Greek Night σήμερα στην Κρακοβία, πρώτη φορά σαν πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Κρακοβίας
ωωωω σας μερσω !!!!! Το ακουω επιτοπου !!!!!![URL="- Set Fire To The Rain (Thomas Gold Remix) [Official] - YouTube[/URL]
Το ξερω σας εχω πρηξει δεν το ξαναβαζω ..αλλα θελω να αφιερωσω αυτο το καταπληκτικο ριμιξ στη Βαγγελιτσα .Ακου το.
Ααααααααααααααααααα της Κλεοπατρας τα ακους! Τα δικα μου οχι!:xmas_twisted::xmas_twisted:ωωωω σας μερσω !!!!! Το ακουω επιτοπου !!!!!!
Εξαρταται........... Ακουω πολλα.....Ευαγγελια τετοια ακους;;; Electro κι ετσι;
Ρε ελληνικα απαγορευονται!! Δεν τα ακουω !!! Με πιανει αλλεργιαΑαααααααααααααααααα της Κλεοπατρας τα ακους! Τα δικα μου οχι!:xmas_twisted::xmas_twisted:
Ακους πολλα, εκτος απ'τα δικα μου.:xmas_mrgreen:Εξαρταται........... Ακουω πολλα.....
Βασικα ακουω μουσικη 24 ωρες το 24ωρο
Εχω ενα θεματακι με τη μουσικη....... Την θετω σαν ορο στα "συμβολαια" που κανω
Κι εμενα!Αντε ζουλιαρα και συ(βασανιζομαι που λειπει το εμοτικον με τη γλωσσα..τι θα γινει πια)
Κεφακια... ασε τις ορμονες μου plz :xmas_lol: :xmas_lol:Ρε ελληνικα απαγορευονται!! Δεν τα ακουω !!! Με πιανει αλλεργια
Βαλε μου ενα αλλοδαπο και θα το ακουσω (μην ειναι το soundtrack της Patty ομως):xmas_twisted:
Υ.Γ Κοιτα που μας κανει και σκηνη το manelaki.......... ααα δε σε αναγνωριζω σημερα.. Κατι ορμονικο εχεις...... :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin: