varioAthens
Member
τικετς μανίτσα! τικετς! :xmas_cool:Παπακαλιατης?
τικετς μανίτσα! τικετς! :xmas_cool:Παπακαλιατης?
Μπα που τετοια τυχη!Ειναι του βαριου λαικου.Ασε μιλαμε για περιπτωση ανθρωπου ...πριν γινει διευθυντης δουλευε σε μπουζουκια (τραγουδιστης)..τσεκαδορος σε νυχτερινα μαγαζια...το πρωι δασκαλος και το βραδυ αοιδος:xmas_mrgreen:Πάντως αν σας σύρει στον Ρουβά, προτίθεμαι να συρθώ μαζί σας!!! :xmas_cheesygrin:
Γιατί καλή μου? Έχεις θέμα με τους εργαζόμενους της νύχτας? :xmas_cool:Μπα που τετοια τυχη!Ειναι του βαριου λαικου.Ασε μιλαμε για περιπτωση ανθρωπου ...πριν γινει διευθυντης δουλευε σε μπουζουκια (τραγουδιστης)..τσεκαδορος σε νυχτερινα μαγαζια...το πρωι δασκαλος και το βραδυ αοιδος:xmas_mrgreen:
Να πας στο Σάκη!!! :xmas_cheesygrin:Ουδολως !!!!
Οταν αρχισαν να γινονται οι πρωτες μειωσεις ..με παρηγορουσε λεγοντας μου οτι μπορει να κανονισει να δουλευω και βραδυ σε διαφορους γνωστους του που ειχαν μαγαζια:xmas_mrgreen:
Ρε μουστογρια!!! Γυρνα πισω τωρα!:xmas_razz:Να πας στο Σάκη!!! :xmas_cheesygrin:
Ιιιιιιιιι??? 00.41??? Παώ αμέσως για ύπνο!!! Γεια σας!!!
Κι εγώ, κι εγώ. Θα θυσιαστώ.Πάντως αν σας σύρει στον Ρουβά, προτίθεμαι να συρθώ μαζί σας!!! :xmas_cheesygrin:
Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Εμείς εδώ στο βορρά αυτούς τους κάνουμε περιφερειάρχες, όχι απλούς διευθυντές.Μπα που τετοια τυχη!Ειναι του βαριου λαικου.Ασε μιλαμε για περιπτωση ανθρωπου ...πριν γινει διευθυντης δουλευε σε μπουζουκια (τραγουδιστης)..τσεκαδορος σε νυχτερινα μαγαζια...το πρωι δασκαλος και το βραδυ αοιδος:xmas_mrgreen:
:xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:Θεα!!!!!Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Εμείς εδώ στο βορρά αυτούς τους κάνουμε περιφερειάρχες, όχι απλούς διευθυντές.
Και αν θες να γίνεις και νομάρχης επιβάλεται να χορεύεις και να τραγουδάς.Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Εμείς εδώ στο βορρά αυτούς τους κάνουμε περιφερειάρχες, όχι απλούς διευθυντές.
Φτιαχνει επιδερμιδα η γυναικα!!! :xmas_cheesygrin::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:Θεα!!!!!
ρε βαριο τι κολλημα εχεις φαει με αυτο τον υπνο τωρα τελαυταια ..πω πω πια!