varioAthens
Member
Στο πρώτο (και καλύτερο φυσικά)Εσένα η δυναμικότητα και η δημοκρατικότητά σου, σε ποιο από τα 4 ζώδια οφείλεται?
Στο πρώτο (και καλύτερο φυσικά)Εσένα η δυναμικότητα και η δημοκρατικότητά σου, σε ποιο από τα 4 ζώδια οφείλεται?
Είναι από τις λίγες ταινίες που τη θυμάμαι σαν να την είδα χτες.Μια εβδομαδα το περιμενω πως και πως !! Μου εχουν φαει τα αυτια οι συναδελφοι !!! Τοσο καλο ειναι??
(Το παρακολουθω τωρα)
Μας κουράζει η μανία καθαριότητας και τάξης των Παρθένων!!!Ξεχάσατε από δυναμικα και δημοκρατικά ζώδια να αναφέρετε τσι παρθένους...
Αν και δεν θα με χάλαγε να μπαίνει σπίτι μου μια Παρθένος όταν λείπω και να το κάνει λαμπίκο!Μας κουράζει η μανία καθαριότητας και τάξης των Παρθένων!!!
Σκορπιοί, Ταύροι, Κριοί και Λέοντες τα καλύτερα ζώδια! Τέλος!
Ρε φένια... είπα να μην το κάνουμε Βίκυ Παγιατάκη το οφ-τόπικ και δεν τη συνέχισα την κουβέντα της βάριο. Εσύ γιατί με τσιγκλάς και πας να με κάνεις να αμαρτήσω?
Στο απαπα φυσικά είμαι κι εγώ με μόνη εξαίρεση τον Λέοντα. (Προσωπικές αδυναμίες, δυστυχώς)
συγνωμη,τρεχει κατι με τους Λεοντες ??? και επειδη κατι ειπατε για τους τροπους .. ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ...Εδω το κάναμε cosmopolitan, η στήλη με τα ζώδια σε πείραξε;
Δίδυμος - Υδροχόος - Ζυγός , τέλος.
Ο Λεων είναι απαράδεκτος στους τρόπους του.
Εσύ άστα διάλα! Εγώ τα καλύτερα είπα για τους λέοντες... τι με πήρε η μπάλα?συγνωμη,τρεχει κατι με τους Λεοντες ??? και επειδη κατι ειπατε για τους τροπους .. ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ...
το αστα διαλα πηγαινε για την συντοπιτισσα που αμφιβαλλει για τους τροπους μου,εσυ καλα τα λεςΕσύ άστα διάλα! Εγώ τα καλύτερα είπα για τους λέοντες... τι με πήρε η μπάλα?
Ρε συ, είναι πέφτουλες του στυλ μπαμ και κάτω. Εγώ δε μπορώ έτσι, πέσε πίτα να σε φάω. Είμαι παραδοσιακή.συγνωμη,τρεχει κατι με τους Λεοντες ??? και επειδη κατι ειπατε για τους τροπους .. ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ...
Ρε σεις, τι ζώδιο είναι η κοπέλα? (γεννημένη 6 Γενάρη). Να δω αν ταιριάζουμε (εγώ 1/6). Άντε ρίχτε τα χαρτιά και πείτε...