Aria_C
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στ' αυγά μου :(
- Ταξίδι-Όνειρο
- Υποσαχάρια Αφρική
Μ' αρέσει που το λήγεις με δημοκρατικές διαδικασίες!Σκορπιοί, Ταύροι, Κριοί και Λέοντες τα καλύτερα ζώδια! Τέλος!
Μ' αρέσει που το λήγεις με δημοκρατικές διαδικασίες!Σκορπιοί, Ταύροι, Κριοί και Λέοντες τα καλύτερα ζώδια! Τέλος!
Απαπαπα, μόνο ο ταύρος, κι αυτός σε έναν τομέα μόνο είναι καλός.Σκορπιοί, Ταύροι, Κριοί και Λέοντες τα καλύτερα ζώδια! Τέλος!
Μετα απο αυτη τη δηλωση ουτε πμ δεν δεχομαι απο σεναΣκορπιοί, Ταύροι, Κριοί και Λέοντες τα καλύτερα ζώδια! Τέλος!
Εσένα η δυναμικότητα και η δημοκρατικότητά σου, σε ποιο από τα 4 ζώδια οφείλεται?Όλοι αυτοί που γράφω είναι δυναμικοί τύποι (άντρες-γυναίκες)... Τέλος! (δημοκρατικά πάντα, έτσι Άρια??? )
Εδω το κάναμε cosmopolitan, η στήλη με τα ζώδια σε πείραξε;Ρε φένια... είπα να μην το κάνουμε Βίκυ Παγιατάκη το οφ-τόπικ και δεν τη συνέχισα την κουβέντα της βάριο. Εσύ γιατί με τσιγκλάς και πας να με κάνεις να αμαρτήσω?
Στο απαπα φυσικά είμαι κι εγώ με μόνη εξαίρεση τον Λέοντα. (Προσωπικές αδυναμίες, δυστυχώς)
Ωχχχχ... Βάριο, είδες τι έκανες?????Εδω το κάναμε cosmopolitan, η στήλη με τα ζώδια σε πείραξε;
Δίδυμος - Υδροχόος - Ζυγός , τέλος.
Ο Λεων είναι απαράδεκτος στους τρόπους του.
Έχω μεγάλη απορία να δω πώς γίνεται αυτό!Είμαι Υδροχόος και ο Δίδυμός μου Ζυγός...περνάμε το τεστ;
Και το σκεφτόμουνα πως θα σκάσεις μύτη που δεν ανέφερα τον Υδροχόο... Αλήθεια!!!Μετα απο αυτη τη δηλωση ουτε πμ δεν δεχομαι απο σενα
Σε λυπάμαι....όσο για το Λέοντα, είπαμε... Προσωπικές αδυναμίες