• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Συμφωνώ με την κατάσκοπο κι εκτός αυτού γιατί να το βλέπουμε ως μια κατα ανάγκην κατάσταση να περάσουμε καλά και να μην το βλέπουμε ως μια ακόμα ευκαιρία να περάσουμε καλά? Τις γιορτές και τα Σαββάτα είναι όπως και να χει μέρες που (συνήθως) δουλεύουμε λιγότερο οπότε έχουμε και περισσότερο χρόνο να περάσουμε με ανθρώπους που θέλουμε ή να κάνουμε πράγματα που θέλουμε. Δεν με χαλάνε τα Χριστούγεννα, πιο πολύ με χαλάει που κάθε χρόνος που περνάει έχω όλο και λιγότερο γιορτινό πνεύμα.

manelaki

Member
Εγω ως φοιτητρια δε μιλαω για καθημερινες και σκ, ειναι ολα σχεδον το ιδιο :) Αν και περναω καλυτερα τις καθημερινες.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Όσο ήμουν μικρότερη (και κυρίως φοιτήτρια) περνούσα τόσο καλά τις καθημερινές που δεν έβγαινα ποτέ ΣΚ, ενώ στις γιορτές - αν και μας άρεσαν γιατί γυρνούσαμε στην πόλη και κρεπαλιάζαμε με παλιούς φίλους- χλεύαζα κι εγώ αυτό το "όλοι περνάμε καλά τώρα".
Μεγαλώνοντας, εξακολουθώ να ξενίζομαι (υπάρχει καν αυτή η λέξη;) με την επίπλαστη ευτυχία των γιορτών και προσπαθώ να μη μπαίνω στη λογική "ΠΡΕΠΕΙ να βγω, ΠΡΕΠΕΙ να περάσω καλά κοκ", αλλά παράλληλα άρχισα να εκτιμώ και αυτές τις μικρές, συλλογικές κοινωνικές συμβάσεις. Αν παραμερίσεις τα πρέπει και τα "επίσημα" συναισθήματα που περιμένουν να έχεις, το ότι τα Σαββατόβραδα έχουν ταυτιστεί με έξοδο μου φαίνεται μια μικρή, χαριτωμένη πινελιά, μια άτυπη συμφωνία μέσα στην κοινωνία.
Καλά νόημα μπορεί να μη βγήκε έτσι όπως το έγραψα, το παραδέχομαι..

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Βγήκε πως δε βγήκε; ;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγω ως φοιτητρια δε μιλαω για καθημερινες και σκ, ειναι ολα σχεδον το ιδιο :) Αν και περναω καλυτερα τις καθημερινες.
Που 'σαι ρε manelaki και σε εχασα 2 μερες....
ψιτ , αυριο γιορταζουμε και θα εχουμε γλυκα απο τη Μελισσα...
Τουρτα , κερασματα τα παντα ολα
Θα στα βγαλω φωτογραφια γιατι δεν σε βλεπω να πηγαινεις να τα αγορασεις......:bleh::bleh::bleh:

manelaki

Member
Που 'σαι ρε manelaki και σε εχασα 2 μερες....
ψιτ , αυριο γιορταζουμε και θα εχουμε γλυκα απο τη Μελισσα...
Τουρτα , κερασματα τα παντα ολα
Θα στα βγαλω φωτογραφια γιατι δεν σε βλεπω να πηγαινεις να τα αγορασεις......:bleh::bleh::bleh:
Τσ τσ τσ!!! Εγω τα φτιαχνω σπιτι.:bleh: Σημερα θα φτιαξουμε σοκολατοπιτα με μπαχαρικα :bleh: Τι ειναι αυριο; Θα περασω απ'το σπιτι σου να φαω, σιγα μην αγορασω :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τσ τσ τσ!!! Εγω τα φτιαχνω σπιτι.:bleh: Σημερα θα φτιαξουμε σοκολατοπιτα με μπαχαρικα :bleh: Τι ειναι αυριο; Θα περασω απ'το σπιτι σου να φαω, σιγα μην αγορασω :haha:
Εαν τα φτιαχνεις σπιτι παρε ενα γλυκο και πηγαινε να δειγματισεις στην Μελισσα. Που ξερεις μπορει να σε παρουν για να γεμιζεις τα εκλαιρ:bleh:
Τι ειναι αυριο? ..... Τιποτα μωρε δεν ειναι.... Απλα γιορταζει ολη η πλαση :bounce::bounce:

manelaki

Member
Σιγα μη παω στη Μελισσα!!! Να χαραμισω το ταλεντο μου... :)
Στελιος και Στελλα... ολη η πλαση; Τα παραλες.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Σιγα μη παω στη Μελισσα!!! Να χαραμισω το ταλεντο μου... :)
Στελιος και Στελλα... ολη η πλαση; Τα παραλες.
Ναι σωστα....Ακουσα οτι ζητουν προσωπικο στη Στανη γιατι εχουν περαση τα ρυζογαλα και θελουν καποιον να τους ξεψειριζει το ρυζι πριν το βρασουν... Εισαι ??? :bleh::bleh:
Στελιος......δεν τα παραλεω...(για μενα ειναι ΟΛΗ η πλαση ):p:p:p

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος