• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γεωργία Πληροφορίες για Τιφλίδα

MIAT

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Svalbard, Κίνα, Αλάσκα
Καλημέρα και από εμένα.
Σκεφτόμαστε Τιφλίδα τον Φεβρουάριο. (Μαε αρέσει το κρύο και τα χιόνια τα έχουμε ξαναπεί. Παντα ταξιδεύουμε καταχείμωνο :) )
Έχω σχεδόν καταλήξει και θέλω γνώμη για τυχόν μέρη που θα ήταν ομορφα να πάμε ή άλλα που δεν αξίζουν και τόσο.
Προγραμμα καπως έτσι
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΙΦΛΙΔΑ
Φτανουμε γυρω στις 14:00
διαμονή 3 βράδια Τιφλίδα/
Εκδρομή στα Mtsheta Jvari, Gori την μια μέρα
τρένο Τιφλίδα - Μπατούμι.
2 βράδια Μπατούμι
Εκδρομή 1 ημέρα Μartvili canyon και σπηλαιο Προμηθέα
Επιστροφή Τιφλίδα με τρενο
άλλα 2 βράδια
Μονοημερη Sevan Yerevan
και επιστροφή νωρις το πρωί για Ελλάδα.

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Καλημέρα σας & καλό μήνα,
έχετε κάποια αξιόλογη πρόταση διαμονής στη Τυφλίδα? 3 βράδια το Μάρτιο θα είμαστε.

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Καλημέρα σας & καλό μήνα,
έχετε κάποια αξιόλογη πρόταση διαμονής στη Τυφλίδα? 3 βράδια το Μάρτιο θα είμαστε.
Γεια σας
Τον Ιούνιο που είχαμε γκρουπ εκεί τους πήγαμε στο Orbeliani residence πολύ ωραία δωμάτια κ καλές τιμές στη νέα πόλη αλλα δίπλα στην παλιά

vikara

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα

maria91

Member
Γνωριζει κανεις ανταλλακτηριο στην Αθηνα οπου μπορω να προμηθευτω το τοπικο τους νομισμα?γνωριζει κανεις αν δεχονται τα μαγαζια καρτες?

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Γνωριζει κανεις ανταλλακτηριο στην Αθηνα οπου μπορω να προμηθευτω το τοπικο τους νομισμα?γνωριζει κανεις αν δεχονται τα μαγαζια καρτες?
Ναι όλα δέχονται κάρτες
Δε νομίζω οτι χρειάζεται να αλλάξετε από εδώ ούτε αν θα βρείτε

Kostass

Member
Nikias exchange στην Ομόνοια. Δεν έχει όμως πάντα συνάλλαγμα. Σε αρκετά άλλα ανταλλακτήρια στο κέντρο δεν βρήκα.

Εν τελει δε βρήκα ούτε εγώ οπότε έφυγα χωρίς μετρητά και έβγαλα λίγα στα ατμ του αεροδρομίου στην Τιφλιδα.
Χρησιμοποιησα καμποσες φορές πάντως τα ατμ στην πόλη κανοντας ανάληψη lari. Υπάρχει μια πολύ μικρή επιβάρυνση κάπου 2 lari ανά ανάληψη.Περιπου 0,65€. κατά κανόνα παντως δέχονται κάρτες σε αρκετά καταστήματα αλλά σε κάποια μικρομάγαζα μπορεί και όχι οπότε καλό είναι να έχεις κάποια μετρητά.

Last edited:

alma

Member
Το 2019 που πήγαμε εμείς ψάξαμε σχεδόν παντού στην Αθήνα και μόνο ο Νικίας στην Ομόνοια είχε διαθέσιμα λάρι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.753
Μέλη
39.492
Νεότερο μέλος
ANASTASOPOULOU

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom