• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

manelaki

Member
Ναι σωστα....Ακουσα οτι ζητουν προσωπικο στη Στανη γιατι εχουν περαση τα ρυζογαλα και θελουν καποιον να τους ξεψειριζει το ρυζι πριν το βρασουν... Εισαι ??? :bleh::bleh:
Στελιος......δεν τα παραλεω...(για μενα ειναι ΟΛΗ η πλαση ):p:p:p
:haha::haha::haha::haha::haha: Μ'αρεσουν οι ανθρωποι που ειναι καψουρηδες!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ΓΛΥΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ «ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ»

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
2 ποτήρια σπορέλαιο
1 ποτήρι μπύρα
1 μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Αλεύρι

ΓΕΜΙΣΗ
Μαρμελάδα της...
αρεσκείας σας
Ψιλοκομμένα καρύδια

ΣΙΡΟΠΙ
2 ποτήρια ζάχαρη
2 ½ νερό
1 βανίλια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ζύμη:
Χτυπάμε στο μίξερ το σπορέλαιο με τη μπύρα το μπέικιν πάουντερ τη βανίλια και προσθέτουμε όσο αλεύρι πάρει ώστε η ζύμη μας να γίνει μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.

Για τη γέμιση:
Αναμιγνύουμε τη μαρμελάδα με τα καρύδια.

Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια, κάνουμε στη μέση λακουβίτσα και βάζουμε μία κουταλιά από τη γέμιση. Κλείνουμε το μπαλάκι και το πατάμε λίγο σαν να πλάθουμε κεφτεδάκια.

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C μέχρι να ροδίσουν.

Για το σιρόπιασμα:
Βάζουμε όλα τα κομμάτια σε ένα μεγάλο ταψί και ρίχνουμε το σιρόπι. Μετά από 3-4 λεπτά αναποδογυριζούμε τα κομμάτια ώστε να σιροπιαστούν και από την πάνω πλευρά.

Τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο ή καρύδια ψιλοκομμένα.

varioAthens

Member
Όσο ήμουν μικρότερη (και κυρίως φοιτήτρια) περνούσα τόσο καλά τις καθημερινές που δεν έβγαινα ποτέ ΣΚ, ενώ στις γιορτές - αν και μας άρεσαν γιατί γυρνούσαμε στην πόλη και κρεπαλιάζαμε με παλιούς φίλους- χλεύαζα κι εγώ αυτό το "όλοι περνάμε καλά τώρα".
Μεγαλώνοντας, εξακολουθώ να ξενίζομαι (υπάρχει καν αυτή η λέξη;) με την επίπλαστη ευτυχία των γιορτών και προσπαθώ να μη μπαίνω στη λογική "ΠΡΕΠΕΙ να βγω, ΠΡΕΠΕΙ να περάσω καλά κοκ", αλλά παράλληλα άρχισα να εκτιμώ και αυτές τις μικρές, συλλογικές κοινωνικές συμβάσεις. Αν παραμερίσεις τα πρέπει και τα "επίσημα" συναισθήματα που περιμένουν να έχεις, το ότι τα Σαββατόβραδα έχουν ταυτιστεί με έξοδο μου φαίνεται μια μικρή, χαριτωμένη πινελιά, μια άτυπη συμφωνία μέσα στην κοινωνία.
Καλά νόημα μπορεί να μη βγήκε έτσι όπως το έγραψα, το παραδέχομαι..

Πςςςςςς!!! :bleh:
Σοβαρά τώρα....Δεν μπορώ να επιβάλω στον εαυτό μου ότι επειδή είναι σ/κ ή αργία ή ακόμα και τα γενέθλιά μου ΠΡΕΠΕΙ να κανονίσω κάτι σπέσιαλ και ΠΡΕΠΕΙ να περάσω καλά!!!
Μάλιστα, προ τέκνων, περνούσα πάντα καλύτερα καθημερινές και όχι σ/κ, σε εντελώς αναπάντεχες στιγμές... ακόμα και τα πιο ξέφρενα καλοκαίρια που θυμάμαι, ήταν 2 καλοκαίρια που δεν έκανα ούτε 1 μέρα διακοπές γιατί δεν δικαιούμουν άδεια...
Όταν έχεις τέκνα, όμως, τα πράγματα αλλάζουν... Και δέντρο θα στολίσεις, και γλυκά θα φτιάξεις και όλα όσα κορόϊδευες θα τα λουστείς! :haha:

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ρε με κοροιδεύετε που μου βγαίνουν τα κοινωνιολογικά μου; :p :p

Αφήστε με, είμαι χαρούμενη, θα πάω στην πρωτεύουσα της Ευρώπης (να προλάβω όσο είναι ακόμα πρωτεύουσα :p ) μετά από 5 χρόνια!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καληνύχτα σας.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ξεχνάς ότι είμαι party animal που σέβεται τον εαυτό του

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλα ρε Φενια και θα σηκωθεις αγουροξυπνημενη , με τη μουρη φραπα πρησμενη για να πας σε μπαρ???
απαπαπαπαπαπα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος