• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Λυπάμαι αλλά είμαι του αλμυρού.

varioAthens

Member
Εκτός από τα Χριστούγεννα, με νευριάζουν και το Πάσχα και πάσης φύσεως αργίες! Αυτό το κονσεπτ "στολίζω δέντρα-ψήνω αρνιά-ανταλάσσω δώρα-πρέπει σώνει και καλά να περάσω υπέροχα" μου τη δίνει στα νεύρα!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Να προσθέσω και τις διακοπές του καλοκαιριού;
Αυτό το να περάσω ντε και καλά στις αργίες και τι άλλες μέρες δε βαριέσαι ... :(:(:(

varioAthens

Member
Να προσθέσω και τις διακοπές του καλοκαιριού;
Αυτό το να περάσω ντε και καλά στις αργίες και τι άλλες μέρες δε βαριέσαι ... :(:(:(
Όχι οι διακοπές δεν με νευριάζουν γιατί δεν είναι κοινές μέρες για όλους!!! ;)

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Να προσθέσω και τα Σαββατόβραδα;[/QUOTE,

Εξ ού και η γνωστή μελαγχολία του σκύριακου...και των εορτών και των διακοπών,τις καθημερινές με τη ρουτίνα της δουλειάς ξεχνιέσαι,όλοι τρέχουν,όλοι δουλεύουν...
εξαρτάται βέβαια και από την οικογενειακή κατάσταση του καθενός και την προσωπική φάση στην οποία βρίσκεται.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εξ ού και η γνωστή μελαγχολία του σκύριακου...και των εορτών και των διακοπών,τις καθημερινές με τη ρουτίνα της δουλειάς ξεχνιέσαι,όλοι τρέχουν,όλοι δουλεύουν...
εξαρτάται βέβαια και από την οικογενειακή κατάσταση του καθενός και την προσωπική φάση στην οποία βρίσκεται.

Εγώ πάντως μεγαλύτερη μελαγχολία έχω όταν πρέπει να πάω ντε και καλά στη δουλειά (παρόλο που η δουλειά μου μου αρέσει), παρά όταν έχω άδεια ή είναι αργία, ή Σ/Κ ή ο,τιδήποτε τέτοιο.

Το αν κάποιος περνά καλά ή όχι τις μέρες του, δεν έχει να κάνει ούτε με αργίες, ούτε με "υποχρεωτική χαρά".
Εχει να κάνει με το χαρακτήρα του και τις καλές ή κακές "φάσεις" που μπορεί να περνά.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie