manelaki
Member
Kι εγω προτιμω να παω αυπνηΚαλα ρε Φενια και θα σηκωθεις αγουροξυπνημενη , με τη μουρη φραπα πρησμενη για να πας σε μπαρ???
απαπαπαπαπαπα
Kι εγω προτιμω να παω αυπνηΚαλα ρε Φενια και θα σηκωθεις αγουροξυπνημενη , με τη μουρη φραπα πρησμενη για να πας σε μπαρ???
απαπαπαπαπαπα
Δεν ξηγιεσαι ωραια ..... Εμεις ΠΟΤΕ δεν συμφωνουμε!!!Kι εγω προτιμω να παω αυπνη
ΚακιααααΔεν ξηγιεσαι ωραια ..... Εμεις ΠΟΤΕ δεν συμφωνουμε!!!
Πες κατι αλλο....
Τοσο πολυ πια θες να μιλησω στη Μελισσα για να σε παρει στη δουλεια??
Νομιζω οτι χρειαζεται ατομο να χτενιζει τα μαλλια για το κανταιφι
Αααα οχι , οχι αν ειναι να παρω την Φενια να βγουμε μαζι... Αλλα εγω θα παω ετσι, χωρις υπνο!! Φυσικη ομορφια χαχχαααχα!!!Κακιαααα
Σε βλεπω μεσα κι εσενα σημερα, αλλο ενα κοινο
Τι λες θα με παρουν; Ε φανταστικη Ευαγγελιααα;;;;
Οχι μωρε ειναι πολυ κλισε ...... Απλα θα της τραβηξουν λιγο την μοκετα κατω απο τα ποδια.....ΕΙναι το welcome!Προβλεπω την Kyriaki stav να την πιανουν απο τα μουτρα οι λονδρεζοι .....
Αχ ποσα λιγα ξερεις για τις μαγειρικες μου ικανοτητεςΑααα οχι , οχι αν ειναι να παρω την Φενια να βγουμε μαζι... Αλλα εγω θα παω ετσι, χωρις υπνο!! Φυσικη ομορφια χαχχαααχα!!!
Κοιτα , αν θες τοσο πολυ τη θεση , την επομενη φορα που θα συναντηθουμε θα πρεπει να μου φερεις να δοκιμασω ενα απο τα γλυκα σου για να με πεισεις οτι αξιζει να ριξω τα μουτρα μου και να μιλησω για σενα στη Μελισσα....
ΠΟΠΩ ποσο την θες την δουλειαααα!!! Καιγεσαι!!!Αχ ποσα λιγα ξερεις για τις μαγειρικες μου ικανοτητες
Cupcakes θα σου φερω, καλυτερα κι απ'της Magnolia.
A της Μελισσας ειναι αυτα ε; Νομιζεις δε μπορω να τα φτιαξω;ΠΟΠΩ ποσο την θες την δουλειαααα!!! Καιγεσαι!!!