• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Ωπα τι νεο κολπο ειναι αυτο...για δωσε εξηγησεις -λινκ-που το πηρατε -ποσο
Ωχ, δε θυμάμαι καθόλου...το είχα πάρει όταν ήμουν εργένης και ζούσα μόνος (δε το πήρα εγώ προσωπικά βέβαια, εχώ δεν ασχολούμαι με δέντρα, στολισμούς κτλ.). Η μητέρα μου είναι τρελή με αυτά, έκανε θυμάμαι το σπίτι ολόκληρο σαν στολισμένο δέντρο, μέσα-έξω....απαπαπα, not for me!!

GTS

Member
Συλλέκτες νομισμάτων, εκτός απροόπτου, rejoice!!!

Is this really the end?

Unless Germany and the ECB move quickly, the single currency’s collapse is looming

The euro zone: Is this really the end? | The Economist
Α, τώρα το έπιασαν και τα δικά μας τα τσακάλια...
in.gr - Λίγες εβδομάδες ζωής δίνει στο ευρώ ο Economist αν δεν ληφθούν τολμηρές αποφάσεις - Ειδήσεις - Κόσμος

Buona notte...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Νυστάζω του θανάτου...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλημέρα..κι εγώ νυστάζω και δε μπορώ να αρχίσω δουλειά με τπτ...

ΥΓ. GTS μη μας ψυχοπλακώνεις!

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
α και μια προταση, αφου τα αφηνεις μεχρι δεκαπενταυγουστο τι κανεις το κοπο και το ξεστολιζεις, λιγοι μηνες εμειναν μετα και δε καταλαβαινεις για ποτε εφτασαν τα χριστουγεννα....αστο μωρε ολο το χρονο..:bleh::bleh::bleh:
Εγώ ξέρω κάποια που μόλις τελείωναν τα Χριστούγεννα, το αποθήκευε στολισμένο. Έτσι, ήταν πανέτοιμο για την επόμενη χρονιά :shock:
1) Tον 15αύγουστο βαριέμαι του θανάτου, που λέει και η φένια, οπότε βρίσκω και κάτι να κάνω! Άσε που μέχρι να το πάρω απόφαση να το μαζέψω έχει σχεδόν ξεστολιστεί μόνο του!!!
2) Έχει το χαβαλέ του το στόλισμα (το ξεστόλισμα δεν μου αρέσει)
3) Εξηγώ το ότι ξεστολίζεται μόνο του! Το δικό μου δεντράκι, όταν στολίζω, δεν έχει λαμπιόνια και μπάλες, αλλά Χριστουγεννιάτικες κάρτες, παιδικά παιχνίδια (ξύλινα και μεταλλικά σε στυλ ρετρο), καραμέλες και μπισκοτάκια σε σχήματα Χριστουγεννιάτικα. Οπότε από τότε που το στολίζω αρχίζει και ξεστολίζεται από τους μικρούς επισκέπτες μου. Μόνο τις κάρτες χρειάζεται να μαζέψω στο τέλος! :clap:

GTS

Member
Καλημέρα..κι εγώ νυστάζω και δε μπορώ να αρχίσω δουλειά με τπτ...

ΥΓ. GTS μη μας ψυχοπλακώνεις!
Όχι ρε παιδιά, μη σας ρίχνει....η αισιοδοξία και η ευτυχία θα ξαναβρεθεί και στην νέα εποχή, όσο δύσκολη κι αν είναι....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
1) Tον 15αύγουστο βαριέμαι του θανάτου, που λέει και η φένια, οπότε βρίσκω και κάτι να κάνω! Άσε που μέχρι να το πάρω απόφαση να το μαζέψω έχει σχεδόν ξεστολιστεί μόνο του!!!
2) Έχει το χαβαλέ του το στόλισμα (το ξεστόλισμα δεν μου αρέσει)
3) Εξηγώ το ότι ξεστολίζεται μόνο του! Το δικό μου δεντράκι, όταν στολίζω, δεν έχει λαμπιόνια και μπάλες, αλλά Χριστουγεννιάτικες κάρτες, παιδικά παιχνίδια (ξύλινα και μεταλλικά σε στυλ ρετρο), καραμέλες και μπισκοτάκια σε σχήματα Χριστουγεννιάτικα. Οπότε από τότε που το στολίζω αρχίζει και ξεστολίζεται από τους μικρούς επισκέπτες μου. Μόνο τις κάρτες χρειάζεται να μαζέψω στο τέλος! :clap:
Καραμελες και μπισκοτακια?
Ωωω τοτε θα σε βοηθησω εγω στο στολισμα ..να πως αμεσως αμεσως απεκτησε ενδιαφερον αυτη η φρικτη διαδικασια για μενα:haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ωραία ιδέα Άρια,
να στολίσουμε καμιά γλάστρα με σοκολατάκια και κάθε μέρα να τρώμε κι από ένα.
Να μη μπαίνουμε στη διαδικασία ξεστολίσματος.

Aria_C

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στ' αυγά μου :(
Ταξίδι-Όνειρο
Υποσαχάρια Αφρική
Ωωω τοτε θα σε βοηθησω εγω στο στολισμα ..να πως αμεσως αμεσως απεκτησε ενδιαφερον αυτη η φρικτη διαδικασια για μενα:haha:
Στο στόλισμα ή στο ξεστόλισμα? :bleh:
Αν πάρω απόφαση να το κάνω φέτος, ευπρόσδεκτη! Ειδικά στο ψήσιμο των μπισκότων! :clap:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie