ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Η Παβλοβα??? τι εννοεις απο που ειναι ???Το γλυκό παραπάνω από πού είναι ρε συ, αυτό με το ρόδι?
Η Παβλοβα??? τι εννοεις απο που ειναι ???Το γλυκό παραπάνω από πού είναι ρε συ, αυτό με το ρόδι?
:roll: Το σταφυλι, το βυσσικο και το περγαμοντο μ'αρεσουν. Δε ξερω ποιο ειναι το δικο σου τοπ!Ξέφυγες ....του κουταλιού.....
Εννοώ αν φτιάχνεται κάπου συγκεκριμένα αυτό στη φωτό. Αν είναι γενική φωτό, πάω πάσο...Η Παβλοβα??? τι εννοεις απο που ειναι ???
Ααααα επίσης καμιά φορά απατώ την λατρεμένη με γιαούρτι και γλυκό του κουταλιού. Πιστεύω πως είναι πολύ σπέσιαλ ελαφρύ επιδόρπιο!Ξέφυγες ....του κουταλιού.....
Διευθυνση, τηλεφωνο, ονομα ζαχαροπλαστειου, οδηγιες προσβασης. Τα παντα θελουμε!Η Παβλοβα??? τι εννοεις απο που ειναι ???
Αν μπορουσα να φτιαχνω χωρις να παχαινω θα εφτιαχνα συνεχεια. Εχω τοσες συνταγες και περιμενουν....Manelaki μπράβο, θεωρώ πολύ ωραίο να ξέρει κάποιος να φτιάχνει γλυκά!
Ειναι γενικη φωτο βρε..... Συγκεκριμενα το φτιαχνω και γω !!Εννοώ αν φτιάχνεται κάπου συγκεκριμένα αυτό στη φωτό. Αν είναι γενική φωτό, πάω πάσο...
Αν μπορουσα να φτιαχνω χωρις να παχαινω θα εφτιαχνα συνεχεια. Εχω τοσες συνταγες και περιμενουν....
Λίτσα μου, καιρό έχουμε να βρεθούμε...Ειναι γενικη φωτο βρε..... Συγκεκριμενα το φτιαχνω και γω !!
Ε ψάξτο και δοκιμάζουμε τη τύχη μας...το πολύ πολύ να πνίξουμε τον πόνο μας με κανά ποτό εκεί δίπλαΥπηρχε ενα μαγαζι με το ιδιο ονομα στην πλατεια Μαβιλη, αλλα εχω να παω χρονια και δεν ξερω υφισταται ακομα.
Μιλαει η κορμαρα!!! Τι να πουμε εμεις μανδαμ??? (Ραψτο θα μου πεις)Αν μπορούσα να τρώω χωρίς να παχαίνω θα έτρωγα συνέχεια. Έχω τόσες συνταγές και περιμένουν να τις δοκιμάσω....