GTS
Member
Κάτι να μου πεις για εκβιασμούς και φωτό από Βενεζουέλα. Από τώρα αλτσχάιμερ μικρέ?Τι σου χρωστάω;;;
(και από τώρα βιάγκρα ρε?)
Κάτι να μου πεις για εκβιασμούς και φωτό από Βενεζουέλα. Από τώρα αλτσχάιμερ μικρέ?Τι σου χρωστάω;;;
1)Έριχνα άδεια για να πιάσω γεμάτα. Περίμενα απάντηση του τύπου ''Ό,τι και να σου είπαν, όχι, δεν μένω Πατησίων 144, 3ος όροφος''. Αμ δε...Κάτι να μου πεις για εκβιασμούς και φωτό από Βενεζουέλα. Από τώρα αλτσχάιμερ μικρέ?
(και από τώρα βιάγκρα ρε?)
Το ομολογώ.Καλά ρε GTS είσαι τόσο μεγάλος και θες βιάγκρα......κρίμα ...
Είπα κι εγώ..εντω μεταξύ, πάρε μία ακυκλοφόρητη φωτό του GTS από Βενεζουέλα..πρώτη και τελευταία έτσι? (los roques baby!!!)1)Έριχνα άδεια για να πιάσω γεμάτα. Περίμενα απάντηση του τύπου ''Ό,τι και να σου είπαν, όχι, δεν μένω Πατησίων 144, 3ος όροφος''. Αμ δε...
Για ανέκδοτο μονο αλλιώς με τιποτα,, θα γελάνε ακομα και οι πέτρεςΑν λοιπόν ποτέ βρεθούμε στα μεγάλα λιβάδεια με τα βουβάλια και πίνουμε νερό της φωτιάς, λέγε με Καθαρό Ουρανό
Γιατί, 8 σου φαίνονται λίγες? Εσένα πώς σε λένε στα ινδιάνικα, Αχόρταγο Άλογο?
Κάνω και άλλα πράγματα, ευαγγελια, οπότε μη με κακοχαρακτηρίσεις. Για όλα ευθύνεται ο GTS ο οποίος μας έχει τρελάνει στα πμ, στέλνοντάς μας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα θύματά του στη Βενεζουέλα. Τι να σου λέω, τώρα... σεξουαλικά πειναλέος!Συνομιλια μεταξυ ανδρων..........
Μονο για γκομενες και ερωτικα βοηθηματα μιλατε τοση ωρα........
Μετα λετε εμας
Προσπάθησε να τον δεις συνολικά & μην επικεντρώνεσαιεμενα αυτο το γκομενακι με εξιταρει....
Εγώ έχω είδη όνομα,Εγώ έχω είδη όνομα, δεν έχω ψευδώνυμα και δεν κάνω μισές δουλειές μεσα σε λιμνες,,,
ΣπανιοΕγώ έχω είδη όνομα,
Ti ειδους ειναι?
πριν πολλα χρονια.δεν έχω ψευδώνυμα
Σε βαφτισαν ΚΡΟΚ?
και δεν κάνω μισές δουλειές μεσα σε λιμνες,
ΣΩΣΤΟΣ