The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Eγώ απατώ την σοκολάτα μόνο με cheesecake.
Η σοκολάτα είναι έρωτας, είναι παντώς καιρού..
Είναι και ενέργεια.. Θα μπορούσα να ξεκινήσω να τρώω και να τρώω και να τρώω χωρίς να σταματήσω ποτέ.. Ο μόνος λόγος που σταματώ είναι ο φόβος του φοραδιάσματος!

GTS

Member
Eγώ απατώ την σοκολάτα μόνο με cheesecake.
Η σοκολάτα είναι έρωτας, είναι παντώς καιρού..
Είναι και ενέργεια.. Θα μπορούσα να ξεκινήσω να τρώω και να τρώω και να τρώω χωρίς να σταματήσω ποτέ.. Ο μόνος λόγος που σταματώ είναι ο φόνος του φοραδιάσματος!
Συνήθως της απάτης είναι πιο γλυκό...:haha:

Ρε σεις, cheesecake και τα μυαλά στα κάγκελα (και φυσικά χωρίς σοκολάτα). Μα είναι τόσο μπανάλ η σοκολάτα ρε παιδιά....1000 φορές ένα παγωτό passion fruit ας πούμε παρά τη μπανάλ σοκολάτα. Ωραία είναι δε λέω, αλλά πολύ συνηθισμένη ρε παιδί μου...

GTS

Member

Αυτό είναι ΤΟ γλυκό κυρίες και κύριοι...Αχ ρε ΝΥ τι μας έκανες....κλαψ, λυγμ, σνιφ.
:klaps:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική

Ρε σεις, cheesecake και τα μυαλά στα κάγκελα (και φυσικά χωρίς σοκολάτα). Μα είναι τόσο μπανάλ η σοκολάτα ρε παιδιά....1000 φορές ένα παγωτό passion fruit ας πούμε παρά τη μπανάλ σοκολάτα. Ωραία είναι δε λέω, αλλά πολύ συνηθισμένη ρε παιδί μου...
Το cheesecake το θέλω κλασσικό, εννοείται χωρίς σοκολάτα!
Αλλά την σοκολάτα ΔΕΝ την αλλάζω!
Ποια συνηθισμένη? Η σοκολάτα? :shock:
Δεν συνηθιζεται αυτός ο έρωτας, δεν συνηθίζεται!!!

manelaki

Member

Εισαι του φρουτου εσυ :D

Εγω με κατι τετοιο

ειμαι ικανοποιημενη!!! Σοκολατα με φραουλα και τα μυαλα στα καγκελα (που λεει κι ο GTS) :clap:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ιδου το ωραιοτερο γλυκο !! Αν μπορεις να φτιαξεις την μαρεγκα εισαι μεγαλος μαστορης........ Τελεια ιδεα για τα Χριστουγεννα με ροδι

και την ανοιξη το Πασχα με φραουλα

GTS

Member
Το cheesecake το θέλω κλασσικό, εννοείται χωρίς σοκολάτα!
Approved.

Αλλά την σοκολάτα ΔΕΝ την αλλάζω!
Ποια συνηθισμένη? Η σοκολάτα? :shock:
Δεν συνηθιζεται αυτός ο έρωτας, δεν συνηθίζεται!!!
Είμαι του φρούτου εγώ, γι'αυτό...θέλω λίγο γλυκό και λίγο ξινούλι, όχι μονόπαντα. Cheesecake, τάρτες, εφάνταστα γλυκά με φρουτώσεις γεύσεις, φράουλες κτλ. Αξέχαστο θα μείνει ένα γλυκό που είχα φάει στη Σπονδή με φράουλες και ελαιόλαδο (!). Εντάξει, άλλη εμπειρία...η σοκολάτα είναι σαν μια πολύ ωραία, αλλά συνηθισμένη γυναίκα (για μένα πάντα).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.391
Νεότερο μέλος