ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Eιναι λιγο κινεζικα :roll:
Συνήθως της απάτης είναι πιο γλυκό...Eγώ απατώ την σοκολάτα μόνο με cheesecake.
Η σοκολάτα είναι έρωτας, είναι παντώς καιρού..
Είναι και ενέργεια.. Θα μπορούσα να ξεκινήσω να τρώω και να τρώω και να τρώω χωρίς να σταματήσω ποτέ.. Ο μόνος λόγος που σταματώ είναι ο φόνος του φοραδιάσματος!
Σοβαρέψου....Cheesecake. Τέλος. Οι αντιφρονούντες θα εκτελούνται on the spot.
Ποτέ δεν ήμουν πιο σοβαρός στη ζωή μου.Σοβαρέψου....
Το cheesecake το θέλω κλασσικό, εννοείται χωρίς σοκολάτα!Συνήθως της απάτης είναι πιο γλυκό...
Ρε σεις, cheesecake και τα μυαλά στα κάγκελα (και φυσικά χωρίς σοκολάτα). Μα είναι τόσο μπανάλ η σοκολάτα ρε παιδιά....1000 φορές ένα παγωτό passion fruit ας πούμε παρά τη μπανάλ σοκολάτα. Ωραία είναι δε λέω, αλλά πολύ συνηθισμένη ρε παιδί μου...
Εισαι του φρουτου εσυΣυνήθως της απάτης είναι πιο γλυκό...
Ρε σεις, cheesecake και τα μυαλά στα κάγκελα (και φυσικά χωρίς σοκολάτα). Μα είναι τόσο μπανάλ η σοκολάτα ρε παιδιά....1000 φορές ένα παγωτό passion fruit ας πούμε παρά τη μπανάλ σοκολάτα. Ωραία είναι δε λέω, αλλά πολύ συνηθισμένη ρε παιδί μου...
Επειδη ειμαι "μαστορισα" θα τη προσπαθησωΙδου το ωραιοτερο γλυκο !! Αν μπορεις να φτιαξεις την μαρεγκα εισαι μεγαλος μαστορης........ Τελεια ιδεα για τα Χριστουγεννα με ροδι
Approved.Το cheesecake το θέλω κλασσικό, εννοείται χωρίς σοκολάτα!
Είμαι του φρούτου εγώ, γι'αυτό...θέλω λίγο γλυκό και λίγο ξινούλι, όχι μονόπαντα. Cheesecake, τάρτες, εφάνταστα γλυκά με φρουτώσεις γεύσεις, φράουλες κτλ. Αξέχαστο θα μείνει ένα γλυκό που είχα φάει στη Σπονδή με φράουλες και ελαιόλαδο (!). Εντάξει, άλλη εμπειρία...η σοκολάτα είναι σαν μια πολύ ωραία, αλλά συνηθισμένη γυναίκα (για μένα πάντα).Αλλά την σοκολάτα ΔΕΝ την αλλάζω!
Ποια συνηθισμένη? Η σοκολάτα?
Δεν συνηθιζεται αυτός ο έρωτας, δεν συνηθίζεται!!!