The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Εισαι του φρουτου εσυ :D

Εγω με κατι τετοιο

ειμαι ικανοποιημενη!!! Σοκολατα με φραουλα και τα μυαλα στα καγκελα (που λεει κι ο GTS) :clap:
Ρε συ, με κούφανες! Τι τηλεπάθεια είναι αυτή...κοίτα τι έγραψα παραπάνω (χωρίς να δω το δικό σου). Καλά, αν ποτέ συναντηθούμε εμείς προβλέπω με το που θα με δεις να μου κάνεις πλήρη ψυχολογική ανάλυση :D
Απαπαπαπα....

GTS

Member
Ιδου το ωραιοτερο γλυκο !! Αν μπορεις να φτιαξεις την μαρεγκα εισαι μεγαλος μαστορης........ Τελεια ιδεα για τα Χριστουγεννα με ροδι

και την ανοιξη το Πασχα με φραουλα
Αυτά είναι του γούστου μου!!! Πού τα βρίσκουμε αυτά ρε Λίτσα? Εκεί να συναντηθούμε, αμέ...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επειδη ειμαι "μαστορισα" θα τη προσπαθησω :D
θα με θυμηθεις !!!!! Δεν χρειαζεται να την κανεις μεγαλη , μπορεις να κανεις και ατομικες παβλοβες

Φετος το καλοκαιρι στο Σαντιαγκο Κομποστελα φαγαμε σε ενα εστιατοριο ειναι γλυκο απιστευτο. Λεγοταν Garden dessert .........

GTS

Member
Έβγαλε και η Λουφτβάφε κάτι προσφορές για Αν. Ευρώπη μούρλια. Καλά κανείς δε πήρε χαμπάρι? Εγώ το έσβησα το mail μετά από 5sec....

manelaki

Member
Ρε συ, με κούφανες! Τι τηλεπάθεια είναι αυτή...κοίτα τι έγραψα παραπάνω (χωρίς να δω το δικό σου). Καλά, αν ποτέ συναντηθούμε εμείς προβλέπω με το που θα με δεις να μου κάνεις πλήρη ψυχολογική ανάλυση :D
Απαπαπαπα....
:haha::haha::haha::haha: Eτοιμασου
Ακριβως τα ιδια γραψαμε :D

Ποιος φτιάχ*νει καλή πάβλοβα στην πόλη και πού μπορεί κανείς να βρει τα υλικά για την παρασκευή της;
Για τη φινέτσα μιας πάβλοβα... - Γλυκό - αθηνόραμαUmami.gr

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Έβγαλε και η Λουφτβάφε κάτι προσφορές για Αν. Ευρώπη μούρλια. Καλά κανείς δε πήρε χαμπάρι? Εγώ το έσβησα το mail μετά από 5sec....
ναι το ειδαμε............... και το σβησαμε επισης........ ΕΙχα ορκιστει οτι μετα το Ισραηλ δεν θα κλεισω αλλο ταξιδι...... και ξαναεκλεισα.......
Τωρα το ξαναλεω..Το ταξιδι στην Πολη ειναι το τελευταιο.......

GTS

Member
ναι το ειδαμε............... και το σβησαμε επισης........ ΕΙχα ορκιστει οτι μετα το Ισραηλ δεν θα κλεισω αλλο ταξιδι...... και ξαναεκλεισα.......
Τωρα το ξαναλεω..Το ταξιδι στην Πολη ειναι το τελευταιο.......
Το γλυκό παραπάνω από πού είναι ρε συ, αυτό με το ρόδι?

(ποτέ μη λες ποτέ)

manelaki

Member
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη