ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Να σου φτιάξω! Αλλά μήπως προσωρινά βολεύεσαι με μια πορτοκαλόπιτα με λιωμένη σοκολάτα από πάνω; Την έχω πιο εύκολη. Τσίμπα αυτό για το cheesecakeΡε βαλίτσα, δεν μου φτιάχνεις κι εμένα ένα cheese cake σοκολάτα που το λιγουρεύω από το μεσημέρι? Ή εν πάσει περιπτώσει στείλε μου μία συνταγή πιο εύκολη από της anny γιατί είμαι και ακαμάτρα στην κουζίνα!
Κατι δεν κανεις καλα μαλλονΠως εξηγειται αυτο ρε παιδια; Το νιωθω τοοοσο εντονα οταν πιανει κρυο!
Ναι ειναι! Αρεσε σε ολους , ετριψα και σοκολατα απο πανω και στην εμφανιση εμοιαζε με τιραμισου. Πανευκολο ειναι και το σιροπι του δινει μια ιδιαιτερη γευση χωρις να το κανει πολυ γλυκο. Μη το φοβηθεις! Κι αφου εισαι καλη στα γλυκα προσεξε μη σου αρπαξει το γαλα στη κρεμα και μυρισει. Κατα τα αλλα σουπερΠωπω το είδα κι εγώ και λιγουρεύτηκα τρελά...Φαίνεται τέλειο, είναι όντως;
Ξεκινα νυχτερινη γυμναστικη τωρα αμεσως!!!!!
Θελω συνταγη πορτοκαλοπιτας με σοκολατα παρακαλω!Να σου φτιάξω! Αλλά μήπως προσωρινά βολεύεσαι με μια πορτοκαλόπιτα με λιωμένη σοκολάτα από πάνω; Την έχω πιο εύκολη.
Αν και αυτό μου φαίνεται πιο yummie...
Chocolate and hazelnut mascarpone cheesecake/Τσιζκέικ σοκολάτας με μασκαρπόνε και φουντούκι | Food Junkie not junk food
Σου στέλνω pm για να μην το κάνουμε φόρουμ ζαχαροπλαστών εδώ μέσαΘελω συνταγη πορτοκαλοπιτας με σοκολατα παρακαλω!
Και το δευτερο φαινεται πολυ καλο!
Π/Σ/Κ .............. Την αδεια την κυνηγαμε με το τουφεκι και δεν την παιρνουμε!Ναι να πούμε για ταξίδια Πόσο θα μείνεις Κωνπόλη;