varioAthens
Member
Κανονικά πρέπει να μπω και να επιβάλλω και πάλι τη τάξη, αλλά είμαι ακόμα σε άλλους ρυθμούς. Από αύριο όμως...
ΩΩΩ!!! Καλωσόρισες!!!
Για λέγε... για λέγε...
Κανονικά πρέπει να μπω και να επιβάλλω και πάλι τη τάξη, αλλά είμαι ακόμα σε άλλους ρυθμούς. Από αύριο όμως...
Καταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ιδιαιτερως τον καλο μου παν παν για τη βοηθεια του και τις συμβουλες του.
Η Μαδριτη ειναι μια πολυ ομορφη πολη ..η παλια πολη μου αρεσε πολυ ..τα κτηρια βαρυφορτωμενα με πλουμιδια και στολιδια οπως μου αρεσουν ....εντυπωσιακα μουσεια (παιδια εμενα το Thyssen παραδοξως μου αρεσε περισσοτερο απο τα αλλα 2 ...ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη ,πολυ εντυπωσιακη η συλλογη με τους ιμπρεσσιονιστες τους οποιους και λατρευω)
Το σημειο που βρισκεται το παλατι απεναντι απο τον καθεδρικο ειναι πολυ ωραιο ,ειδικα το βραδυ φωτισμενο
Πολυ ωραια παρκα ..αυτο το κρυσταλινο παλατι μεσα στο Ρετιρο ..ειναι τελειο!!!!
Πολυ ζωντανη πολη ...ολος ο κοσμος εξω ...ολα τα καφε ,ρεστο γεματα ...η Πλαθα Μαγιορ ηταν πολυ ομορφη ,αλλα γαμω την ατυχια μου ...ειχε μια τεραστια σκηνη ακριβως στη μεση ,διοτι εκαναν ενα feria de jamon και χαλουσε παρα πολυ την αισθητικη της πλατειας ..δεν μπορουσες να την απολαυσεις δηλ με την πραγματικη της εικονα.
Χμ, κι εμένα κάτι τέτοια εκανε για αυτό πήρε και τον μπούλοΠάντως εγώ να ήμουν έγκυος (με τις ορμόνες να χτυπάνε κόκκινο) και να 'χω τον άντρα μου να μπανιάρεται στους καταρράκτες με την Τατιάννα και την Καρολίνα... δεν τον γλύτωνα τον πρόωρο τοκετό!!!
Κάτσε, δε τα έχει μάθει ακόμα, το πάω λάου λάου....κύριος ο γκτσου ρε, τι νομίζατε. Μόνο τα κουνούπια έκαναν πάρτυ πάνω μου, καμιά 30αριά πρέπει να με τσίμπησαν στον Ορινόκο. Μαυρισμένος και κατα-τσιμπημένος λοιπόν...Πάντως εγώ να ήμουν έγκυος (με τις ορμόνες να χτυπάνε κόκκινο) και να 'χω τον άντρα μου να μπανιάρεται στους καταρράκτες με την Τατιάννα και την Καρολίνα... δεν τον γλύτωνα τον πρόωρο τοκετό!!!
Στο δείπνο, σε μια κοπέλα την έλεγαν Ελλάδα (ναι, Grecia!) της έδειξα τη γυναίκα μου στο κινητό σε φωτό (τους είπα ότι είναι έγκυος κτλ) και μετά με ρώταγαν πώς με άφησε να έρθω, αυτές θα ζήλευαν τρελά, είναι (λέγανε) πολύ ζηλιάρες οι βενεζουελάνες. Τους εξήγησα φυσικά ότι δε μπορούσε να έρθει, αν μπορούσε μαζί της θα ερχόμουνα, αφού μαζί της ταξιδεύω σχεδόν πάντα. Είδαν βέβαια ότι δεν ήταν για πολλά πολλά ο γκτσου (κύριος είπαμε, ύπνο νωρίς, μόνο χαβαλέ κάναμε) και ότι κοιτούσε περισσότερο τον παπαγάλο μακάο στο δέντρο του καμπ, παρά αυτές...Χμ, κι εμένα κάτι τέτοια εκανε για αυτό πήρε και τον μπούλο
Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάταιΤζωρτζ τα πικάντικα έχουν και το τίμημα-σχόλια τους!