• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Καταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ιδιαιτερως τον καλο μου παν παν για τη βοηθεια του και τις συμβουλες του.
Η Μαδριτη ειναι μια πολυ ομορφη πολη ..η παλια πολη μου αρεσε πολυ ..τα κτηρια βαρυφορτωμενα με πλουμιδια και στολιδια οπως μου αρεσουν ....εντυπωσιακα μουσεια (παιδια εμενα το Thyssen παραδοξως μου αρεσε περισσοτερο απο τα αλλα 2 ...ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη ,πολυ εντυπωσιακη η συλλογη με τους ιμπρεσσιονιστες τους οποιους και λατρευω)
Το σημειο που βρισκεται το παλατι απεναντι απο τον καθεδρικο ειναι πολυ ωραιο ,ειδικα το βραδυ φωτισμενο
Πολυ ωραια παρκα ..αυτο το κρυσταλινο παλατι μεσα στο Ρετιρο ..ειναι τελειο!!!!
Πολυ ζωντανη πολη ...ολος ο κοσμος εξω ...ολα τα καφε ,ρεστο γεματα ...η Πλαθα Μαγιορ ηταν πολυ ομορφη ,αλλα γαμω την ατυχια μου ...ειχε μια τεραστια σκηνη ακριβως στη μεση ,διοτι εκαναν ενα feria de jamon και χαλουσε παρα πολυ την αισθητικη της πλατειας ..δεν μπορουσες να την απολαυσεις δηλ με την πραγματικη της εικονα.

Καλωσόρισες Κλεό!!! Δε νομίζω ότι με αυτή την παράγραφο θα ξεπετάξεις το 3μερο στη Μαδρίτη??? :roll:

GTS

Member
Δε χαλάω το οφ-τόπικ με ταξιδιωτικές πληροφορίες....μόνο με πικάντικες. Λοιπόν, φανταστείτε τη σκηνή:

Angels Falls...ακριβώς πάνω από τα κεφάλια μας, το νερό πέφτει από ένα εντυπωσιακό tepui από ύψος 979 μέτρων.

Ακριβώς από κάτω σε μια μικρή λίμνη, ένα μικρός καταρράκτης αδειάζει ακόμα χαμηλότερα με βρόντο το νερό, πολύ νερό, κρύο και κατακόκκινο. Ολόγυρά μας ζούγκλα του θανατά, ο ήλιος να καίει τα κορμιά μας, σύννεφα στολίζουν τον Καταρράκτη εκεί ψηλά, οι στάλες του νερού να χορεύουν σε περίεργες μορφές περίεργους χορούς μέχρι να συναντήσουν τα λεία και κρύα βράχια. Απέναντι στο βάθος, εντυπωσιακά επίπεδα βουνά ξεχωρίζουν πάνω από τη ζούγκλα και άλλος ένας καταρράκτης τη διασχίζει συμπληρώνοντας ένα ονειρικό σκηνικό.
Μέσα στη λίμνη λοιπόν καμιά 10αριά άτομα πλατσουρίζουν....ανάμεσά τους δύο Έλληνες και 7 Βενεζουελάνες. Στη λίμνη έχει γλυστερά βραχάκια, οπότε ο ένας από τους Έλληνες, βοηθάει μία μία τις κοπέλες να μπουν στο νερό με ασφάλεια. Δε μπαίνουν όλες, το νερό είναι πολύ κρύο για κάποιες, βολευόμαστε όπως όπως στα βραχάκια και χαζεύουμε το υπερθέαμα ακριβώς από πάνω μας.
Αρκετά χαζέψαμε όμως...με την Τατιάνα γατζωμένη πάνω του, τη Καρολίνα να κρυφοκοιτάει τον κουμπάρο, ένα άσμα ασμάτων αρχίζει να τραγουδιέται κακόφωνα και να χαλάει την εκκωφαντική σιωπή του καταρράκτη και του τοπίου...
Guitar guitar guitarrrrrrr, jump to my jaguaaarrrr (γιαγκουάααρρρρρ)
Το γέλιο που έπεσε δε περιγράφεται....ακολούθησε βάπτισμα στα κρύα νερά του καταρράκτη, βάπτισμα υποχρεωτικό για όσους ήταν μέσα, ακολουθούμενο από μία ευχή ή δήλωση....ο γνωστός λαϊκιστής Γκτσου, δήλωσε βροντερά και περήφανα "Viva la Repuplica Bolivariana de Venezuela!!!" και πνίγηκε στα αποθεωτικά μπουγέλα....

Last edited by a moderator:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ok, GTS, we officialy hate you .

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Μάλιστα... Ωραία πράγματα και όχι, όχι κανείς δεν ζηλεύει, μην το ξαναπείς! Περιμένουμε ιστορία με όλες τις λεπτομέρειες φυσικά..

varioAthens

Member
Πάντως εγώ να ήμουν έγκυος (με τις ορμόνες να χτυπάνε κόκκινο) και να 'χω τον άντρα μου να μπανιάρεται στους καταρράκτες με την Τατιάννα και την Καρολίνα... δεν τον γλύτωνα τον πρόωρο τοκετό!!! :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάντως εγώ να ήμουν έγκυος (με τις ορμόνες να χτυπάνε κόκκινο) και να 'χω τον άντρα μου να μπανιάρεται στους καταρράκτες με την Τατιάννα και την Καρολίνα... δεν τον γλύτωνα τον πρόωρο τοκετό!!! :D
Χμ, κι εμένα κάτι τέτοια εκανε για αυτό πήρε και τον μπούλο :clap:

GTS

Member
Κάτσε, δε τα έχει μάθει ακόμα, το πάω λάου λάου....κύριος ο γκτσου ρε, τι νομίζατε. Μόνο τα κουνούπια έκαναν πάρτυ πάνω μου, καμιά 30αριά πρέπει να με τσίμπησαν στον Ορινόκο. Μαυρισμένος και κατα-τσιμπημένος λοιπόν...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Xaxaxax Vario από το στόμα μου το πήρες!!!! Και είναι και μέλος η οδοντίατρός του! (ή λάθος θυμάμαι;)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Τζωρτζ τα πικάντικα έχουν και το τίμημα-σχόλια τους! :haha:

GTS

Member
Χμ, κι εμένα κάτι τέτοια εκανε για αυτό πήρε και τον μπούλο :clap:
Στο δείπνο, σε μια κοπέλα την έλεγαν Ελλάδα (ναι, Grecia!) της έδειξα τη γυναίκα μου στο κινητό σε φωτό (τους είπα ότι είναι έγκυος κτλ) και μετά με ρώταγαν πώς με άφησε να έρθω, αυτές θα ζήλευαν τρελά, είναι (λέγανε) πολύ ζηλιάρες οι βενεζουελάνες. Τους εξήγησα φυσικά ότι δε μπορούσε να έρθει, αν μπορούσε μαζί της θα ερχόμουνα, αφού μαζί της ταξιδεύω σχεδόν πάντα. Είδαν βέβαια ότι δεν ήταν για πολλά πολλά ο γκτσου (κύριος είπαμε, ύπνο νωρίς, μόνο χαβαλέ κάναμε) και ότι κοιτούσε περισσότερο τον παπαγάλο μακάο στο δέντρο του καμπ, παρά αυτές...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios