• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πως την ειδες,αν σ αρεσε κλπ
Ναι, ήταν πολύ όμορφη, πιο γραφική από το αμστερνταμ γιατί δε τη χαλάει ο τουρισμός. Ομορφος κόσμος, περιποιημένοι δρόμοι, αρμονία.
Είμασταν τυχερές με την επιλογή μας.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Οπότε πάει, δεν επιτρέπεται πια μέσα στα μαγαζιά ε? Και τα λεγα στην αδερφή μου και μου λεγε δεν μπορεί όλο και κάπου θα μπορείς να καπνίσεις πέραν του δρόμου. Θα ξενερώσει! Τελικά, μόνο εδώ δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος για το τσιγάρο!
Στα τραπεζακια εξω μπορουσες να καπνισεις μια χαρα.Τωρα βραδυ σε κλαμπακι-μπαρακι δεν πηγα ..οποτε δεν ξερω αν εκει κανουν τα στραβα ματια πανω στο τσακιρ κεφι και καπνιζει ο κοσμος.

panpan

Member
Στα τραπεζακια εξω μπορουσες να καπνισεις μια χαρα.Τωρα βραδυ σε κλαμπακι-μπαρακι δεν πηγα ..οποτε δεν ξερω αν εκει κανουν τα στραβα ματια πανω στο τσακιρ κεφι και καπνιζει ο κοσμος.
οχι σε καμμια περιπτωση δεν κανουν στραβα ματια

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Απλως εχασες μερικα σημεια που ειναι φανταστικα και ειναι δυσκολα
να τα ανακαλυψεις με τα ποδια
δε πειράζει,
έχω αλλεργία στις βαρκάδες.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γιατί δε νομιμοποιούν τα coffee shops και στην Ελλάδα, να μπει κανα φράγκο και στα ταμεία; Να ηρεμίσουν και λίγο οι πολίτες αυτής της χώρας. Ωραία θα ήταν.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Γιατί δε νομιμοποιούν τα coffee shops και στην Ελλάδα, να μπει κανα φράγκο και στα ταμεία; Να ηρεμίσουν και λίγο οι πολίτες αυτής της χώρας. Ωραία θα ήταν.
Ναι λες και οι νέοι δεν έχουν ήδη καμένα ένα σωρό εγκεφαλικά κύτταρα, χρειάζονται κι άλλα! :rolleyes:

Πάντως κάτι δεν έχει ακουστεί για την νομιμότητα του χόρτου?

panosast

Member
και τι νοημα εχει να μαστουρωσεις και να ξεχασεις τα προβληματα σου για λιγη ωρα??:roll: αυτο μας ελειπε να γεμισουμε με ζομπι:haha:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ρε συ, πρώτον το χόρτο δε σε κάνει ζόμπι,
2ον θα αυξηθούν τα έσοδα του κράτους μας με τη φορολογία και θα προσελκήσουμε και τουρισμό.
Οχι για μενα, για τη φουκαριάρα τη χώρα μου.
:)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος