• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Έεετσι, έετσι κορίτσια!!! O κύριος GTS με μάλωνε για τον Ινδό κιόλας... που η καημένη μόνο τις φωτογραφιούλες του ποστάρω... Τεσπά, αν θες να μην βγούν παραέξω τα καθέκαστα, άρχισε να γράφεις ιστορία!!! Όχι, δεν είναι απειλή!!! :D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Στο δείπνο, σε μια κοπέλα την έλεγαν Ελλάδα (ναι, Grecia!) της έδειξα τη γυναίκα μου στο κινητό σε φωτό (τους είπα ότι είναι έγκυος κτλ) και μετά με ρώταγαν πώς με άφησε να έρθω, αυτές θα ζήλευαν τρελά, είναι (λέγανε) πολύ ζηλιάρες οι βενεζουελάνες. Τους εξήγησα φυσικά ότι δε μπορούσε να έρθει, αν μπορούσε μαζί της θα ερχόμουνα, αφού μαζί της ταξιδεύω σχεδόν πάντα. Είδαν βέβαια ότι δεν ήταν για πολλά πολλά ο γκτσου (κύριος είπαμε, ύπνο νωρίς, μόνο χαβαλέ κάναμε) και ότι κοιτούσε περισσότερο τον παπαγάλο μακάο στο δέντρο του καμπ, παρά αυτές...
Εγώ το ξέρω αδερφούλη, είσαι gentleman.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Στο δείπνο, σε μια κοπέλα την έλεγαν Ελλάδα (ναι, Grecia!) της έδειξα τη γυναίκα μου στο κινητό σε φωτό (τους είπα ότι είναι έγκυος κτλ) και μετά με ρώταγαν πώς με άφησε να έρθω, αυτές θα ζήλευαν τρελά, είναι (λέγανε) πολύ ζηλιάρες οι βενεζουελάνες. Τους εξήγησα φυσικά ότι δε μπορούσε να έρθει, αν μπορούσε μαζί της θα ερχόμουνα, αφού μαζί της ταξιδεύω σχεδόν πάντα. Είδαν βέβαια ότι δεν ήταν για πολλά πολλά ο γκτσου (κύριος είπαμε, ύπνο νωρίς, μόνο χαβαλέ κάναμε) και ότι κοιτούσε περισσότερο τον παπαγάλο μακάο στο δέντρο του καμπ, παρά αυτές...
Κανά δώρο της έφερες τουλάχιστον της εγκύου; Γιατί ξέρεις, καθαρέ ουρανέ, ότι τα δώρα πάντα βοηθάνε να λάμψει η καθαρότητά σου.

GTS

Member
Έεετσι, έετσι κορίτσια!!! O κύριος GTS με μάλωνε για τον Ινδό κιόλας... που η καημένη μόνο τις φωτογραφιούλες του ποστάρω... Τεσπά, αν θες να μην βγούν παραέξω τα καθέκαστα, άρχισε να γράφεις ιστορία!!! Όχι, δεν είναι απειλή!!! :D
Έχω πει ότι τα γούστα μου είναι προς Μεσόγειο, Ιταλία-Ελλάδα. Και παραμένουν έτσι...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Χμ κατα τα αλλα θα καναμε παρεα μονο με τα κουνουπια εεεε??????:bleh::bleh:

Κυρια Βαριο μας θα ειμαι κακη μαθητρια αυτη τη φορα ..οχι δεν θα γραψω ιστορια !!!:D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

varioAthens

Member
gts και Κλεοπάτρα, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ο κόσμος δεν πάει ταξίδια, οφείλετε να γράψετε ταξιδιωτικές ιστορίες, να ταξιδέψουμε τουλάχιστον νοερά μέσα από τα γραφόμενά σας!!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάω (?) - έτσι, με ερωτηματικό στην παρένθεση.

http://www.travelstories.gr/348515-post180.html

Κι εσύ σε ένα μηνάκι πας αν καταλαβαίνω σωστά, ε; :clap:

Είμαι σε εντεταλμένη υπηρεσία από Φένια να πάω στο Salloto 42 να δω ωραίους Ιταλούς.
οι πιο ωραιοι αντρες που ειδαμε στο ολο ταξιδι ηταν οι δυο αεροσυνοδοι της Alitalia.......................... Δε ξέρω αν συχνάζουν στο Salotto 42, αλλά ήταν κούκλοι. Και 45αρηδες, ευγε ! :clap:
χαλάλι που μου κατέστρεψαν τη βαλίτσα.

ΥΓ . Περνάς την ταυτότητα του darling ,στο τσεκ ιν της Ryanair και αντί για ημερομηνία λήξης βάζεις ημερομινία επιστροφής από το ταξίδι σου. Τι εννοείς δε το δέχεται;

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
gts και Κλεοπάτρα, αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ο κόσμος δεν πάει ταξίδια, οφείλετε να γράψετε ταξιδιωτικές ιστορίες, να ταξιδέψουμε τουλάχιστον νοερά μέσα από τα γραφόμενά σας!!!
Συμφωνώ με την ξανθιά αγαπημένη! :clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Θα μας βγαλει ασπροπροσωπους ο κος Βενεζουελας ..ετσι Γκτσου?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios