• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Καταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ιδιαιτερως τον καλο μου παν παν για τη βοηθεια του και τις συμβουλες του.
Η Μαδριτη ειναι μια πολυ ομορφη πολη ..η παλια πολη μου αρεσε πολυ ..τα
κλεο άστα αυτά..θέλομε εμπεριστατωμένες περιγραφές-ιστορία πως το λένε..
καλώς ήρθες!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σας ευχαριστω ολους για τα καλοσωρισματα σας .
Περιμενω το βαρυ πυροβολικο που ηρθε απο τους τροπικους να μας πει τα δικα του.
Εντωμεταξυ χτες περιμεναν μαζι μου στο gate και καποια ατομα που γυριζαν με Ιμπερια απο Χιλη και Αργεντινη .....και ελεγαν ο ενας στον αλλο τις εντυπωσεις τους ..εννοειται οτι εκλαιγα με μαυρο δακρυ

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Η Μαδριτη ειναι μια πολυ ομορφη πολη ..η παλια πολη μου αρεσε πολυ ..
Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!! Άντε γράψε καμιά ιστορία, λατρεύω να διαβάζω για Μαδρίτη! Να ρωτήσω, με το τσιγάρο τελικά τι γίνεται? Επίσης, οι Ισπανοί είναι κοντοί και άσχημοι, δεν μας είπες?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εμένα μου ανοίξαν τη βαλίτσα και τη διέλυσαν. Τώρα έμεινα χωρίς μεσαία βαλίτσα :(
Μα καλά, τι περίμεναν να έχω φέρει μαζί μου.... Τς τς τς

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Εμένα μου ανοίξαν τη βαλίτσα και τη διέλυσαν. Τώρα έμεινα χωρίς μεσαία βαλίτσα :(
Μα καλά, τι περίμεναν να έχω φέρει μαζί μου.... Τς τς τς
Άντε ρε! Για πες...
Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Τελικά για να μπεις σε coffee shop πια θέλει κάποια διαδικασία ή μπαίνεις χύμα στο κύμα?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εσυ η αποπανω μου γραψε καλε καμια εντυπωση..ετσι θα μας αφησεις ?
Ζου-μαρακι για το τσιγαρο =καπνιζε αρκετος κοσμος στο δρομο...εβγαιναν και εξω απο εταιριες και μαγαζια και καπνιζαν ..οχι μεσα στα μαγαζια εννοειται...παντως ενιωθες ανετα να καπνισεις σε ενα παγκακι ..στο δρομο..ενω πχ στη ΝΥ δεν πολυκαπνιζαν και κοιτουσαν κ καποιοι περιεργα
Οι Ισπανοι ειναι οπως μου τους ελεγαν ..πολυ αδιαφοροι ...βεβαια ειχα στο μυαλο μου να βγαλω το προγραμμα μου και δεν κοιταγα και ολη την ωρα ..παντως δε μου εκανε τιποτα ιδιαιτερη εντυπωση ..και οι κοπελες το ιδιο ..δεν ηταν καλες
Στην Πολη ειχα δει ωραιοτερους αντρες-γυναικες .
Καλα για Κεντρικη Ευρωπη και Ολλανδια δεν το συζηταμε καν.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ζου-μαρακι για το τσιγαρο =καπνιζε αρκετος κοσμος στο δρομο...εβγαιναν και εξω απο εταιριες και μαγαζια και καπνιζαν ..οχι μεσα στα μαγαζια εννοειται...παντως ενιωθες ανετα να καπνισεις σε ενα παγκακι ..στο δρομο..ενω πχ στη ΝΥ δεν πολυκαπνιζαν και κοιτουσαν κ καποιοι περιεργα
.
Οπότε πάει, δεν επιτρέπεται πια μέσα στα μαγαζιά ε? Και τα λεγα στην αδερφή μου και μου λεγε δεν μπορεί όλο και κάπου θα μπορείς να καπνίσεις πέραν του δρόμου. Θα ξενερώσει! Τελικά, μόνο εδώ δεν μπορεί να εφαρμοστεί ο νόμος για το τσιγάρο!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για πες πως σου φανηκε η Τζουρουπολη??????
πανέμορφη, αψεγάδιαστη, γραφική, θες κι άλλα;
και εσυ καλως ηρθες.
Λεπτομεριες απο Ουτρεχτη θελουμε.
Τι θες να μάθεις;

Άντε ρε! Για πες...
Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Τελικά για να μπεις σε coffee shop πια θέλει κάποια διαδικασία ή μπαίνεις χύμα στο κύμα?
Μπαίνεις χύμα στο κύμα, νομίζω μόνο στο Μάαστριχ απαγορεύτηκε στους τουρίστες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios