• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τα σπανε, αλλά είναι πανάκριβες

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι! Είναι όντως υπέροχες και πανάκριβες! Να ξεφύγω λίγο από τσάντες; Τώρα που πάω Ρώμη θέλω να ρίξω μια ματιά στα φορέματα της Livia Risi που φοριούνται με 5-10 τρόπους το καθένα. Το θέμα μου είναι ότι δε βρίσκω πουθενά στο ιντερνετ αναφορά σε τιμή! Ξέρει καμιά σας κατά τύχη που κυμαίνονται;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
καλα ρε εσυ δεν νυσταζες?
Θα πάω πριν τις 12 , μη λιώσουν οι παντόφλες μου.
Αφού δεν έχω μαθει να κοιμάμαι νωρίς, δε ξέρω αν θα τα καταφέρω.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
:shock::shock::shock:

Τιποτα απ'ολα αυτα δεν ηξερα. Ενδιαφερον.....

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Μην αγοραζετε αυθεντικες γιατι πολυ απλα μπορει να'ναι μουφα! Αγοραστε κατευθειαν μαιμου και ειστε οκ. Παντως τσαντες πολλες δεν εχουμε αλλα τις βαριεμαι ευκολα. Πολυ λιγα λεφτα δινω γι'αυτες. Τις ακριβες απλα τις χαζευω και ευχομαι να τις βρω σε μαιμου :haha:
Manelaki μου όοοοχι μη μου το κάνεις αυτό! Δεν αγοράζουμε μαϊμού, για διάφορους λόγους, περιλαμβανομένων των περίφημων sweatshops (για τον ίδιο λόγο δεν θα έπρεπε να αγοράζουμε διάφορα προϊόντα ορίτζιναλ επίσης, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα..) όπου εφτάχρονα παιδιά φτιάχνουν τη fake Luis σου. Αν δε μπορείς να έχεις το real thing καλύτερα ενίσχυσε ένα νέο σχεδιαστή, με προσιτές τιμές και ψαγμένα σχέδια.

panpan

Member
Manelaki μου όοοοχι μη μου το κάνεις αυτό! Δεν αγοράζουμε μαϊμού, για διάφορους λόγους, περιλαμβανομένων των περίφημων sweatshops (για τον ίδιο λόγο δεν θα έπρεπε να αγοράζουμε διάφορα προϊόντα ορίτζιναλ επίσης, αλλά αυτή είναι άλλη κουβέντα..) όπου εφτάχρονα παιδιά φτιάχνουν τη fake Luis σου. Αν δε μπορείς να έχεις το real thing καλύτερα ενίσχυσε ένα νέο σχεδιαστή, με προσιτές τιμές και ψαγμένα σχέδια.
ερωτηση ασχετη.
Καλα στην Κινα μονο 7χρονα δουλευουν,οι αλλες ηλικιες καθονται?

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ωραία η κουβεντούλα μαζί σας αλλά όσο μένω online δε γράφεται το excel μόνο του... (το άτιμο), οπότε σας καληνυχτώ! Καλή συνέχεια!

manelaki

Member
Σωστη. Δυστυχως μου ειναι δυσκολο να το συνειδητοποιησω. Βεβαια με τα λεφτα που δινω εγω κατα πασα πιθανοτητα και αυτα που δεν αγοραζω απο πλανοδιους να'ναι "made in chnia/taiwan κτλ" και να αγοραζω κατι που φτιαχνεται απο μικρα παιδια και κακες συνθηκες. Τουλαχιστον να μην αγοραζουμε αυτες για τις οποιες το ξερουμε.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ερωτηση ασχετη.
Καλα στην Κινα μονο 7χρονα δουλευουν,οι αλλες ηλικιες καθονται?
Όχι όλες οι ηλικίες δουλεύουν! Αλλά πώς θα κάνω επίκληση στο συναίσθημα, αναφέροντας τριαντάρηδες ή επτάχρονα; :bleh: Αφού και τα δύο ισχύουν. Πάντως πέρα από την πλάκα το child labour μαστίζει. Αν μπορούν οι καταναλωτικές μας επιλογές να βοηθήσουν το πρόβλημα, κέρδος θα είναι. Αλλά εκτός child labour το παραεμπόριο/προϊόντα μαιμού έχει πολλαπλές συνέπειες και στην οικονομία των κρατών και των εταιρειών.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Officialy Good Night
και περαστικά στο κοριτσάκι μου, το supergirl μου

Last edited by a moderator:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Τα πάντα μπορείς να θίξεις αγαπητή μου, δε δαγκώνει κανείς εδώ! Αυτό είναι άλλωστε το οφ-τόπικ, για να λέμε τις μπαρούφες μας...(κι εγώ πρώτος!)
Εσύ εδώ μπορείς να γράφεις ότι θέλεις, όπως και όλοι οι άλλοι αλλά τώρα πόσοι θα ενδιαφέρονται για το Διεθνές δίκαιο θα σε γελάσω, κομμάτι δύσκολο το βλέπω, παρόλο που σχεδόν όλοι ειναι ''διεθνείς''.....:D
ωραία λοιπόν , ας αφήσουμε την κ*λ*σχολή και ας πιάσουμε ένα πιο ενδιαφέρον θέμα!!! λέω να προσπαθήσω να κάνω την vario να αλλαξοπιστήσει!!! τέλειωσαν και οι ταινίες bollywood στον αντ1 , μήπως να επιστρέφαμε στον Josh ή σε κάτι πιο ευρωπα'ι'κό αν θες????
Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος