• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

GTS

Member
Απλά κορυφαίο!

ΜούφαNet »
Συνδικαιούχος το κράτος στους λογαριασμούς μισθοδοσίας!

Νέα ρύθμιση με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής και την είσπραξη των νέων φόρων πριν καν ανακοινωθούν.
18/10/2011

Μια διάταξη που στόχο έχει να παρακάμψει τις χρονοβόρες διαπραγματεύσεις και τις ποικίλες αντιδράσεις των μισθωτών και των συνταξιούχων, προστέθηκε την τελευταία στιγμή στο επίμαχο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας.
Όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο υπουργός κ. Βενιζέλος, οι αντιδράσεις σε κάθε νέο φόρο, το μόνο που καταφέρνουν είναι να καθυστερούν το πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας και να επιβαρύνουν το ήδη τεταμένο κλίμα στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη λόγω νευρικότητας.
Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα ρύθμιση, κάθε μισθωτός που έχει ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα για να κατατίθεται ο μισθός του, υποχρεούται να επιλέξει ένα υπάλληλο από μια λίστα εντεταλμένων υπαλλήλων του υπουργείου και να τον ορίσει συνδικαιούχο. Επίσης καλείται να εκδώσει μια επιπλέον κάρτα αναλήψεων από ΑΤΜ με δικό της PIN, την οποία θα του παραδώσει καθώς και να του γνωστοποιήσει τους κωδικούς για το e-banking.
Το τμήμα των «συνδικαιούχων» υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, θα στελεχωθεί από προσωπικό που θα έχει προκύψει από τις μετατάξεις και τις εφεδρείες, κίνηση που εκτός των άλλων θα ρίξει στάχτη στα μάτια της Τρόικας, καθώς ελάχιστες θα είναι οι νέες προσλήψεις.
Στην πράξη πάντως, κάθε υπάλληλος θα είναι υποχρεωμένος μετά από κάθε ανάληψη να παραδίδει το ποσό του νέου φόρου στο υπουργείο (αφού αφαιρέσει μια μικρή προμήθεια) και στη συνέχεια να παραδώσει το χαρτάκι του ΑΤΜ στον μισθωτό.
Αυτό το τελευταίο έχει δημιουργήσει τις πρώτες προστριβές ανάμεσα στο υπουργείο και τους νέους υπαλλήλους. Δηλαδή, οι υπάλληλοι αρνούνται να επωμιστούν την ευθύνη να παραδίδουν εκείνοι το χαρτάκι του ΑΤΜ και ζητούν να το παίρνει ο μισθωτός με δική του ευθύνη. Μάλιστα για τον λόγο αυτό, κατεβαίνουν σήμερα σε προειδοποιητική 6ωρη στάση εργασίας.
Από τη διάταξη εξαιρούνται οι ιερείς, οι οποίοι ως γνωστόν έχουν συνδικαιούχο στη μισθοδοσία τους τον Θεό.

Συνδικαιούχος το κράτος στους λογαριασμούς μισθοδοσίας! | ΜΟΥΦΑNET | Protagon

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Χεσε μας ρε Γτσου, τώρα μιλάμε για άντρες

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάω για περπάτημα :)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σίγουρα δεν είναι άσχημος αλλά δεν είναι του στυλ μου,
εμένα μου αρέσουν οι μελαχροινοί και αν φοράνε και γυαλιά ακόμα καλύτερα, αλλά χωρίς μακρύ μαλλί ειδικά μπουκλέ.
ξέρω έναν τέτοιο στο φόρουμ...

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Να προσθέσω , Εφη, να χει και τα κιλάκια του. :)
Δεν έχουμε τετοιον στο φορουμ.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Να προσθέσω , Εφη, να χει και τα κιλάκια του. :)
Δεν έχουμε τετοιον στο φορουμ.

:haha::haha:μου βάζεις κουίζ και δεν έχω χρόνο να σκεφθώ τώρα..
οπότε πάνε πάνε για περπάτημα αχχχ άλλη τυράνεια κι αυτό ..να περπατάς μέσα από τόνους σκουπιδιών τι ρομαντικά!μέσ τις ευωδίες..
μέχρι που θα πάει αυτό το χάλι με τα σκουπίδια δεν ξέρω

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
:haha::haha:μου βάζεις κουίζ και δεν έχω χρόνο να σκεφθώ τώρα..
οπότε πάνε πάνε για περπάτημα αχχχ άλλη τυράνεια κι αυτό ..να περπατάς μέσα από τόνους σκουπιδιών τι ρομαντικά!μέσ τις ευωδίες..
μέχρι που θα πάει αυτό το χάλι δεν ξέρω
Λες να χει και στην παραλία σκουπίδια ;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Λες να χει και στην παραλία σκουπίδια ;
α εκεί καλά είσαι...,όταν λέμε παραλία εννοείται στη νέα ε;;γιατί από το λευκό πύργο μέχρι ναυτικό όμιλο απλά επειδή την φτιάχνουν περπατάς κατά μήκος του πεζοδρομίου(η παραλιακή έχει γίνει εργοτάξιο)άλλο ψιλοχάλι κι εκεί γιατί στριμώχνονται ποδηλάτες και πεζοί all together σ ένα πεζοδρόμιο:roll:για να μην πω ότι οι ποδηλάτες τρωνε όλο το πεζοδρόμιο πλέον,
άστα να πανε
ούτε να περπατήσουμε δεν μπορούμε
η σκουπίδια η ποδήλατα!

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Vario με τα μουσακια ειναι ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ! :p
Σίγουρα δεν είναι άσχημος αλλά δεν είναι του στυλ μου,
εμένα μου αρέσουν οι μελαχροινοί και αν φοράνε και γυαλιά ακόμα καλύτερα, αλλά χωρίς μακρύ μαλλί ειδικά μπουκλέ. Τέτοιο μαλλί είχα εγώ 4 χρονώ.
sorry κυρίες αλλά το μαλλί είναι MUST στον άντρα!!!!!! vario, όντως στην τελευταία φωτογραφία είναι...αξιαγάπητος!!!!!!! ;)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
sorry κυρίες αλλά το μαλλί είναι MUST στον άντρα!!!!!! vario, όντως στην τελευταία φωτογραφία είναι...αξιαγάπητος!!!!!!! ;)
Ρε Vario εχεις βρει και βαζεις ολους τους καρπουζαδες απο την αγορα του Σχιστου!!!!
Χαλια!!!!!!!!!!! ρε αν δεν ειναι πετσι ο αντρας,σαν τον Σταθη Ψαλτη , να μετρας τα παϊδια του , δεν ειναι αντρας!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος