• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Γιατί τα παπούτσια με τα παγώνια δε κοστίζουν μηνιάτικο; Η' τα μακρινά ταξίδια;
Μιλάμε. Τζάμπα είναι .

Παγώνι δεν έχω μαδήσει ποτέ να το κάνω παπούτσι! :bleh:
Για ταξίδια μην μου λες! Ύβρις στο συγκεκριμένο φόρουμ!!! :p

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Οχι. Μπερδευτηκες. Για απομιμησεις αυτων μιλαμε :haha: κι αμα ξερετε και που να βρουμε τις καλυτερες πειτε :D
Οι καλύτερες και ακριβότερες απομιμήσεις κυριλέ σχεδίων (σπάνια Luis, από Balenciaga και πάνω) στην Κωνσταντινούπολη, σε ορισμένα μαγαζιά του Capali Karsi.
Οι Pliage εννοείς έγιναν πατσαβούρι; Μάλλον δύο απομιμήσεις είχατε τότε (κυκλοφορούν και σε καλά μαγαζιά απομιμήσεις..) γιατί οι αυθεντικές είναι αθάνατες.

manelaki

Member
Οι καλύτερες και ακριβότερες απομιμήσεις κυριλέ σχεδίων (σπάνια Luis, από Balenciaga και πάνω) στην Κωνσταντινούπολη, σε ορισμένα μαγαζιά του Capali Karsi.
Οι Pliage εννοείς έγιναν πατσαβούρι; Μάλλον δύο απομιμήσεις είχατε τότε (κυκλοφορούν και σε καλά μαγαζιά απομιμήσεις..) γιατί οι αυθεντικές είναι αθάνατες.
Το κραταω αυτο για Κωνσταντινουπολη.
Ναι αυτες εννοω. Οχι οχι της αδερφης μου ηταν αυθεντικη απ'το καταστημα της Longchamp στη Βουκουρεστιου (αν δε κανω λαθος). Η δικη μου εκανε και τρυπα :haha: της αδερφης μου δεν εφτασε σε αυτο (!) το σημειο αλλα εγινε χαλια, πως να το πω; δεν ειναι ωραια τσαντα να τη κρατησεις.

XRISTOS71

Member
Κορίτσια απο τσάντες δεν ξέρω αλλά ρώτησα αυτούς που τις πουλάνε .
Οι καλύτερες ''μαιμού'' είναι αυτές που έρχονται απο Ιταλία και δεν είναι ιδιαιτέρως φθηνές .Οι κινέζικες ( που είναι και φθηνές ) είναι απλά για πέταμα .

Ηθικό Δίδαγμα : ρωτάτε τους μαυρούκους πρίν πάρετε απο που τις παίρνουν !!

Τουρκία !! Εχει καλοραμένες ''μαιμούδες'' σε αρκετές μάρκες

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
είναι που είμαι νέα ακόμα στο forum και δεν ξέρω ποιά θέματα κρίνονται από τους παλιότερους απαραίτητα να θίγονται στο συγκεκριμένο topic!!! είμαι όμως δεκτίκη και δέχομαι τις παρατηρήσεις σας για να διορθωθώ και να βελτιωθώ....ζητώ ταπεινά συγγνώμη που η τρέχουσα καθημερινότητά μου δεν σας είναι ενδιαφέρουσα.....
:cool:
ΈΛα πλάκα κάνεις δεν μπορεί! Γιατί όλοι πλάκα κάνουμε, μην ψαρώνεις!

Λένε στην Pat Pong στην Μπανγκοκ (λίγο μακρυά, ε?)... εγώ επειδή δε σκαμπάζω ούτε από αυθεντικές δεν μπόρεσα να εκτιμήσω εάν ήταν πράγματι επιτυχημένες απομιμήσεις!
Μια από τα ίδια φιλενάδα..

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Το κραταω αυτο για Κωνσταντινουπολη.
Ναι αυτες εννοω. Οχι οχι της αδερφης μου ηταν αυθεντικη απ'το καταστημα της Longchamp στη Βουκουρεστιου (αν δε κανω λαθος). Η δικη μου εκανε και τρυπα :haha: της αδερφης μου δεν εφτασε σε αυτο (!) το σημειο αλλα εγινε χαλια, πως να το πω; δεν ειναι ωραια τσαντα να τη κρατησεις.
Αυτό σου λέω, είναι πιθανόν να έτυχε μαϊμού στο κατάστημα της Βουκουρεστίου ή σε οποιοδήποτε flagship store οποιασδήποτε μάρκας. Όχι ότι έχω τίποτα τρελές εκ των έσω πληροφορίες :bleh: απλώς συμπέρασμα που εξάγεται από βιβλιά που εξηγούν τη μαύρη αγορά αυτών των προϊόντων και το ξέπλυμα χρήματος. Εντελώς από μνήμης αναφέρω το Gomorra του Roberto Saviano για το ξέπλυμα χρήματος της ναπολιτάνικης Καμόρα, όπου ο δημοσιογράφος αναφέρει ποσοστά της τάξεως των 20% μαϊμού προϊόντων σε καταστήματα flagship ανά την υφήλιο, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι πωλητές. Παράδειγμα και η δική μας Luis Vuitton στην Κηφησιά (εκεί ήταν;) φέτος.
Οι Pliages φτιάχνονται από ένα είδος αδιαβροχοποιημένου νάυλον επενδεδυμένο με δέρμα, εξαιρετικά ανθεκτικό σε ...κακοποιήσεις. Φαντάσου ότι αρχική λειτουργία είχαν να χωράνε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ (Γαλλίδα συγκάτοικός μου έτσι τη χρησιμοποιούσε, την πρώτη φορά που την είδα να κοντέυει να ανοίξει από γάλατα και ψωμιά ταράχτηκα :clap:)

manelaki

Member
Αυτό σου λέω, είναι πιθανόν να έτυχε μαϊμού στο κατάστημα της Βουκουρεστίου ή σε οποιοδήποτε flagship store οποιασδήποτε μάρκας. Όχι ότι έχω τίποτα τρελές εκ των έσω πληροφορίες :bleh: απλώς συμπέρασμα που εξάγεται από βιβλιά που εξηγούν τη μαύρη αγορά αυτών των προϊόντων και το ξέπλυμα χρήματος. Εντελώς από μνήμης αναφέρω το Gomorra του Roberto Saviano για το ξέπλυμα χρήματος της ναπολιτάνικης Καμόρα, όπου ο δημοσιογράφος αναφέρει ποσοστά της τάξεως των 20% μαϊμού προϊόντων σε καταστήματα flagship ανά την υφήλιο, χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι οι πωλητές. Παράδειγμα και η δική μας Luis Vuitton στην Κηφησιά (εκεί ήταν;) φέτος.
Οι Pliages φτιάχνονται από ένα είδος αδιαβροχοποιημένου νάυλον επενδεδυμένο με δέρμα, εξαιρετικά ανθεκτικό σε ...κακοποιήσεις. Φαντάσου ότι αρχική λειτουργία είχαν να χωράνε τα ψώνια του σούπερ μάρκετ (Γαλλίδα συγκάτοικός μου έτσι τη χρησιμοποιούσε, την πρώτη φορά που την είδα να κοντέυει να ανοίξει από γάλατα και ψωμιά ταράχτηκα :clap:)
:shock::shock::shock:

Τιποτα απ'ολα αυτα δεν ηξερα. Ενδιαφερον.....

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Μην αγοραζετε αυθεντικες γιατι πολυ απλα μπορει να'ναι μουφα! Αγοραστε κατευθειαν μαιμου και ειστε οκ. Παντως τσαντες πολλες δεν εχουμε αλλα τις βαριεμαι ευκολα. Πολυ λιγα λεφτα δινω γι'αυτες. Τις ακριβες απλα τις χαζευω και ευχομαι να τις βρω σε μαιμου :haha:

manelaki

Member
οι αγαπημενες μου ....δυστυχως τωρα πια μονο τις βλεπουμε
Clutch Bags and Handbags in Leather and Silver, including Evening Clutch Bags from Lulu Guinness
Πολυ μ'αρεσουν τα χειλια! Αλλα σαν το ταξι καμια!! Ειναι τελεια. Γενικα μ'αρεσουν πολυ οι τσαντες που απεικονιζουν ενα αντικειμενο. Μια φιλη ειχε τσαντα-ραδιοφωνο με αυτα τα κουμπια (τρισδιαστατα πανω στη τσαντα) που γυριζουν για να αλλαξουν οι σταθμοι.:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic