• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Νυστάζω σήμερα, καμιά άλλη μέρα. Αν και είμαι fun Louis Vuitton και τα μυαλά στα κάγκελα.

manelaki

Member
Νυστάζω σήμερα, καμιά άλλη μέρα. Αν και είμαι fun Louis Vuitton και τα μυαλά στα κάγκελα.
Ωχ ναι αλλα τις εχει σιχαθει το ειναι μου, τη κρατανε ΟΛΕΣ σε μαιμου και εχει καταντησει αηδια. Απορω γιατι τις αγοραζουν ακομα!!! Εχει κι αλλα ωραια σχεδια η εταιρεια κι αδικειται μαλλον. Ειναι αλλωστε και το μεγαλο της προβλημα, οι απομιμησεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
κρίμα είναι να κάθονται και να φτιάχνουν τέτοιες απομιμήσεις, αηδία κατήντησε.

manelaki

Member
Η αληθεια ειναι οτι θα'θελα να βρω καλες απομιμησεις απο διαφορες τσαντες αλλα οχι αλλη LUIS VUITTON! Kι εδω οι μαυροι ολο τα ιδια και τα ιδια εχουν, πρεπει να ανανεωσουν λιγο το προιον :)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Αφού τις αγοράζουν ρε Φένια, νόμος προσφοράς και ζήτησης. Και δεν είναι μόνο οι Luis, τώρα χτυπάνε και τις Pliage της Longchamp

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εσύ τέκνον Βρούτε;

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Κοιτάζω τον Πάγκαλο στο ALTER και θυμάμαι την τελευταία παράγραφο από τη Φάρμα των Ζώων:

Twelve voices were shouting in anger, and they were all alike. No question, now, what had happened to the faces of the pigs. The creatures outside looked from pig to man, and from man to pig, and from pig to man again; but already it was impossible to say which was which.

varioAthens

Member
Πολύ cult τη συγκεκριμένη περίοδο να μιλάτε για τσάντες που στοιχίζουν τουλάχιστον μηνιάτικο! :rolleyes:

manelaki

Member
Την αμαρτια μου θα τη πω, εχω παρει απομιμηση μια φορα η οποια εγινε πατσαβουρι βεβαια οπως και η αυθεντικη ιδια ακριβως που την ειχε η αδερφη μου. Μαπα μαρκα η Longchamp σ'αυτο το σχεδιο.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Γιατί τα παπούτσια με τα παγώνια δε κοστίζουν μηνιάτικο; Η' τα μακρινά ταξίδια;
Μιλάμε. Τζάμπα είναι .

manelaki

Member
Πολύ cult τη συγκεκριμένη περίοδο να μιλάτε για τσάντες που στοιχίζουν τουλάχιστον μηνιάτικο! :rolleyes:
Οχι. Μπερδευτηκες. Για απομιμησεις αυτων μιλαμε :haha: κι αμα ξερετε και που να βρουμε τις καλυτερες πειτε :D

varioAthens

Member
Οχι. Μπερδευτηκες. Για απομιμησεις αυτων μιλαμε :haha: κι αμα ξερετε και που να βρουμε τις καλυτερες πειτε :D

Λένε στην Pat Pong στην Μπανγκοκ (λίγο μακρυά, ε?)... εγώ επειδή δε σκαμπάζω ούτε από αυθεντικές δεν μπόρεσα να εκτιμήσω εάν ήταν πράγματι επιτυχημένες απομιμήσεις!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic