σαιτας
Member
Μου αρεσει που μ' αντιγραφουν.
Xμμμ... δεν είμαι ακόμη έτοιμη να προχωρήσω στο επόμενο αβαταρ!!!ωραία λοιπόν , ας αφήσουμε την κ*λ*σχολή και ας πιάσουμε ένα πιο ενδιαφέρον θέμα!!! λέω να προσπαθήσω να κάνω την vario να αλλαξοπιστήσει!!! τέλειωσαν και οι ταινίες bollywood στον αντ1 , μήπως να επιστρέφαμε στον Josh ή σε κάτι πιο ευρωπα'ι'κό αν θες????
Ειδοποίηση ανακατεύθυνσης
Εγώ περιμένω πάντως....πολύ μ'άρεσε ο προηγούμενος Ινδός...αυτός όχι τόσο, αλλά προφανώς η γνώμη μου περισσεύειXμμμ... δεν είμαι ακόμη έτοιμη να προχωρήσω στο επόμενο αβαταρ!!!
Άσε, το διάβασα κι εγώ και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.....Η Ελληνική Φιλοζωϊκή Εταιρία καλεί κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει τα γεγονότα που βλέπει στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες πρέπει να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο που στηρίζεται στα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, κολάζοντας ποινικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Σφάζουν και πουλάνε σκύλους στο κέντρο της Αθήνας
Τους σφαζεις ή δε τους σφαζεις τωρα αυτους;
Εγώ περιμένω πάντως....πολύ μ'άρεσε ο προηγούμενος Ινδός...αυτός όχι τόσο, αλλά προφανώς η γνώμη μου περισσεύει
Βλέπω είσαι μονογαμική....Ο ίδιος είναι!!! Είμαι σταθερή εγώ!!!
Όπως και αυτός:
Γιατί ρε, ωραίος είναι...στη προηγούμενη φωτό-άβαταρ ιδίως..Vario, αν ποτέ βγαίναμε για γκόμενος το σίγουρο είναι ότι δε θα ξεμαλλιαζόμασταν
Σίγουρα δεν είναι άσχημος αλλά δεν είναι του στυλ μου,Γιατί ρε, ωραίος είναι...στη προηγούμενη φωτό-άβαταρ ιδίως..