LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
...ωχχχχχ. Χανια_ Αθηνα-Μαδριτη-Λιμα-Μαδριτη-Αθηνα -Χανια..1500 ευρωπουλα!!! δεν εχω ξαναπληρωσει τοσα απο οσο θυμαμαι!!!!!
Ανα μπράβο, μόνος σου ούτε στον παράδεισο που λένε :roll:
Έτσι μάλιστα...
Αχ τι μου θύμισες! Σκονάκια! Πολλά σκονάκια! Τόσα που η πρώτη σελίδα των σκονακίων (σικ) ήταν περιεχόμενα για να ανατρέξω στο σωστό σκονάκι!τρία βιβλία σε σκονάκια = πολλά σκονάκια ..... και δεν προλαβαίνουμε μέχρι το πρωί!!!!!!!!!
Μιλάμε για οργάνωση όχι βλακείες!!Αχ τι μου θύμισες! Σκονάκια! Πολλά σκονάκια! Τόσα που η πρώτη σελίδα των σκονακίων (σικ) ήταν περιεχόμενα για να ανατρέξω στο σωστό σκονάκι!
Τι είναι αυτό? :roll:Το πιο περίεργο σκονάκι μου είναι το παρακάτω:
Λύκειο. Γράφουμε ξαφνικό τεστ κοσμογραφία. Δύο τα ζητούμενα θέματα.
Κάθομαι στο τελευταίο θρανίο και αντιγράφω από το βιβλίο το πρώτο θέμα.
Το ίδιο και η διπλανή μου.
Ο καθηγητής παίρνει χαμπάρι ότι κάτι τρέχει εκεί πίσω και με στέλνει να καθήσω στο πρώτο θρανίο, στη θέση κάποιας που είχε ήδη παραδώσει το γραπτό της.
Κάθομαι και εκεί που σκέφτομαι ότι πάλι καλά που έγραψα τη βάση, βλέπω φαρδιά πλατιά γραμμένη πάνω στο θρανίο, την απάντηση για το δεύτερο θέμα.
Φυσικά το γραπτό μου αρίστευσε.
Δεν ξέρω αν διδάσκεται ακόμα. Μιλάμε για τη δεκαετία του ΄80.Τι είναι αυτό? :roll:
είναι που είμαι νέα ακόμα στο forum και δεν ξέρω ποιά θέματα κρίνονται από τους παλιότερους απαραίτητα να θίγονται στο συγκεκριμένο topic!!! είμαι όμως δεκτίκη και δέχομαι τις παρατηρήσεις σας για να διορθωθώ και να βελτιωθώ....ζητώ ταπεινά συγγνώμη που η τρέχουσα καθημερινότητά μου δεν σας είναι ενδιαφέρουσα.....Βλέπω κι εγώ κίνηση, λέω θα οργίασαν πάλι οι κοπέλες, μπαίνω να γελάσω πουρνό πουρνό και το μέγα θέμα ήταν το διάβασμα και το Διεθνές Δίκαιο. Και το ερώτημα έρχεται πια αβίαστα και αβάδιστα:
Μα πού πάει αυτός ο κόσμος....
Μόνο παρήγορο ότι η Λίτσα μας έδωσε επιτέλους έναν άνδρα της προκοπής (μιλάω για τον τζούνιορ, μ'αρέσει κι εμένα πολύ, αλλά βέβαια όχι όπως στη Λίτσα )