• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...ωχχχχχ. Χανια_ Αθηνα-Μαδριτη-Λιμα-Μαδριτη-Αθηνα -Χανια..1500 ευρωπουλα!!! δεν εχω ξαναπληρωσει τοσα απο οσο θυμαμαι!!!!!

varioAthens

Member
τρία βιβλία σε σκονάκια = πολλά σκονάκια ..... και δεν προλαβαίνουμε μέχρι το πρωί!!!!!!!!!
:(
Αχ τι μου θύμισες! Σκονάκια! Πολλά σκονάκια! Τόσα που η πρώτη σελίδα των σκονακίων (σικ) ήταν περιεχόμενα για να ανατρέξω στο σωστό σκονάκι! :shock:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αχ τι μου θύμισες! Σκονάκια! Πολλά σκονάκια! Τόσα που η πρώτη σελίδα των σκονακίων (σικ) ήταν περιεχόμενα για να ανατρέξω στο σωστό σκονάκι! :shock:
:haha: Μιλάμε για οργάνωση όχι βλακείες!!
Εγώ πάλι στο σχολείο είχα ζωντανό σκονάκι, η καλύτερη μαθήτρια της τάξης καθόταν πάντα από πίσω μου (λόγω ονόματος) και μου έλεγε τα πάντα, να ναι καλά όπου και να είναι!!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εγώ είμαι και κουφή και στραβή, ουδέποτε αντέγραψα :(

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Το πιο περίεργο σκονάκι μου είναι το παρακάτω:

Λύκειο. Γράφουμε ξαφνικό τεστ κοσμογραφία. Δύο τα ζητούμενα θέματα.
Κάθομαι στο τελευταίο θρανίο και αντιγράφω από το βιβλίο το πρώτο θέμα.
Το ίδιο και η διπλανή μου.
Ο καθηγητής παίρνει χαμπάρι ότι κάτι τρέχει εκεί πίσω και με στέλνει να καθήσω στο πρώτο θρανίο, στη θέση κάποιας που είχε ήδη παραδώσει το γραπτό της.

Κάθομαι και εκεί που σκέφτομαι ότι πάλι καλά που έγραψα τη βάση, βλέπω φαρδιά πλατιά γραμμένη πάνω στο θρανίο, την απάντηση για το δεύτερο θέμα.

Φυσικά το γραπτό μου αρίστευσε. :D

varioAthens

Member
Το πιο περίεργο σκονάκι μου είναι το παρακάτω:

Λύκειο. Γράφουμε ξαφνικό τεστ κοσμογραφία. Δύο τα ζητούμενα θέματα.
Κάθομαι στο τελευταίο θρανίο και αντιγράφω από το βιβλίο το πρώτο θέμα.
Το ίδιο και η διπλανή μου.
Ο καθηγητής παίρνει χαμπάρι ότι κάτι τρέχει εκεί πίσω και με στέλνει να καθήσω στο πρώτο θρανίο, στη θέση κάποιας που είχε ήδη παραδώσει το γραπτό της.

Κάθομαι και εκεί που σκέφτομαι ότι πάλι καλά που έγραψα τη βάση, βλέπω φαρδιά πλατιά γραμμένη πάνω στο θρανίο, την απάντηση για το δεύτερο θέμα.

Φυσικά το γραπτό μου αρίστευσε. :D
Τι είναι αυτό? :roll:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Α, κατι σαν την αστρονομια δηλαδη...

Εγω παντως ελαχιστες φορες θυμαμαι να 'χω κανει σκονακι. Διαβαζα:haha:.
Η αληθεια ειναι πως στο σχολειο ειχα διπλανο μανουλα στα σκονακια και στις πρακτικες κλεψιματος κι ολη τη δουλεια την αναλαμβανε αυτος.
Αργοτερα στη σχολη οι εξετασεις στα περισσοτερα μαθηματα δινονταν με ανοιχτα βιβλια και σημειωσεις εκτος απο ελαχιστα θεωρητικα για τα οποια αγοραζα ετοιμα σκονακια απο τα περιξ βιβλιοπωλεια.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πω πω σκονάκια...πάντα ετοιμάζαμε, ποτέ (σχεδόν) δε μπόρεσα να χρησιμοποιήσω! Φαινόμουν από το χιλιόμετρο ότι κάνω κάτι ύποπτο...

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Βλέπω κι εγώ κίνηση, λέω θα οργίασαν πάλι οι κοπέλες, μπαίνω να γελάσω πουρνό πουρνό και το μέγα θέμα ήταν το διάβασμα και το Διεθνές Δίκαιο. Και το ερώτημα έρχεται πια αβίαστα και αβάδιστα:

Μα πού πάει αυτός ο κόσμος....

Μόνο παρήγορο ότι η Λίτσα μας έδωσε επιτέλους έναν άνδρα της προκοπής (μιλάω για τον τζούνιορ, μ'αρέσει κι εμένα πολύ, αλλά βέβαια όχι όπως στη Λίτσα :bleh:)
είναι που είμαι νέα ακόμα στο forum και δεν ξέρω ποιά θέματα κρίνονται από τους παλιότερους απαραίτητα να θίγονται στο συγκεκριμένο topic!!! είμαι όμως δεκτίκη και δέχομαι τις παρατηρήσεις σας για να διορθωθώ και να βελτιωθώ....ζητώ ταπεινά συγγνώμη που η τρέχουσα καθημερινότητά μου δεν σας είναι ενδιαφέρουσα.....
:cool:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος