ANNA-PANOS
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........................
- Ταξίδι-Όνειρο
- Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Aπο ενα ευρω να δωσει το καθε μελος του travelstories εχεις φυγει και εχεις παρει και παρεα μαζι.
να κοροιδεύω τον def που είμαι σε καλύτερο νησί...Τι να πας να κάνεις εκεί.. Κάνει και κρύο
ότι έχετε ευχαρίστηση...Aπο ενα ευρω να δωσει το καθε μελος του travelstories εχεις φυγει και εχεις παρει και παρεα μαζι.
Μόνο;;; έβλεπα κάτι πολυκατοικίες εκτρώματα πάνω στη θάλασσα, στο βουνό όπου να ΄ναι...να σου πω μου φάνηκε το μέρος ψιλοχάλια...αλλά προβλέπω του χρόνου μέχρι εκεί να φτάνω και θα το θεωρώ και πολυτέλεια...Αγίους Σαράντα είχα πάει πριν δύο χρόνια μονοήμερη από Κέρκυρα. Καλά είναι. Βλέπεις βέβαια άναρχη δόμηση, οι δρόμοι είναι αρκετά επικίνδυνοι αλλά αξίζει ένα πέρασμα. Και το Βουθρωτό είναι καλό.
Έχει και τα κακά του:Στα σοβαρά τώρα Μαυροβούνιο δεν έχω πάει, αλλά επειδή το είχα ψάξει ένα διάστημα έχει ωραία φύση και κάτι λίμνες και το Κότορ όμορφο φαίνεται...πολύ καλή ιδέα του taver.
Δεν ετοιμάζομαι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί κάτι να προκύψει. Προς το παρόν βοηθάω. Είναι που οδικώς στα Βαλκάνια έχω πάει αρκετά. Ούτε μία ούτε δυο φορές...Μεσιε taver ετοιμάζεσαι για τα Βαλκάνια ;
( οδικώς )