ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Συγνωμη δηλαδη εσεις ειστε καλα?
Δεν σας ενοχλει η αυξημενη υγρασια?
ποια υγρασια? ολη τη μερα με ενα κλιματιστικο ειμαι... σιγα μη βγω εξω.Συγνωμη δηλαδη εσεις ειστε καλα?
ναι , ναι και γω αυτο σκεφτομαι απο το πρωιΈλα, έλα, προθέρμανση για τη ΝΥ είναι.
Ε δε γινεται καποια στιγμη το κλεινεις ....και μετα παθαινεις συγκοπηποια υγρασια? ολη τη μερα με ενα κλιματιστικο ειμαι... σιγα μη βγω εξω.
μπιρτς... παρακμή... εγω θα τρωω κουτσομουρες στο Μαλινόβρακα.ναι , ναι και γω αυτο σκεφτομαι απο το πρωι
Τα ιδια και χειροτερα θα αντιμετωπισω.... Θα με δροσιζει ομως ενα Ice tea απο το Birch καθε μεσημερι........
Να μπορούσα να είχα άφρο μαλλί κάθε μέρα και θα ήμουν ευτυχισμένη!Η υγρασια εχει φτασει στο 92,4 % !!
Άφρο το μαλλι
Οταν δουλευεις τον Ιουλιο ο χρονος δεν July..Glosoli said:Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Δουλεύω κάτι τρελά ωράρια κάθε βδομάδα και πραγματικά έχω να μπω στο forum πάρα πολύ καιρό...αν πάτε διακοπές περάστε super...εγώ άδεια δεν το βλέπω να παίρνω!
Μεγάλη κουβέντα είπες....Οταν δουλευεις τον Ιουλιο ο χρονος δεν July..
Χμ, μην μιλησω κ εγω που η κοντινοτερη μου θαλασσα ειναι σε αποσταση 250 klm..Nedelja said:Μεγάλη κουβέντα είπες....
Εγώ είμαι 3 ώρες στο γραφείο και νομίζω οτι έχω χτυπήσει διπλοβάρδια! Ειδικά στην Αθήνα ο Ιούλιος δεν παλεύεται...τι να σου κάνει ένα μπάνιο κάθε Σάββατο όταν σκέφτεσαι οτι αλλού θα έλιωνες όλη μέρα στην παραλία...
Και δεν έχεις πέσει σε κατάθλιψη ακόμα;;;Χμ, μην μιλησω κ εγω που η κοντινοτερη μου θαλασσα ειναι σε αποσταση 250 klm..