The official γατο-τοπικ

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Εγώ ακόμη τον "κλαίω" το σκύλο μου που πέθανε 16 χρονών το καλοκαίρι...Μεγάλη στεναχώρια για όλη την οικογένεια αλλά και μεγάλη ευτυχία για 16 χρόνια. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν τα ίδια...μέχρι που βρέθηκαν δυο κουτάβια πεταμένα σε ένα ντουλάπι σε ένα χωράφι και το ένα είναι πλέον επίσημο μέλος της οικογένειας μου...
View attachment 92827
Η αδερφή του, αφού την φροντίσαμε υιοθετήθηκε από μια άλλη οικογένεια.
Τι κούκλος! Μπράβο! Τον έχεις δει από κοντά;

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Πάντως οι γάτες πρέπει νάναι πολύ περήφανες!που της αφιερώσαμε ολόκληρο ξεχωριστό γατοτόπικ χιχιι!
Σας έχει τύχει να μπει γατάκι στη μηχανή του αυτοκινήτου;;να πάτε να βάλετε μπρος και ν ακούτε νιαου νιαου και να λες τώρα τι ειναι τουτο;;απο που;;απο το υπερπέραν;;
2 φορες παρακαλώ!την πρώτη φορά έψαχνα βρε απο δω βρε απο κει,στις ρόδες..απο κάτω μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν στη μηχανή αλλά έλα που ανοίγοντας το καπώ δεν φαινόταν τίποτε!και τι να κανω τι να κανω φώναξα την οδική βοήθεια!!γιατί λέω τώρα αν αρχίσω κι οδηγώ θα το σκοτώσω το καυμένο,..πήγε πίσω κι η δουλειά μου..να περιμενω την οδική ήρθε ένας τύπος..έψαχνε κι αυτός με φακό ακούγαμε το νιάου νιάου ...αλλά γατάκι πουθενά..Εφυγε η οδική ,άφησα να περάσει λίγη ώρα και μάλλον μετά αυτό πρέπει νάφυγε από κατω μόνο του.
Δεύτερη φορά πριν από ένα μήν πάλι τα ίδια..πάω να βάλω μπρος,ωχ αμάν λέω..αλλά ήμουν τυχερή με το που άνοιξα το καπώ τό είδα και μ ενα ξύλο που είχα το έσπρωξα και έφυγε.Οταν κάνει κρύο έξω προσελκύονται απο τη ζέστη της μηχανής του αμαξιού και τρυπώνουν.
Δεν μου έχει τύχει ποτέ, αλλά πριν από κανά μήνα πήρα μέρος (μαζί με την οδηγό και έναν ακόμα περαστικό) σε επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός νιάνιαρου, που με φιλοδώρησε και με δυο καλές νυχιές όταν επιτέλους καταφέραμε να το βγάλουμε από το καπό. Και εμείς με ένα ξύλο σπρώχναμε.

echo2011

Member
Το μαμουνιάσαμε το τόπικ. Να το πούμε καταθλιψο-τόπικ;
Νομίζω πως μπορώ να το "τερματίσω"..

Η γάτα που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα ότι δέχτηκε για λίγο τα ξένα γατάκια που βρήκαμε, είχε κάνει την πρώτη της γέννα ένα χρόνο πριν. Πάλι την μέρα της γιορτής μου είχαμε κόσμο στο σπίτι (γιορτάζω μαζί με τον μπαμπά και έτσι μαζευόταν όλο το σόι) και στην αυλή είχαμε φτιάξει μια φωλιά με κουβερτούλες για την νέα γατομαμά.

Όμως κάποια (παλιο)παιδάκια καλεσμένων που ήταν στην γιορτή μας πήγαν και έριξαν ένα κουβά νερό στην φωλιά με τα τέσσερα νεογέννητα γατάκια. Μόλις το πήραμε χαμπάρι με την αδερφή μου τα βγάλαμε από τη φωλιά, τα στεγνώσαμε ένα ένα με πιστολάκι και βάλαμε άλλες κουβέρτες. Ευτυχώς ήταν λίγο πριν το καλοκαίρι και είχε ζέστη αλλά και πάλι είχαμε άγχος μην αρρωστήσουν.

Την άλλη μέρα που τα ξαναείδαμε το ένα από αυτά δε φαινόταν πολύ καλά, τα ματάκια του ήταν υγρά. Η γάτα μας δεν έβγαινε καθόλου από τη φωλιά, ήταν και πρωτάρα, ούτε στο μπουγέλο δεν αντέδρασε.
Την άλλη μέρα το πρωί που πήγαμε να την ταϊσουμε είδαμε πως έλειπε από τη φωλιά το άρρωστο γατάκι! Σκεφτήκαμε μήπως με αυτά που έγιναν ένιωσε ανασφάλεια η γάτα και άρχισε να τα παίρνει ένα ένα να τα πάει αλλού. Ψάξαμε πιθανά σημεία, τίποτα.. Φοβηθήκαμε μήπως το άρπαξε κανένας από τους αρσενικούς γάτους που την τριγύριζαν.

Την επόμενη μέρα πάμε πάλι για το φαγητό της και έλειπε κι άλλο γατάκι! Η γάτα μας καθόταν αγκαλιά με τα δύο που της είχαν απομείνει και εμείς πάλι ψάχναμε..
Για να μη τα πολυλογώ, φαντάζεστε τι έγινε την τρίτη μέρα. Πάω στη φωλιά και βλέπω μόνο ένα γατάκι.

Είχα αρχίσει να την ψιλιάζομαι την δουλειά και υποψιαζόμουν την γάτα μας.. Και αν η γάτα μας είναι τρελή; Διάβασα στο ίντερνετ πως κάποιες φορές τα ζώα αν έχουν μωρά και κάποιο αρρωστήσει το σκοτώνουν και το τρώνε για να μη κολλήσουν και τα υπόλοιπα. Ένα γατάκι έμεινε και έχοντας αυτή την υποψία δεν ήθελα να το αφήσω στα δόντια της!

Το πήρα λοιπόν από τη φωλιά και το πήγα μέσα στο σπίτι. Το τάισα με ειδική σύριγγα και του έφτιαξα μια φωλίτσα να κοιμηθεί. Αλλά η γατομαμά ούρλιαζε απέξω! Την άκουσε και άρχισε κι αυτό να νιαουρίζει σα τρελό. Ήταν νεογέννητο και ήθελε την μαμά του.

Βρε λες να της τα σκοτώνει κανένας άλλος γάτος και να την κατηγορώ άδικα; Επειδή υπήρχαν αμφιβολίες και επειδή δεν ησύχαζαν με τίποτα, της το ξαναπήγα.
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που το είδαμε ζωντανό. Την άλλη μέρα το πρωί την πιάσαμε σχεδόν στα πράσα όταν είχε ήδη κάνει το έγκλημα. Αφού δεν υπήρχε άλλο γατί στη φωλιά το έφαγε εκεί μέσα και είχε αφήσει και "υπολείμματα". Η σιχαμένη!
έφαγε το πρώτο που ήταν άρρωστο και "γλυκάθηκε" και μετά έφαγε και τα άλλα ένα ένα!

Με πείσανε ότι αυτά είναι ένστικτα και δε φταίει η γάτα και έτσι δεν την ξαποστείλαμε. Αλλά δεν ξαναασχολήθηκα μαζι της. Την επόμενη χρονιά που ξαναγέννησε δεν πείραξε τα παιδιά της, και μάλιστα τάισε και τα ξένα γατάκια που βρήκαμε στα σκουπίδια. Αλλά της το φύλαγα, δε την ήθελα. Όταν οι κουμπάροι των γονιών μου μας ζήτησαν κανένα γατάκι, τους δώσαμε αυτή μαζί με το ένα από τα τρία που γέννησε. Τα άλλα δύο τα δώσαμε αλλού και έτσι κρατήσαμε μόνο τα δύο που έγραψα στη άλλη ιστορία ότι μπήκαν στο χαλί.
Ξεφορτωθήκαμε την παιδοκτόνο γάτα και ποτέ δεν ρώτησα να μάθω νέα της!

Last edited:

alma

Member
Αααα μάλλον θα γίνει και πτηνό-τόπικ και σκυλό-τόπικ και ποιος ξέρει τι άλλο....

alma

Member
Νομίζω πως μπορώ να το "τερματίσω"..

Η γάτα που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα ότι δέχτηκε για λίγο τα ξένα γατάκια που βρήκαμε, είχε κάνει την πρώτη της γέννα ένα χρόνο πριν. Πάλι την μέρα της γιορτής μου είχαμε κόσμο στο σπίτι (γιορτάζω μαζί με τον μπαμπά και έτσι μαζευόταν όλο το σόι) και στην αυλή είχαμε φτιάξει μια φωλιά με κουβερτούλες για την νέα γατομαμά.

Όμως κάποια (παλιο)παιδάκια καλεσμένων που ήταν στην γιορτή μας πήγαν και έριξαν ένα κουβά νερό στην φωλιά με τα τέσσερα νεογέννητα γατάκια. Μόλις το πήραμε χαμπάρι με την αδερφή μου τα βγάλαμε από τη φωλιά, τα στεγνώσαμε ένα ένα με πιστολάκι και βάλαμε άλλες κουβέρτες. Ευτυχώς ήταν λίγο πριν το καλοκαίρι και είχε ζέστη αλλά και πάλι είχαμε άγχος μην αρρωστήσουν.

Την άλλη μέρα που τα ξαναείδαμε το ένα από αυτά δε φαινόταν πολύ καλά, τα ματάκια του ήταν υγρά. Η γάτα μας δεν έβγαινε καθόλου από τη φωλιά, ήταν και πρωτάρα, ούτε στο μπουγέλο δεν αντέδρασε.
Την άλλη μέρα το πρωί που πήγαμε να την ταϊσουμε είδαμε πως έλειπε από τη φωλιά το άρρωστο γατάκι! Σκεφτήκαμε μήπως με αυτά που έγιναν ένιωσε ανασφάλεια η γάτα και άρχισε να τα παίρνει ένα ένα να τα πάει αλλού. Ψάξαμε πιθανά σημεία, τίποτα.. Φοβηθήκαμε μήπως το άρπαξε κανένας από τους αρσενικούς γάτους που την τριγύριζαν.

Την επόμενη μέρα πάμε πάλι για το φαγητό της και έλειπε κι άλλο γατάκι! Η γάτα μας καθόταν αγκαλιά με τα δύο που της είχαν απομείνει και εμείς πάλι ψάχναμε..
Για να μη τα πολυλογώ, φαντάζεστε τι έγινε την τρίτη μέρα. Πάω στη φωλιά και βλέπω μόνο ένα γατάκι.

Είχα αρχίσει να την ψιλιάζομαι την δουλειά και υποψιαζόμουν την γάτα μας.. Και αν η γάτα μας είναι τρελή; Διάβασα στο ίντερνετ πως κάποιες φορές τα ζώα αν έχουν μωρά και κάποιο αρρωστήσει το σκοτώνουν και το τρώνε για να μη κολλήσουν και τα υπόλοιπα. Ένα γατάκι έμεινε και έχοντας αυτή την υποψία δεν ήθελα να το αφήσω στα δόντια της!

Το πήρα λοιπόν από τη φωλιά και το πήγα μέσα στο σπίτι. Το τάισα με ειδική σύριγγα και του έφτιαξα μια φωλίτσα να κοιμηθεί. Αλλά η γατομαμά ούρλιαζε απέξω! Την άκουσε και άρχισε κι αυτό να νιαουρίζει σα τρελό. Ήταν νεογέννητο και ήθελε την μαμά του.

Βρε λες να της τα σκοτώνει κανένας άλλος γάτος και να την κατηγορώ άδικα; Επειδή υπήρχαν αμφιβολίες και επειδή δεν ησύχαζαν με τίποτα, της το ξαναπήγα.
Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που το είδαμε ζωντανό. Την άλλη μέρα το πρωί την πιάσαμε σχεδόν στα πράσα όταν είχε ήδη κάνει το έγκλημα. Αφού δεν υπήρχε άλλο γατί στη φωλιά το έφαγε εκεί μέσα και είχε αφήσει και "υπολείμματα". Η σιχαμένη!
έφαγε το πρώτο που ήταν άρρωστο και "γλυκάθηκε" και μετά έφαγε και τα άλλα ένα ένα!

Με πείσανε ότι αυτά είναι ένστικτα και δε φταίει η γάτα και έτσι δεν την ξαποστείλαμε. Αλλά δεν ξαναασχολήθηκα μαζι της. Την επόμενη χρονιά που ξαναγέννησε δεν πείραξε τα παιδιά της, και μάλιστα τάισε και τα ξένα γατάκια που βρήκαμε στα σκουπίδια. Αλλά της το φύλαγα, δε την ήθελα. Όταν οι κουμπάροι των γονιών μου μας ζήτησαν κανένα γατάκι, τους δώσαμε αυτή μαζί με το ένα από τα τρία που γέννησε. Τα άλλα δύο τα δώσαμε αλλού και έτσι κρατήσαμε μόνο τα δύο που έγραψα στη άλλη ιστορία ότι μπήκαν στο χαλί.
Ξεφορτωθήκαμε την παιδοκτόνο γάτα και ποτέ δεν ρώτησα να μάθω νέα της!

Εγώ πάντως σε αυτή τη γάτα δεν θα είχα καμία ευαισθησία και θα την έδιωχνα σίγουρα.

echo2011

Member
Εγώ πάντως σε αυτή τη γάτα δεν θα είχα καμία ευαισθησία και θα την έδιωχνα σίγουρα.
Έτσι κι αλλιώς αν δεν την έπαιρνε κάποιος δεν υπήρχε περίπτωση να ξεκολλήσει απ'την αυλή μας. Ήταν η χειρότερη γατομάνα ever αλλά να την πετάξουμε κάπου δε θέλαμε. Όταν όμως δόθηκε η ευκαιρία έφυγε χωρίς σκέψη!

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πάντως διαμαρτύρομαι
Τι οφίσιαλ γατο τοπικ κι άλλα τέτοια σοβαρά..
Θα έπρεπε να ονομάζεται: "Νιάου βρε γατούλα τόπικ"
Βεβαια γελάω στην υποψία ότι κάποιοι θα το εκλάβουν αλλοιώς και θα πέσουν κυριολεκτικά σε γάτες :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom