The official γατο-τοπικ

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ο σκύλος λέει:
Ο άνθρωπος μας φροντίζει: μας ταϊζει, μας ποτίζει, μας χαϊδεύει...
Πρέπει να είναι Θεός!

Η γάτα λέει:
Ο άνθρωπος μας φροντίζει: μας ταϊζει, μας ποτίζει, μας χαϊδεύει...
Πρέπει να είμαι ΘΕΑ!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ετσι λετε τις γατες,εκει στο βορρα;;....ουαου:D
Όχι. Έτσι λέγανε "χαϊδευτικά" (για να μην πουν τη λέξη) στην Καστοριά (τόπο καταγωγής της μητέρας μου) τα σκ@τά τους (λόγω του σχήματός τους) όταν είχαν ξεραθεί και αλλάξει χρώμα.

paefstra

Member
Από τότε δε θέλω κατοικίδια.
Είδα μικρή στο οικόπεδο απέναντι απ' το σπίτι μας ένα αγόρι να κλαίει πάνω από το νεκρό σκυλί του όλη μέρα, απ' το πρωί ως το βράδυ. Έρχονταν με τη σειρά και το παρακαλούσαν οι γονείς, τα αδέρφια του να έρθει σπίτι αλλά ήταν απαρηγόρητο και δεν κουνιόταν από την ίδια θέση με το σκυλί αγκαλιά. Εμείς φάγαμε, κάναμε μαθήματα και κοιτούσαμε που ήταν εκεί ως το βράδυ. Δεν είδαμε τι ώρα έφυγε τελικά. Από τότε δεν θέλω κατοικίδιο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είδα μικρή στο οικόπεδο απέναντι απ' το σπίτι μας ένα αγόρι να κλαίει πάνω από το νεκρό σκυλί του όλη μέρα, απ' το πρωί ως το βράδυ. Έρχονταν με τη σειρά και το παρακαλούσαν οι γονείς, τα αδέρφια του να έρθει σπίτι αλλά ήταν απαρηγόρητο και δεν κουνιόταν από την ίδια θέση με το σκυλί αγκαλιά. Εμείς φάγαμε, κάναμε μαθήματα και κοιτούσαμε που ήταν εκεί ως το βράδυ. Δεν είδαμε τι ώρα έφυγε τελικά. Από τότε δεν θέλω κατοικίδιο.
Το μαμουνιάσαμε το τόπικ. Να το πούμε καταθλιψο-τόπικ;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
True story: έχω μια φίλη ψυχίατρο, μου είπε ότι ο λόγος που βλέπεις τόσο κόσμο να έχει σκυλάκι σήμερα είναι η κρίση. Πάνε όλοι στον ψυχολόγο του λένε τι τραβάνε με την κρίση και το έχουν βρει τώρα οι ψυχολόγοι, αφού στα αρπάξουν σου λενε: πάρε ένα σκυλάκι!

chrisbd

Member
Ήθελα να ανεβάσω και γω αλλά εχω ξεχάσει πως ανεβάζουν φωτο...

paefstra

Member
True story: έχω μια φίλη ψυχίατρο, μου είπε ότι ο λόγος που βλέπεις τόσο κόσμο να έχει σκυλάκι σήμερα είναι η κρίση. Πάνε όλοι στον ψυχολόγο του λένε τι τραβάνε με την κρίση και το έχουν βρει τώρα οι ψυχολόγοι, αφού στα αρπάξουν σου λενε: πάρε ένα σκυλάκι!
Δεν είμαστε καλά. Τώρα με την κρίση δεν μπαίνει στο σπίτι κανένα ζωντανό χωρίς βιβλιάριο για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο ΠΕΔΥ/ ΕΟΠΥΥ.

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από τότε δεν θέλω κατοικίδιο.
Εγώ ακόμη τον "κλαίω" το σκύλο μου που πέθανε 16 χρονών το καλοκαίρι...Μεγάλη στεναχώρια για όλη την οικογένεια αλλά και μεγάλη ευτυχία για 16 χρόνια. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν τα ίδια...μέχρι που βρέθηκαν δυο κουτάβια πεταμένα σε ένα ντουλάπι σε ένα χωράφι και το ένα είναι πλέον επίσημο μέλος της οικογένειας μου...
1503235_809216945783849_3098962747417820574_n.jpg

Η αδερφή του, αφού την φροντίσαμε υιοθετήθηκε από μια άλλη οικογένεια.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ ακόμη τον "κλαίω" το σκύλο μου που πέθανε 16 χρονών το καλοκαίρι...Μεγάλη στεναχώρια για όλη την οικογένεια αλλά και μεγάλη ευτυχία για 16 χρόνια. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ξαναπεράσουν τα ίδια...μέχρι που βρέθηκαν δυο κουτάβια πεταμένα σε ένα ντουλάπι σε ένα χωράφι και το ένα είναι πλέον επίσημο μέλος της οικογένειας μου...
View attachment 92827
Η αδερφή του, αφού την φροντίσαμε υιοθετήθηκε από μια άλλη οικογένεια.
Σε ποιο μέρος της Ελλάδας έχετε ντουλάπια στα χωράφια;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πάντως οι γάτες πρέπει νάναι πολύ περήφανες!που της αφιερώσαμε ολόκληρο ξεχωριστό γατοτόπικ χιχιι!
Σας έχει τύχει να μπει γατάκι στη μηχανή του αυτοκινήτου;;να πάτε να βάλετε μπρος και ν ακούτε νιαου νιαου και να λες τώρα τι ειναι τουτο;;απο που;;απο το υπερπέραν;;
2 φορες παρακαλώ!την πρώτη φορά έψαχνα βρε απο δω βρε απο κει,στις ρόδες..απο κάτω μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν στη μηχανή αλλά έλα που ανοίγοντας το καπώ δεν φαινόταν τίποτε!και τι να κανω τι να κανω φώναξα την οδική βοήθεια!!γιατί λέω τώρα αν αρχίσω κι οδηγώ θα το σκοτώσω το καυμένο,..πήγε πίσω κι η δουλειά μου..να περιμενω την οδική ήρθε ένας τύπος..έψαχνε κι αυτός με φακό ακούγαμε το νιάου νιάου ...αλλά γατάκι πουθενά..Εφυγε η οδική ,άφησα να περάσει λίγη ώρα και μάλλον μετά αυτό πρέπει νάφυγε από κατω μόνο του.
Δεύτερη φορά πριν από ένα μήν πάλι τα ίδια..πάω να βάλω μπρος,ωχ αμάν λέω..αλλά ήμουν τυχερή με το που άνοιξα το καπώ τό είδα και μ ενα ξύλο που είχα το έσπρωξα και έφυγε.Οταν κάνει κρύο έξω προσελκύονται απο τη ζέστη της μηχανής του αμαξιού και τρυπώνουν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom