Αυστραλια 7 μερες μερικες ερωτησεις

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Μελβούρνη όντως θα έχει κρύο, στα υπόλοιπα ΟΚ. Κυρίως το Σίδνεϊ θα το πετύχεις χωρίς την κοσμοσυρροή των Χριστουγέννων. Στο συν βάζω και δραστηριότητες που δύσκολα τις κάνεις κάτω από τον ήλιο και τη ζέστη του καλοκαιριού: το περπάτημα από την Bondi και όσο αντέχεις νότια (είχα φτάσει μέχρι την Coogie) ή και τη βόρεια / νότια χερσόνησο του λιμανιού. Για μπάνιο σε Βικτώρια / Νέα Νότια Ουαλία δεν κάνεις ακόμα. Επίσης, αν αποφασίσεις να κινηθείς και βόρεια του Μπρισμπέιν, είσαι σε καλή περίοδο. Από άποψη καιρού δεν είναι καλά τα πράγματα το εκεί καλοκαίρι.

Είχα ξεκινήσει να γράφω το προσχέδιο της ιστορίας μου για αυτά τα μέρη, μετά δεν είχα χρόνο και πάγωσε, αν δεν έχω ξεκινήσει να την ανεβάζω μέχρι να πας, ρώτα αν μπορώ να βοηθήσω και μέσω απλών posts.
Σε ευχαριστώ Νίκο.... Εννοείται θα ρωτήσω ,η απόφαση πρέπει να παρθεί στα κοντά έτσι κιαλλιως...μακάρι βεβαια να ξεκινήσει και η ιστορία σου θα είναι το ιδανικο...😁😁

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Τις 2 πρώτες μέρες έχω γράψει, με χαλαρές βόλτες στο κέντρο του Σίδνεϊ, το ζουμί ξεκινάει από εκεί και μετά.

Χοντρικά, για τη διαδρομή από τη Bondi και νότια, είχα αυτό το χάρτη.

Bondi - Coogee.jpg

Τη διαδρομή αυτή δεν την κάνεις στο κατακαλόκαιρο, καθώς σε πολύ μεγάλο τμήμα της η σκιά είναι ανύπαρκτη. Στην Bronte μπορείς να σταματήσεις για φαγητό, ενώ και το Waverly με τον κατάμαυρο ουρανό και τα μπουμπουνητά όταν είχα πάει δημιουργούσε μια απόκοσμη αίσθηση. Φτάνοντας απόγευμα στην Coogee μπορείς να κάτσεις για φαγητό στα κάμποσα φαγάδικα και να γυρίσεις με λεωφορείο στη στάση του μετρό Bondi Junction. Στις στάσεις των λεωφορείων είχε ακόμη και τηλεόραση (δυστυχώς δεν τράβηξα φωτογραφία, αν θέλεις το πιστεύεις).

Η διήμερη διαδρομή που έκανα στο South Head ήταν η παρακάτω:

Vaucluse - Watson's Bay.jpg

Αν δεν ήταν η γέφυρα στον κόλπο Parsley, ίσως σταματούσα και στο Robertson Park για να γυρνούσα πίσω. Παρεμπιπτόντως, είχε πολύ ωραίο φαγητό στο παραθαλάσσιο Doyle's (αν θυμάμαι καλά υπάρχουν 2, δες αυτό στο link). ;)

Edit: Το jpeg σου θολώνει τα χρώματα, έχω τους χάρτες και στο Google Drive ασυμπίεστους εδώ και εδώ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom