echo2011
Member
Μου έχει τύχει παρόμοιο σκηνικό με γατάκι σε λεωφόρο της Αθήνας. Ημουν φοιτήτρια και μαζί με μια συμφοιτήτρια μου το μαζέψαμε από το πεζοδρόμιο όπου περπατούσε αμέριμνο δίπλα στην κίνηση. Και επειδή είχαμε αρκετές ώρες μάθημα ακόμα, το έβαλα σε μία κούτα, έκανα τρύπες και το πήρα μαζί μου στο μάθημα! Και μη φανταστείς κανένα αμφιθέατρο. Έκανα μεταπτυχιακό σε δημόσιο πανεπιστήμιο και είμασταν 40 παιδιά στην τάξη. Είχαμε στατιστική ανάλυση και κάναμε μάθημα στην αίθουσα υπολογιστών. Στα πόδια μου κάτω απ'το γραφείο είχα την κούτα με το γατί το οποίο ήταν ήσυχο το καημένο. Σε κάποια φάση άρχισε να νιαουρίζει και το κατάλαβε η καθηγήτρια και ήρθε να μου κάνει παρατήρηση. Της εξήγησα ότι το βρήκα στον δρόμο και θα το πάρω σπίτι μου. Ανοιξε την κούτα να το δει, το λυπήθηκε και "έκανε τα στραβά μάτια"..Αυτή την βρήκαμε μωρούλι στο δρόμο να κορνάρουν τα αυτοκίνητα και να μην φεύγει με τίποτα. Εκεί ατάραχη στη μέση του δρόμου.Για αυτοκτονία πήγαινε. Κατέβηκα παρά τα κορναρίσματα και τις φωνές των άλλων στα υπόλοιπα αυτοκίνητα, την πήραμε και έγινε θρεφτάρι που τρώει μόνο ακριβή τροφή και φρέσκο ψάρι.
View attachment 92823