• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Road trip Σελιανίτικα!!

Borealis

Member
Ερώτηση έκανα σε εσένα και απάντηση πήρα από εσένα τους υπόλοιπους γιατί να τους ευχαριστήσω!

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
αχ.. ANEL.. οσο κ αν σας φαινεται οξυμωρο, το βρηκα πολυ νοσταλγικο το ταξιδι σου, ιδιως με το βιντεακι σου ξαναγυρισα πισω στα χρονια της αγουρης νιοτης μου, σε χρονια ανεμελα και ευτυχισμενα, καποτε αυτα ακριβως τα χειμωνιατικα μονοπατια ηταν ο παραδεισος μου..
πραγματικα για μενα ηταν ο,τι καλυτερο το δωρακι σου
ευχαριστω

Dafni

Member
Ερώτηση έκανα σε εσένα και απάντηση πήρα από εσένα τους υπόλοιπους γιατί να τους ευχαριστήσω!

εγώ απάντησα αλλα είμαι ανωτερος άνθρωπος και δε θα σχολιασω :xmas_wink:
(αστειευομαι φυσικά)πεσ μου κι εσυ αν θες απο που ειμαι η φωτο που εχεις στο αβαταρ γιατι υποψιαζομαι αλλα θελω να σιγουρευτω....και ειμαστε πατσι

ANEL

Member
εμένα θα με συγχωρέσετε,αλλά μετά από τέτοιο ταξίδι,καταλαβαίνετε είμαι πτώμα...μια καληνύχτα θα σας πω...και αύριο λέω ν' αρχίσω τον σχεδιασμό του επόμενου μακρύτερου ταξιδιού μου...στο ιστορικό Μεσολόγγι!:xmas_mrgreen:

Borealis

Member
εγώ απάντησα αλλα είμαι ανωτερος άνθρωπος και δε θα σχολιασω :xmas_wink:
(αστειευομαι φυσικά)πεσ μου κι εσυ αν θες απο που ειμαι η φωτο που εχεις στο αβαταρ γιατι υποψιαζομαι αλλα θελω να σιγουρευτω....και ειμαστε πατσι
Συγγνώμη Δάφνη είμαι ασυγχώρητος, νόμισα ότι απάντησε η ΑΝΕΛ! σε ευχαριστώ! ήμουν περίεργος να δω από που είναι το όνομα του χωριού γιατί έχει την ίδια ρίζα με το σλάβικο όνομα της Θεσσαλονίκης Σολ= Αλάτι, αλλά αφού μου λες ότι ήταν ορεινό τότε προέρχεται από το Σέλο= χωριό, οικισμός.
Στη φωτό είναι το Μετρόπολις στη Μαδρίτη, χαίρομαι που το πρόσεξες γιατί είναι δική μου φωτό!

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
ANEL τέλειο το οδοιπορικό στα μέρη μου! Το Λαμπίρι κατά τη γνώμη μου είναι το highlight! Κουκλίστικη παραλία (τουλάχιστον μέχρι πριν το φετινό καλοκαίρι που έφτιαξαν μια άθλια καντίνα - καφετέρια). Δεν έπρεπε να σταματήσεις στα Σελιανίτικα! Το καλύτερο βρίσκεται 5-6 χιλιόμετρα μετά και είναι η ειδυλλιακή Άκολη (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...). Βέβαια ήταν και η εξουθένωση από το ατέλειωτο road trip!!!:xmas_razz: Νext time!
P.S. Μα γιατί στο social? Αποτελεί ωραιότατη ιστορία!

varioAthens

Member
Kαι στο τέλος του ταξιδιού χτυπάς και ένα βρώμικο στο MacMakis! Εκεί δεν είναι αυτό, θυμάμαι καλά??? :xmas_rolleyes:

varioAthens

Member
ANEL τέλειο το οδοιπορικό στα μέρη μου! Το Λαμπίρι κατά τη γνώμη μου είναι το highlight! Κουκλίστικη παραλία (τουλάχιστον μέχρι πριν το φετινό καλοκαίρι που έφτιαξαν μια άθλια καντίνα - καφετέρια). Δεν έπρεπε να σταματήσεις στα Σελιανίτικα! Το καλύτερο βρίσκεται 5-6 χιλιόμετρα μετά και είναι η ειδυλλιακή Άκολη (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...). Βέβαια ήταν και η εξουθέωση από το ατέλειωτο road trip!!!:xmas_razz: Νext time!
P.S. Μα γιατί στο social? Αποτελεί ωραιότατη ιστορία!
Όντως ειδυλλιακή η Άκολη...ξέρεις γιατί τη λένε έτσι???

ANEL

Member
Kαι στο τέλος του ταξιδιού χτυπάς και ένα βρώμικο στο MacMakis! Εκεί δεν είναι αυτό, θυμάμαι καλά??? :xmas_rolleyes:
πραγματικά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό και που βρίσκεται!:xmas_rolleyes::xmas_sad:
όσο για την άκολη νομίζω ονομάζεται έτσι λόγω του μεγάλου βάθους της θάλασσας στο σημείο αυτό.

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Mac Makis και ξερό ψωμί! Ξακουστός στα πέρατα του κόσμου για την ζαμπονοτυρόπιτα και την μπουγάτσα του! extra tip: το καλοκαίρι μετά το θερινό σινεμαδάκι στα Σελιανίτικα, δοκιμάστε θεεϊκή κρέπα στην μικρή καντίνα στα δεξιά μετά το τέλος των τουριστικών εστιατορίων.
Άκολη! Τι όνομα κι αυτό! Το χωριό λέγεται Άβυθος λόγω του ότι η θάλασσα στα 3-4 μέτρα βαθαίνει απότομα λόγω ενός "ρήγματος" να το πω; Δεν τα πάω καλά με τους γεωλογικούς όρους. Η παραλία λέγεται Άκολη ίσως κατά αντιστοιχία του Άβυθος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom