• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Road trip Σελιανίτικα!!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Μετά τα Σελιανίτικα περίμενε road trips από πλατεία Βάθη και Κυψέλη. Λίγοι έχουν σθένος, εμπειρία και πόρους να πάνε ως εκεί. Έφτασα μέχρι τα Πατήσια αλλά ως γνωστόν δεν έχω χρόνο για ιστορίες, άμα καταφέρω να κατέβω παρακάτω θα σας ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από πολύ συγκεκριμένα αξιοθέατα! Τι; Δεν είναι γραφικά εκεί; Είναι όμως πολυπολιτισμικοί, ανεξερεύνητοι και δύσκολοι προορισμοί, δεν είναι για όποιον κι όποιον εδώ μέσα. Δεν το λέω για σένα ANEL, κοίτα μην κάνεις καμιά κουτουράδα πάλι, δεν είναι για το δικό σου δυναμικό αυτά, αυτό καταφέραμε να κάνουμε κι εμείς πάνω στη γη, ντε και καλά να το μειώσεις, ξέρεις και ψυχολογία κατά τ' άλλα, τι θα μας μείνει εμάς που υποβιβάζεις με τόση αφέλεια τις φυγές μας, ε;;:xmas_evil:

XRISTOS71

Member
Απο την Πατησίων και πάνω έχει μπάρες !! γίνετε έλεγχος σε όλους πριν φτάσει στην μητρόπολη του κόσμου την Κυψέλη ...
Πεστα βρε taver !! που είσαι ???

Ερώτηση : Τα σελιανίτικα δεν ειναι κατω δίπλα στην εθνική και η εισοδος για να ανέβει κανεις στην Φτέρη ? η κάνω λάθος !!

Οκ διόρθωση . Σελινούντας λεγετε εκει το χωρίο !!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
"γίνετε έλεγχος σε όλους πριν φτάσει"
Για αλκοόλ; Ούτε από Ταϋγέτου-Αγίας Ζώνης δεν μπαίνεις;

XRISTOS71

Member
παντού μπλόκα ,ουτε απο τουρκοβούνια δεν κατεβαίνεις

οχι για αλκοόλ !! απλά δεν περνούν όσοι μιλούν ελληνικά !!!!!!

ANEL

Member
Απο την Πατησίων και πάνω έχει μπάρες !! γίνετε έλεγχος σε όλους πριν φτάσει στην μητρόπολη του κόσμου την Κυψέλη ...
Πεστα βρε taver !! που είσαι ???
![/quote
πέστα εσύ βρε Χρήστο για να καταλάβω και εγώ που νομίζω τόση ώρα πως μιλάτε για άλλη χώρα,γι' άλλο πλανήτη..μην είμαστε" στη γη και τον άρη ταξίδια με χάρη"??χαχα
άσχετο:ξεκινήσαμε απ'το Μπέργκαμο(αεροπορικώς),πήγαμε Σελιανίτικα(οδικώς)και καταλήξαμε Πατήσια(πως??)χαχα :xmas_smile:θέλω infos,που ξέρεις μπορεί να βάλω στο πρόγραμμα και κανέναν εχτριμ προορισμό!!:xmas_cheesygrin:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
παντού μπλόκα ,ουτε απο τουρκοβούνια δεν κατεβαίνεις

οχι για αλκοόλ !! απλά δεν περνούν όσοι μιλούν ελληνικά !!!!!!
Είχα Βεϊκου-Ομορφοκκλησιάς τελευταία λύση, πάει κι αυτή. Κι εσείς πώς μπαίνετε? Κι άμα κάνω πως δε μιλάω τίποτα, πάλι δεν μπαίνω?! Θέλω να πάω οδοντίατρο στην Αγ. Ζώνης. Δεν έχω καμμία ελπίδα?! Καλά θα βρω άλλη οδοντίατρο και θα αρκεστώ σε φώτος μέχρι εκεί που έφτασα. Αφήνω το road trip για όσους ξέρετε τα κόλπα. Κοίτα μην μας το καταχωνιάσεις πάλι σαν της Ινδίας!

Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ταξίδι-Όνειρο
Ασία παντού
Λένα απλά προσκυνώ στο πνεύμα σου και στη τόλμη σου. Φάτους όλους...........VIVA SELIANITIKA:xmas_cheesygrin:

XRISTOS71

Member
Είχα Βεϊκου-Ομορφοκκλησιάς τελευταία λύση, πάει κι αυτή. Κι εσείς πώς μπαίνετε?
Εχω κάρτα είσόδου , αλλιώς τι νομίζεις θα'μπαινα ???????
Οικονομικός μετανάστης του Βορρά είμαι που κατεβαίνω στα βαρβαρα στενά της Κυψέλης για να βγάλω το ψωμί μου

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τσ τσ τσ ειναι φαινομενα των καιρων!
Ατιμη κριση ..που αλλους τους ανεβαζεις ψηλα και αλλα ΤΒΠ τα ριχνεις ..στην ταπεινη Κυψελη.:xmas_mrgreen:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Απο εμβολια τι κανατε παιδια; Δωστε κανενα τιπ: Ποιο ειναι το τοπικο νομισμα, τι ισοτιμια παιζει στα ανταλλακτηρια, ΑΤΜ υπαρχουν η τα εκαψαν ολα;
Τι ρευμα εχει, πρεπει να φερω ανταπτορες; Με τα τηλεφωνα τι κανατε;
Αντε πεστε τα! Με το τσιγκελι θα σας τα βγαζω;

ANEL

Member
Απο εμβολια τι κανατε παιδια; Δωστε κανενα τιπ: Ποιο ειναι το τοπικο νομισμα, τι ισοτιμια παιζει στα ανταλλακτηρια, ΑΤΜ υπαρχουν η τα εκαψαν ολα;
Τι ρευμα εχει, πρεπει να φερω ανταπτορες; Με τα τηλεφωνα τι κανατε;
Αντε πεστε τα! Με το τσιγκελι θα σας τα βγαζω;
ρεύμα??που να βρεθεί???εδώ σου λέει έχουν μπάρες...
όσο για εμβόλια,τι να σου κάνουν κι αυτά???:xmas_cheesygrin:
ΥΓ.στο θέμα μας που είναι το road trip σελιανίτικα...εκτός αν
μιλάμε και για trip στη Κυψέλη..τότε αλλάζει το πράγμα!!:xmas_smile:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος