Borealis
Member
Ερώτηση έκανα σε εσένα και απάντηση πήρα από εσένα τους υπόλοιπους γιατί να τους ευχαριστήσω!
Ερώτηση έκανα σε εσένα και απάντηση πήρα από εσένα τους υπόλοιπους γιατί να τους ευχαριστήσω!
Συγγνώμη Δάφνη είμαι ασυγχώρητος, νόμισα ότι απάντησε η ΑΝΕΛ! σε ευχαριστώ! ήμουν περίεργος να δω από που είναι το όνομα του χωριού γιατί έχει την ίδια ρίζα με το σλάβικο όνομα της Θεσσαλονίκης Σολ= Αλάτι, αλλά αφού μου λες ότι ήταν ορεινό τότε προέρχεται από το Σέλο= χωριό, οικισμός.εγώ απάντησα αλλα είμαι ανωτερος άνθρωπος και δε θα σχολιασω :xmas_wink:
(αστειευομαι φυσικά)πεσ μου κι εσυ αν θες απο που ειμαι η φωτο που εχεις στο αβαταρ γιατι υποψιαζομαι αλλα θελω να σιγουρευτω....και ειμαστε πατσι
Όντως ειδυλλιακή η Άκολη...ξέρεις γιατί τη λένε έτσι???ANEL τέλειο το οδοιπορικό στα μέρη μου! Το Λαμπίρι κατά τη γνώμη μου είναι το highlight! Κουκλίστικη παραλία (τουλάχιστον μέχρι πριν το φετινό καλοκαίρι που έφτιαξαν μια άθλια καντίνα - καφετέρια). Δεν έπρεπε να σταματήσεις στα Σελιανίτικα! Το καλύτερο βρίσκεται 5-6 χιλιόμετρα μετά και είναι η ειδυλλιακή Άκολη (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...). Βέβαια ήταν και η εξουθέωση από το ατέλειωτο road trip!!!:xmas_razz: Νext time!
P.S. Μα γιατί στο social? Αποτελεί ωραιότατη ιστορία!
πραγματικά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό και που βρίσκεται!:xmas_rolleyes::xmas_sad:Kαι στο τέλος του ταξιδιού χτυπάς και ένα βρώμικο στο MacMakis! Εκεί δεν είναι αυτό, θυμάμαι καλά??? :xmas_rolleyes:
Ή "και ξερό ζυμάρι", εν προκειμένω.Mac Makis και ξερό ψωμί!