• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Postcrossing

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είχα ένστικτο για τη σημερινή ημέρα ότι θα λάβω κάρτα ! Τη χαρά μου βέβαια τη μετρίασε η αδερφή μου που με πήρε τηλέφωνο και μου τα πρόλαβε. (το συνηθίζει και με τις ταινίες να μου λέει τι θα γίνει κλπ :Ρ) . Η πρώτη μου κάρτα λοιπόν ήρθε από τη Σλοβενία και είχε και μια φεμμινιστική εσάνς αφού είχε την εικόνα της Alma Karlin , μιας γυναίκας που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μόνη της, 100 χρόνια πριν.
Τέλεια! Μπράβο! :clap: Ενδιαφέρουσα κάρτα και "σπάνια" χώρα με λίγα σχετικά μέλη η Σλοβενία!

Άντε, καλή συνέχεια!

getxowoman

Member
Είχα ένστικτο για τη σημερινή ημέρα ότι θα λάβω κάρτα ! Τη χαρά μου βέβαια τη μετρίασε η αδερφή μου που με πήρε τηλέφωνο και μου τα πρόλαβε. (το συνηθίζει και με τις ταινίες να μου λέει τι θα γίνει κλπ :Ρ) . Η πρώτη μου κάρτα λοιπόν ήρθε από τη Σλοβενία και είχε και μια φεμμινιστική εσάνς αφού είχε την εικόνα της Alma Karlin , μιας γυναίκας που ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο μόνη της, 100 χρόνια πριν.
Οντως ενδιαφερουσα, μας την ''ανεβαζεις'' να τη δουμε και εμεις;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οντως ενδιαφερουσα, μας την ''ανεβαζεις'' να τη δουμε και εμεις;
Δεν εχω σκανερ αλλά αν ενδιαφέρεσαι να βρω το λινκ αυτού που μου την έστειλε .Νομιζω γινεται έτσι, γιατί αυτός την σκάναρε στο σάιτ.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
as3.amazonaws.com_static2.postcrossing.com_postcard_medium_433aecf9c416e8b3cabe6d25bb550c86.jpg

Ουφ! Να τη. Ειναι η κυρια κατω αριστερα και στην κάρτα μου έχει γράψει την ιστορία της.

AERAS

Member
Με αφορμη αυτο, θυμηθηκα ενα αλλο project, λιγο πιο παραξενο....Στελνεις το κουκλακι σου να ταξιδεψει και να φωτογραφηθει σε διαφορα μερη!!!

ToyVoyagers - Travelling Toys - Little Things on Big Adventures - More
Αρχικά να σημειώσω ότι από εδώ διάβασα για την ανταλλαγή καρτών και είναι κάτι που φαίνεται ενδιαφέρον και μάλλον θα ξεκινήσω να στέλνω.Προσωπικά δεν κάνω συλλογή.Η γυναίκα μου σε κάθε ταξίδι μας στέλνει κάρτα στην μάνα μου με ευχές στην γλώσσα της εκάστοτε χώρας.
Όσον αφορά το κουκλάκι,το είχαμε ακουστά , αλλά κάτι τέτοιο, όσο και να βλέπεις τα sites, δεν το πιστεύεις,μέχρι που ενώ περπατούσαμε στο Σινικό τείχος είδαμε μια κοπέλα να φωτογραφίζει ένα κουκλάκι πάνω στο Τείχος, μαζί της είχε έναν σάκο με δεκάδες ακόμη κουκλάκια. Το τράβηξα και εγώ μια κλεφτή φωτό.

Attachments

voulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Νομίζω πως αυτή η κάρτα σου ταιριάζει απόλυτα! ;)
Μ' αρέσει πολύ η ιδέα του Postcrossing, θα γραφτώ κι εγώ! :D

AERAS

Member
Και πώς λειτουργεί αυτό το σάιτ με το αρκουδάκι;;;;
(ξυπνάει ο παλιμπαιδισμός μέσα μου πάλι :)
ToyVoyagers - Travelling Toys - Little Things on Big Adventures - More
Δεν το έχω ψάξει για λεπτομέρειες αλλά μάλλον κουλό μου ακούγεται να στείλω ταξίδι κάποιο αρκουδάκι και να το παραλάβω πίσω φωτογραφημένο σε μερικά αξιοθέατα ανά τον κόσμο.Προτιμώ να πάω εγώ...όποτε και αν τα καταφέρω..
Πάντως νιώθω ακόμη παιδί..δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που κάνω αμάν και πως για την Disneyland και την Universal.
Τις τελευταίες λεπτομέρειες κοιτάζω για τις διευθύνσεις στο Postcrossing και θα γραφτώ..από άλλες Ελληνικές πόλεις μπορούμε να λάβουμε κάρτα?

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
από άλλες Ελληνικές πόλεις μπορούμε να λάβουμε κάρτα?
Μπορείς να επιλέξεις αν θες να λαμβάνεις κάρτες και από τη χώρα σου (στις ρυθμίσεις προφίλ το ορίζεις). Πάντως καθώς η Ελλάδα δεν έχει πολλά μέλη στατιστικά και μόνο δεν αναμένεται να λάβεις πολλές από εκεί.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Α,μονο το αρκουδι παει; Μαλιστα.
- Μαθές, έχεις επιλογή να δεχτείς κάρτα και από τη χώρα σου αλλά στην Ελλάδα είναι μόνο 350 περίπου μέλη,οπότε δεν έχεις και πολλές πιθανότητες.
- Αντε να πας να ησυχασουμε :)

edit : με προλαβε η διδυμη ψυχη μου απο πανω !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom