makisg
Member
την..την..τηνΑ ...ευχαριστώ τον underwater για την ανεκτίμητη πληροφορία!!!!
την..την..τηνΑ ...ευχαριστώ τον underwater για την ανεκτίμητη πληροφορία!!!!
Τώρα βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου, έχω πόρωση με postcards και με δελεάζεις! Αλλά όχι, εντάξει, στην χαρίζω αυτή τη φορά!συγγνώμη συγγνώμη δεν το πρόσεξα. την underwater λοιπόν. Να σου στείλω μία postcard να επανορθώσω;;;;;
Συνήθως βέβαια δεν έρχονται σε φάκελο (οι περισσότεροι, κι εγώ μαζί, τις προτιμούν σκέτες).Η αναμονή, η χαρά που νιώθεις όταν έχεις στα χέρια σου έναν καινούριο φάκελο και ετοιμάζεσαι να τον ανοίξεις, αλλά και η χαρά της απόκτησης καρτών από πιο "δύσκολα" μέρη είναι από τις πιο όμορφες στιγμές του postcrossing.
Α! εγώ αντάλλασσα περισσότερες από μία τη φορά, οπότε αναγκαστικά ήταν σε φάκελο.Συνήθως βέβαια δεν έρχονται σε φάκελο (οι περισσότεροι, κι εγώ μαζί, τις προτιμούν σκέτες).
Πολλές είναι?10000 κάρτες;
Κι εγώ ούτε 1000 δεν έχω η καημένη!Πολλές είναι?
Πού ν' ακούσεις το δικό μου νούμερο! Πάει και για εξαψήφιο!
Εννοείται χωρίς φάκελο! Μάλιστα η παράδοση που έχουμε αναπτύξει εμείς είναι να γράφουμε ό,τι να 'ναι, με αποτέλεσμα οι παραλήπτες των καρτών μας να παραφυλάνε τον ταχυδρόμο, για να μην γίνουν ρεζίλι στην πολυκατοικία. Βέβαια υπάρχουν και αντίποινα όταν μας στέλνουν αυτοί.10000 κάρτες; Αυτή είναι συλλογή!
Συνήθως βέβαια δεν έρχονται σε φάκελο (οι περισσότεροι, κι εγώ μαζί, τις προτιμούν σκέτες).
κάντο την,θα την υποχρεώσειςΑ ...ευχαριστώ τον underwater για την ανεκτίμητη πληροφορία!!!!