Italitsa
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γύρος Αυστρίας
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Ok νομιζω θα κολλησω ασχημα.... Η πρωτη μου καρτα θα παει στη Γερμανια....Τωρα ψαχνω να βρω την πιο ομορφη για να στειλω!!
Καλή αρχή Italitsa!Ok νομιζω θα κολλησω ασχημα.... Η πρωτη μου καρτα θα παει στη Γερμανια....Τωρα ψαχνω να βρω την πιο ομορφη για να στειλω!!
Ε ναι βρε συ.... Τόσο τραγικη δεν ειμαι!!! ΧαχαχαΚαλή αρχή Italitsa!
Και σε προτρέπω να στείλεις ελληνικής θεματολογίας κάρτα, όχι ιταλικής, έτσι; Μην δει κανείς ταλαίπωρος κάρτα με κωδικό GR και φόντο τη Φλωρεντία!
Κι εγώ το κάνω ενίοτε αυτό, όχι τόσο για το γραμματόσημο καθαυτό καθως δεν είμαι συλλέκτρια, αλλά επειδή μου αρέσουν πολύ οι γραμμένες, σφραγισμένες και ταξιδεμένες κάρτες! Καλές και οι σκέτες που αγοράζω για τη συλλογή μου, αλλά όταν υπάρχουν πάνω και τα "σημάδια" της διαδρομής είναι άλλη η αίσθηση!Σ'ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα καν οτι υπηρχε κατι τετοιο και επειδη εχω κολλημα σκεψου οτι στα ταξιδια μου εστελνα παντα μια στο σπιτι για να εχω και το γραμματοσημο, δεν τις αγοραζα απλα!!!
Sisi, ειναι τέλεια!!!Κι εγώ το κάνω ενίοτε αυτό, όχι τόσο για το γραμματόσημο καθαυτό καθως δεν είμαι συλλέκτρια, αλλά επειδή μου αρέσουν πολύ οι γραμμένες, σφραγισμένες και ταξιδεμένες κάρτες! Καλές και οι σκέτες που αγοράζω για τη συλλογή μου, αλλά όταν υπάρχουν πάνω και τα "σημάδια" της διαδρομής είναι άλλη η αίσθηση!
Αυτές που έχεις στείλει εσύ έχουν γίνει registered; Πάντως γενικότερα τους τελευταίους 2 μήνες με τις γιορτές παρατηρώ πολλές καθυστερήσεις! Εμένα τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να παραδίδονται πάλι κάρτες (και έχω εβδομάδες να λάβω εγώ).3 μήνες που το ξανανοιξά το account κάρτα δε έχω λάβει ακομά, strange
Καλή αρχή και σε σένα!Φιλανδια
Ρωσια
Λευκορωσια
Γερμανια
ΗΠΑ
τις ετοιμαζω και τις στελνω !
Ειμαστε σιγουροι οτι ο αλλος Θανασης δεν εχει λογαριασμο στο postcrossing?? Μην γραψω τιποτα περιεργο και ξεφτιλιστω, καταλαβαινεις!!ε νομίζω θα σου κάνει μπαμ, Θανάσης και Κρακοβία :Ρ
2 μόνο είμαστε στην Κρακοβία με αυτό το όνομα :Ρ