underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Ναι, κι εγώ βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφουν (και ποιός γράφει τι)! Και είναι επίσης τέλειο όταν βλέπεις ότι ο άλλος έχει πολλά κοινά με εσένα! Πριν λίγο καιρό έστειλα κάρτα σε μία Γερμανίδα κυρία που από το προφίλ της είδα ότι έχει το ίδιο όνομα με μένα (μάλλον ίδιο με το βαφτιστικό μου, όχι με το όνομα που χρησιμοποιώ στη ζωή μου) και κάνουμε και την ίδια δουλειά! Της το έγραψα με ενθουσιασμό και στενοχωρήθηκα λίγο όταν είδα ότι η απάντησή της ήταν αρκετά ουδέτερη. At least έβαλε την κάρτα μου στις αγαπημένες της!Αυτο που μου αρεσει στο συγκεκριμενο project ειναι που ο καθενας σου γραφει οτι θελει στην καρτα και καταλαβαινεις αν ο αλλος ειναι καινουριος στο postcrossing ή οχι. Ο καινουριος σου γραφει για τη ζωη του γενικα, ο παλιος θα αναλυσει καποιο θεμα. Ισως κανω λαθος, διοτι και εγω καινουρια ειμαι!Βεβαια μερικες καρτες με δυσκολια τις διαβαζω, λαθος λεξεις, συνταξη κτλ, αλλα ειναι ευχαριστο πραγματικα να ανοιγεις το γραμματοκιβωτιο και να βρισκεις καρτες απο διαφορα σημεια του κοσμου.
Άντε, καλώς να δεχτείς την καρτούλα!Ομως προχτές η πρώτη μου κάρτα παραδώθηκε στη Γερμανία , μένουν να παραδωθούν οι υπόλοιπες 4, και είμαι εν αναμονή της πρώτης μου κάρτας!
Μου άρεσε πολύ που έλαβα απάντηση και θετική κριτική για την κάρτα μου.
Φυσικά , σε ποιον δε θα άρεσε να λάβει κάρτα με τη Θεσσαλονίκη
Πάντως από Θεσσαλονίκη εγώ δεν πήρα καρτούλες, δεν μου άρεσαν (μην με βρίσεις ). Ενώ έχει τόσες ομορφιές όλο την κλασική περατζάδα με το Λευκό Πύργο και τις άθλιες πολυκατοικίες δίπλα στο κύμα έχουν βγάλει σε καρτ-ποστάλ.
Και άσχετο: αγόρασα χθες από το Μουσείο της Ακρόπολης μία κάρτα παζλ για ένα 9χρονο Ολλανδάκι. Διαλύεις τα κομμάτια και τα βάζεις σε φάκελο και όταν την λάβει πρέπει να τη συναρμολογήσει εκείνο! Είχε 5πλάσια τιμή από τις απλές κάρτες αλλά άξιζε νομίζω, θα ευχαριστηθεί το παιδάκι!