Nikos5050
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ναύπλιο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία - Ειρηνικός
η ελλάδα στην οποία μεγαλώσαμε δεν υπάρχει πιά. κι εγώ θυμάμαι βόλτες στις 4 το πρωί στο κέντρο της αθήνας και ξέρω ότι πλέον θα το λέω στα παιδία μου με νοσταλγία, όπως μου έλεγε ο παπούς μου ότι η κηφισιά ήταν εξοχή στην εποχή του. δυστυχώς φέραμε στο σπίτι μας όλα τα κακά για τα οποία άλλες χώρες υποδοχής μεταναστών μας ζήλευαν κάποτε που δε τα είχαμεKαι 'γω λυπάμαι.... Δεν είναι θέμα κανενός είδους φυλετικού μίσους. Είναι θέμα ασφάλειας και επιβίωσης το οποίο για κάποιο προσωπικό σου λόγο υποθέτω αρνείσαι να το δεις.
Το να μην μπορείς να περπατήσεις δίπλα στο σπίτι σου, όχι με το φόβο της κλοπής αλλά με το φόβο του θανάτου για όσους ανθρώπους έχουν μεγαλώσει με κάποιο σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη... είναι τεράστιο πρόβλημα.
Είναι γεγονός ότι σε κάποιες φυλές... όπως το ονομάζεις ή σε κάποιες θρησκείες η ανθρώπινη ζωή δεν έχει μεγάλη αξία...
Συγνώμη που μεγαλώσαμε σε μια Ελλάδα που μας έδινε την πολυτέλεια να δίνουμε αξία στην ανθρώπινη ύπαρξη, εξ'άλλου σιγά-σιγά, αρχίσαμε να το ξεχνάμε... κάτι οι διάφορες φυλές, κάτι οι διάφοροι φίλοι...... χάσαμε το μπούσουλα...